"המשך המלחמה טוב לנתניהו "

Cranio

Well-known member

עכשיו גם רונן בר מאשר: "המשך המלחמה טוב לנתניהו"​

מה עוד צריך לקרות, כדי שכל החטופים ישובו סוף סוף לביתם?
על נתניהו לא ניתן לסמוך.

ברור שהחטופים תלויים באדם אחד – בנימין נתניהו.

אין צורך גם לחזור ולדוש בסיבות שהביאו אותו לייצר מול הציבור מציאות כוזבת, לפיה הלחץ הצבאי הוא שיביא להסכמת חמאס לעסקת חטופים המועדפת לישראל.
תירוץ עלוב שעובד רק על סמרטוטיו.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל

עכשיו גם רונן בר מאשר: "המשך המלחמה טוב לנתניהו"​

על נתניהו לא ניתן לסמוך.

ברור שהחטופים תלויים באדם אחד – בנימין נתניהו.

אין צורך גם לחזור ולדוש בסיבות שהביאו אותו לייצר מול הציבור מציאות כוזבת, לפיה הלחץ הצבאי הוא שיביא להסכמת חמאס לעסקת חטופים המועדפת לישראל.
תירוץ עלוב שעובד רק על סמרטוטיו.
טענה נלוזה ובזויה שאני לא מבין איך אנשים לא מתביישים להביע אותה. אני מתבייש בשמם, בין אם קוראים להם רונן בר ובין אם הם הגולשים הרל"בים הקיצונים כאן בפורום. רק שונא ישראל או למצער מי שאהבת ישראל לא בראש מעייניו, יכול להעלות דברים כאלה על דל שפתיו.

כל יהודי וכל ישראלי באשר הוא כזה, רוצה לראות את החטופים בבית כמה שיותר מהר. אין חריגים לכל הזה. גם לא אם קוראים להם בנימין נתניהו. זאת האמת וזאת המציאות. גם אם חבורת רדודים ופגועי נפש מרגישים צורך להעלים אותה לצורך השמצה קצרה לשנוא נפשם.

1ספי11

Well-known member
טענה נלוזה ובזויה שאני לא מבין איך אנשים לא מתביישים להביע אותה. אני מתבייש בשמם, בין אם קוראים להם רונן בר ובין אם הם הגולשים הרל"בים הקיצונים כאן בפורום. רק שונא ישראל או למצער מי שאהבת ישראל לא בראש מעייניו, יכול להעלות דברים כאלה על דל שפתיו.

כל יהודי וכל ישראלי באשר הוא כזה, רוצה לראות את החטופים בבית כמה שיותר מהר. אין חריגים לכל הזה. גם לא אם קוראים להם בנימין נתניהו. זאת האמת וזאת המציאות. גם אם חבורת רדודים ופגועי נפש מרגישים צורך להעלים אותה לצורך השמצה קצרה לשנוא נפשם.
אני לא משוכנע שהנחת המוצא שלך מבוססת על מציאות.
אבל אם אתה מאמין לסמל הצהוב שנתניהו מקפיד לשאת על דש בגדו, אחרי שוויתר על המשך העסקה להחזרת החטופים, אז באמת אתה יכול לשאת סיסמאות על אוהבי ישראל .

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא משוכנע שהנחת המוצא שלך מבוססת על מציאות.
אבל אם אתה מאמין לסמל הצהוב שנתניהו מקפיד לשאת על דש בגדו, אחרי שוויתר על המשך העסקה להחזרת החטופים, אז באמת אתה יכול לשאת סיסמאות על אוהבי ישראל .
כשאמצא קשר בין דבריך לדברי אשקול להגיב.

Cranio

Well-known member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההההההההההההההההההההההההה

Harrington

Well-known member
מנהל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההההההההההההההההההההההההה
יבוא יום ואבין. נשבע לכם, יבוא יום ואבין. מילא בן אדם לא מסוגל להתייחס עניינית. לעתים הוא לא מבין מספיק בתחום, לעתים הוא לא מסוגל לכך מנטלית. הכל ידוע והכל כשר. מילא בן אדם מצוי במצב כזה שהוא נאלץ מעת לעת להשמיע צחוק היסטרי שרק מטורפים מוצהרים מסוגלים להשמיע. גם זה לגיטימי וחלק בלתי נפרד מהחברה. אבל מנין נובע הצורך להפגין את כל זה ברבים? כיצד זה אנשים שזה מצבם, לא מתחבאים או למצער מצטנעים, שותקים במקום להציג את ערוותם ורדידותם שוב ושוב כלפי כו"ע?

נשבע לכם, יבוא יום ואבין, אבל יש מצב שהיום הוא לא היום הזה :).

שבת שלום ופסח כשר ושמח לך מר קרניו היקר (תחת כל ניק שאתה מחזיק בו), למשפחתך, לכל אוהביך ואהוביך ולכלל עם ישראל.

Cranio

Well-known member
יבוא יום ואבין. נשבע לכם, יבוא יום ואבין. מילא בן אדם לא מסוגל להתייחס עניינית. לעתים הוא לא מבין מספיק בתחום, לעתים הוא לא מסוגל לכך מנטלית. הכל ידוע והכל כשר. מילא בן אדם מצוי במצב כזה שהוא נאלץ מעת לעת להשמיע צחוק היסטרי שרק מטורפים מוצהרים מסוגלים להשמיע. גם זה לגיטימי וחלק בלתי נפרד מהחברה. אבל מנין נובע הצורך להפגין את כל זה ברבים? כיצד זה אנשים שזה מצבם, לא מתחבאים או למצער מצטנעים, שותקים במקום להציג את ערוותם ורדידותם שוב ושוב כלפי כו"ע?

נשבע לכם, יבוא יום ואבין, אבל יש מצב שהיום הוא לא היום הזה :).

שבת שלום ופסח כשר ושמח לך מר קרניו היקר (תחת כל ניק שאתה מחזיק בו), למשפחתך, לכל אוהביך ואהוביך ולכלל עם ישראל.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההההההההההההההה

מ ש ה 53

Well-known member
נשבע לכם, יבוא יום ואבין, אבל יש מצב שהיום הוא לא היום הזה
:)
.
מוטב שלא תישבע לשוא. מדובר בחטא גדול עבור יצירי אל שכמותך.

מ ש ה 53

Well-known member

לא הקפדן מלמד ולא הביישן למד. במקום שתתבייש (ויש על מה), מצא אתה את הדרך לשיחרור החטופים שאהוב ליבך הערל אינו מצליח בה. גם דרך חלופית תהיה כשרה.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא הקפדן מלמד ולא הביישן למד. במקום שתתבייש (ויש על מה), מצא אתה את הדרך לשיחרור החטופים שאהוב ליבך הערל אינו מצליח בה. גם דרך חלופית תהיה כשרה.
מיד כשאמצא קשר בין דבריך לדברי, אני מבטיח להתחיל לעבוד על מה שביקשת. עד אז, תצטרך לסלוח לי, אבל הצורך הפבלובי-מנטלי שלך לשחרר הודעת השמצה לא עושה לי את זה.

הרבה בריאות.

evglev1

Well-known member
מנהל
חשוב להדגיש חיים, כי 99% שאפשר להשיב את כל החטופים בכוח, אבל אז יש סבירות גבוהה שרובם או אפילו כולם יהיו מתים.

evglev1

Well-known member
מנהל

מה ההבדל בין זה לטענה שאריק שרון ז"ל הפקיר את הציונות ואת הביטחון ועשה את ההתנתקות רק כעיסקה עם הפרקליטות של טיהור אתני בעזה בתמורה לסגירת תיק האי יווני?

מה יקרה בשביל שתהיה לי מרצדס חדשה ב 350 אלף ש"ח?

אם אני ישלם את זה...

אם יצאו מעזה יחזירו אותם.

ללכת עם החולצות האלה זה כמו להגיד תן לי מרצדס חדשה בלי כסף.

הידעתם ?

היטלר מעולם לא רצה להרוג יהודים.
הוא כולה רצה לסדר שהם כולם יתרכזו בונצואלה.
דיבילים בליאט שכמותם, למה לא פשוט זרמו איתו וזהו !?
טוב בליאט בונצואלה !
אין ביבי ! אין עבדה קשה ! אין צבא ! אין מיסים ! אין ערבים ! אין מחסור בגשמים !
רק בננות ! תפתחו פה בננות נפלו !
קוקוסים ! תפתחו פה קוקוסים נפלו !
אננסים ! תפתחו פה אננסים נפלו !

למעלה