עודד (ימית מזכירה לך את דידי?)
B Brombit New member 3/2/07 #281 עורך דין ../images/Emo115.gif ("תאמינו לפרדי") כתבתי את זה גם במקום אחר (כתבתי "ממשיכה ממאי"), אב לא נראה לי שישימו לב...
עורך דין ../images/Emo115.gif ("תאמינו לפרדי") כתבתי את זה גם במקום אחר (כתבתי "ממשיכה ממאי"), אב לא נראה לי שישימו לב...
B Brombit New member 6/2/07 #314 חולצה ורודה ../images/Emo115.gif בפרק "בליינד דייט" היתה לה חולצה ורודה!
ד דנונה לייט New member 1/2/07 #178 חח נועה וולקאם בק../images/Emo204.gif (למרות שכתבת פה איזה משפט וחצי חחח..) אממ אז אני מבינה שהרעיון של לא לכתוב יותר בפורום נגוז מליבך? וולקאם סיס.
חח נועה וולקאם בק../images/Emo204.gif (למרות שכתבת פה איזה משפט וחצי חחח..) אממ אז אני מבינה שהרעיון של לא לכתוב יותר בפורום נגוז מליבך? וולקאם סיס.
ג גרי 541 New member 3/2/07 #262 סיטואציה 3 אלונה ועודד ננעלו בדירה של נתן, הם גילו שכדי שהם יצאו מהדירה הם יצטרכו לענות על חידה אחת , החידה היא: כאשר סופרים מ1 עד 100 כמה פעמים מופיע הסיפרה 9 . *מה לפי דעתכם אלונה ועודד צריכים לענות ?
סיטואציה 3 אלונה ועודד ננעלו בדירה של נתן, הם גילו שכדי שהם יצאו מהדירה הם יצטרכו לענות על חידה אחת , החידה היא: כאשר סופרים מ1 עד 100 כמה פעמים מופיע הסיפרה 9 . *מה לפי דעתכם אלונה ועודד צריכים לענות ?
פ פסטיגליסט New member 3/2/07 #263 אבל למה הודעה חדשה?! כבר פתחת שתיים...אתה יכול את כל הסיטואציות האלה לשים בשרשור אחד... רק בגלל שלא שרשרת אני לא אענה...
אבל למה הודעה חדשה?! כבר פתחת שתיים...אתה יכול את כל הסיטואציות האלה לשים בשרשור אחד... רק בגלל שלא שרשרת אני לא אענה...