המשך הסיפור - פרקים 8,9

gatomon

New member
המשך הסיפור - פרקים 8,9

אני כותבת לכם 2 פרקים בגלל שאתמול שכחתי לחזור מהבריכה עד 3, ולצערי קיבלתי כוויה מהשמש, אז אני חושבת שאתם מרוצים. סוף הפרק הקודם - לא צריך לכתוב, כי בזכות העיצוב החדש השרשור נמצא בעמוד חדש. ~ פרק 8 ~ פלוראמון דיג´יגדל לבלוסומון ! היא התחילה להשתנות לסביון עם עלי כותרת סגולים, שהופיעה בעונה ראשונה ושנייה, וגם ... טיל אופל !! הצלפת שוט עשב ! הדפה בלוסומון את טיל האופל של פאנטומון. "חסלי אותו, פלוראמון ! זה כבר הפרק הרביעי שאנחנו תקועים עם פאנטומון ! " אמרה אתי. טיל אופל ! גשם אבקנים ...! פאנטומון נחלש ובלוסומון מחצה אותו. היא חיסלה אותו כבר. ניצחנוווווווווווווווווווווווו !!!!!!!!!!!!!!! אבל פחות אחד בחבורה. "מה זה דיג´יגדל, פלוראמון ?", שאלה אתי,"איך השתנית ככה ?" "אני ינסה להסביר", אמרה פלוראמון, "דיג´יגדל זה כאשר אנחנו מתפתחים לצורות חזקות יותר ויש לנו מתקפות חזקות יותר. אנחנו יכולים לדיג´יגדול רק במקרה של סכנה אמיתית." סכנה ?! איזה סכנה מחכה להם ... ~ פרק 9 ~ "אז גיל בעצם היה מרגל ?" שאלה אתי. "כן, הוא מרגל" "אני הרגשתי אצלו משהו מוזר", אמרה אסנת,"הוא אף פעם לא הזמין אותנו אליו הביתה, והוא גם לא שם בושם או אפטר שייב. והוא גם לא היה אף פעם בחשמונאים(מועדון)." איך שהיא דיברה פתאום שמעו טוווווווווווווווווווווו. הדיג´יכלי של אסנת צפצף. זה סימן שהדיג´יגימון שלה בסביבה. "הי, תראו שם ! " צעק אגומון. היה שם כפר של ביומון (ולא של יוקומוניםם !!). "אז אחד מהם הוא שלי". "אסנת !~ " קראה אחת מהביומונים. "איך את יודעת איך קוראים לי ?" "אני פשוט יודעת. זה הרגשה פנימית." ענתה לה ביומון. "דיג´יגורלים ! " ביומון אחד אמר. "אנחנו צריכים שתעזרו לנו במשהו." "אנחנו נעזור", אמר יוסי. "מה אתם צריכים ? " פתתאום התחיל להיות ערפל קריר ... " זה סימן לא טוב." ואז יצא משם עטלף שחור ומשונה. "ליידי דווימון ! " "מה זה ליידי דווימון ? " שאל יוסי. "היא דיג´ימונית אופל.", ענתה ביומון," היא מעבידה אותנו בפרך. היא הכריחה אותנו לבנות חומה מסביב לכפר. עוד לא השלמנו אותה." "את מי נחסל היום ?" קראה ליידי דווימון באימה.

אוקיי הבנו שאין פה אף אחד......

טוב אז אין פה אף אחד..... מה נעשה????? ריקושו: תמיד אפשר להתפלל זה עזר לסוזי לא? דה...אבל זו רק סידרה {לצערי...} בכל מקרה אם יש פה מישהו הגיע הזמן לכתוב ולהפגין את נכוחותכם בפורום...

star_female

New member
XD ה..התמונה..

hehe.. זאת ההתפתחות של ורמון עם דיג´יביצת טוב הלב.. אהם.. יש לו לבבות בקצה האוזניים... ^^;

תיקון

כרוב טוב הלב

מתי יראו אותו??

או שלא יראו אותו??. ודרך אגב איך אתם יודעים שזה הוא כלומר לכל הדיג´ימון בדיג´יגדילות יש איזה קשר לאלה שלפניהם ומצטערת להגיד הוא ממש לא דומה לוורמון או סטינגמון.....

תראי בעצמך

הנה אנלייזר של כל מה שהדיג´ימונים של הדיג´יגורלים מהעונה השנייה יכולים לגדול עם כל אחת מהביצים.

אבל אין הוכחות אחרות??.

אני לא מאמינה למה שעייני קוראות אני רוצה לראות ואיך אפשר להאמין לזה כלומר זה לא היה בסידרה אז זה לא יכול להיות כלומר איך??{אוי....}

star_female

New member
אממ... לא יראו אותו...

העונה השנייה נגמרה ו..לפי מיטב ידיעתי זאת העונה היחידה שיש בה ורמון. אולי הוא לא דומה, אבל... זה הוא ^^ (מצורף פנארט של קן, הביצה ופוטימון)

אבל אם זה ככה אז......

למה הדיג´יגורלים לא השתמשו בשאר הדיג´יביצות נגיד לדיג´יגדול לדיג´ימונים אחרים בעזרת שאר הביצות.....

Goggle Girl

New member
כי הדיג´יביצים... ../images/Emo23.gif

משולות בעונה הזאת לסמלים, והם רק של הדיג´יגורל המיוחד שלהם. במשחק קלפים, לדוגמא, את יכולה לעשות דיג´יגדילה של פטמון עם נגיד דיג´יביצת האהבה. לא שזה רצוי. רוב השילובים בסדרה הם הכי טובים. (בוא נגיד ככה, יש סיבה שווימון לא דיג´יגדל עם כנות. הוא נראה מזוויע)

Snake Bandage

New member
לא נכון! וורמון כן יופיע בעתיד!

כמובן שזה לא יהיה הוורמון של קן. וורמון מופיע ברקע כמה וכמה פעמים בעונה הרביעית של דיג´ימון. זה לא ספויילר, כי הוא רק ברקע, לא עושה כלום.
כמה מבנינו ישמחו לשמוע שגם אגומון, ווימון, גאטומון, ארמדילומון, הוקמון, טריירמון ואימפמון מופיעים בעונה הרביעית, וזה רק כמה מהדיג´ימונים הרבים שמופיעים שם. ^^

star_female

New member
גם הם שם??

וואו *-* *עוד יותר רוצה את העונה הרביעית* גם ויזרדמון שם... (בטח ידעת את זה.. אר... זה לא ממש ספויילר אם אני לא אומרת באיזה פרק נכון?)

למעלה