המשך את המילה-משחק

../images/Emo127.gifהחוליה החלשה../images/Emo128.gif סיבוב 6 ../images/Emo103.gif

עליכם לסמן ב-
שניים שאתם רוצים שיסתלקו וב-
את מי שאתם רוצים שיקבל חסינות זכה בחסינות: גרי בסיבובים הקודמים הועפו: נג'י גברת ברכה מר לטין מרסל פורארו בסיבוב האחרון הועף: סבבה סאלי המתמודדים שנשארו הם:
אלונה
קובי
ימית
נתן
רוני
פרדי
גרי
אילן
עודד

25 סיבות....

לחשוב שעודד דביל
לחדשים- כל אחד כותב סיבה למה הוא חושב שעודד דביל עד שמגיעים ל25 סיבות. אפשר לכתוב יותר מסיבה אחת, אבל שכל סיבה תיהיה בתגובה נפרדת וכדי שיהיה יותר נוח תנסו למספר.

גרי 541

New member
כנסו

סיטואציה 1: שאלת תוכן - קראו את הסיפור הבא שקשור לפיג'מות ותענו על השאלה שלי לפי הסיפור. אילן קובי ועודד הצילו את ההמבוגרי משוד וכתודה לכך גרי החליט לתת להם המבוגרים חינם מתי שהם רוצאים למשך השבוע אחד , אילן קובי ועודד החליטו שהם ירדו להמבוגרי בכול יום בשבוע הזה פעם אחת בבוקר פעם אחת בצוהרים ופעם אחת בערב במשך שבעה ימים. עודד קם ביום החמישי בשעה 12 בלילה וגילה שהוא עדין רעב ולכן ירד להמבוגרי ופתח אותו בעזרת המפתח שנתן לו גרי, עודד אכל וסגר את המקום וחזר לישון. * והשאלה שלי היא כזאות: כמה פעמים לפי הסיפור אילן קובי ועודד ירדו להמבוגרי ביחד?

B o N u s

New member
הפיג'מות ברשת ../images/Emo104.gif

לא, זה לא הכוונה לסדרה שלי ושל אורי (ושל מוטי ^^). הפעם זה משחקון, חיפושים. מישהו מבקש למשל כתבה על ימית כאשר כתוב בה שהיא מצטרפת לסדרה. מי שמוצא מביא לינק ונותן בקשה חדשה. משחק מהנה

shaharrr53

New member
גרי-מה הוא אומר../images/Emo35.gif../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

בדיוק כמו אתמול,רק עם ברכה! יאללה זרמו...

B o N u s

New member
גלגל המזל.

והפעם - שחקנים אורחים _ _ _ - _ _ _ _ _ _ _ יאללה נחשו אותיות!

../images/Emo128.gifהחוליה החלשה../images/Emo127.gif סיבוב 7 ../images/Emo103.gif

עליכם לסמן ב-
שניים שאתם רוצים להדיח וב-
אחד שאתם רוצים שיקבל חסינות. בסיבוב האחרון זכו בחסינות שוב פעם:
אילן רוזנפלד ועודד פז
השחקנים שהודחו בסיבובים הקודמים הם:
גברת ברכה
נג'י ג'קסון
מר לטין
מרסל פוארו
סבבה סאלי
בסיבוב האחרון הודחו בשל תיקו:
פרדי
רוני
המתמודדים שנשארו הפעם הם:
אלונה
קובי
ימית
נתן
אילן
עודד
גרי

MahazotZemer

New member
../images/Emo59.gifמי רצח את ברכה../images/Emo35.gif../images/Emo59.gif

לשרשור הקודם (מומלץ,תמצאו שם רמזים) : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1082&msgid=93213220 כשיהיו לנו 5 חשודים סופיים את תתחילו בחקירה שלכם גם וכל מי שירצה לנחש מי הרוצח יכול לבחור רק אחד והראשון שיענה נכונה יזכה במשחק. החשודים שירדו מן הרשימה הם:
קובי פרג',אילן רוזנפלד
החשודים שנשארו : חשוד מס' 1 - נג'י ג'קסון חשוד מס' 4 - מר לטין חשוד מס' 5 - גרי מנדלבאום חשודה מס' 6 - שפרה מנדלבאום חשודה מס' 7 - ימית סול חשודה מס' 8 - רוני מנדלבאום (
) חשודה מס' 9 - אלונה טל (הגיעה לסעודה) הרמז היומי: חצי,מתחרז עם שם של שיר של מוש בן ארי כלפי אחד מהחשודים בין המספרים 4-6 התצהיר של שפרה מנדלבאום: שוטר:בעלך אמר שהסתובבת הרבה עם מר לטין שפרה:שקר וכזב! מי רוצה להסתובב בכלל עם הזקן החירש הזה? גרי הממציאן! הוא אסטרונאוט! בכל מקרה,אני ישבתי ודיברתי עם הבת שלי במטבח,פתאום אני רואה את ברכה נכנסת שמחה ונג'י מחבק אותה וכשהיא נכנסה לחדר,הלכתי לשירותים שליד ושמעתי מקרוב את 3 היריות האלו. התצהיר של ימית סול: אני לא ראיתי כלום,נדה,אני בדיוק צילמתי את כל המסיבה כדי שלברכה ז"ל תהיה מזכרת הולמת,כעת זו רק מזכרת לחייה.כשסיימתי הלכתי לשירותים וראיתי את שפרה צוחקת,היא בדיוק רצה בלי ששמתי לב ואחרי 3 שניות שמעתי 3 יריות.

מוגלי7

New member
משחק אסוציציות

אני אגיד מילה (שקשורה בפיג'מות), ואתם תגידו מילה אחרת (שגם קשורה בפיג'מות), שנראית לכם קשורה למילה הקודמת. יאללה, בואו נתחיל! מילה ראשונה: צ'ינצ'ילה!

מוגלי7

New member
משחק חפש את המטמון!

החוקים הם פשוטים: ימית ורוני נחטפו. אילן, קובי, עודד, ונתן צריכים להציל אותה מידי גרי הרשע. הן יכולות להיות בכמה מקומות: המרתף של ההמבורגרי ההמבורגרי הבית של ימית הבית של נתן הבית של רוני הבית של השלישייה ישנו מסלול, שמורכב מכל המקומות האלה. כל פעם אני אתן רמז שונה. הרמז הזה אמור להוביל אתכם למקום הבא! (לדוגמא: אוכלים בו המבורגרים - ההמבורגרי! יום אחרי זה - שלושה אנשים גרים - הבית של השלישייה, וכך עד שמגיעים ליעד הסופי.) מי שפותר ראשון את הרמז היומי, מקבל עוד רמז בתיבת המסרים, על מקום הימצאן של הבנות! יאללה, בואו נתחיל ברמז היומי הראשון: "לא אוכלים בו אבל אפשר, אם רק יהיה מותר, כשגב' ברכה התעצבנה, למצוא מקום חדש זה חובה!"

B o N u s

New member
../images/Emo128.gifרוני, פרדי../images/Emo128.gif ../images/Emo127.gifאילן../images/Emo127.gif

סיבה 1 ../images/Emo103.gif

כי הוא דפק מחבת על הראש של "עודד מנשה" (זה מה שעלה לי בראש....)

אוי |שיט../images/Emo70.gifקוביות|

אני מוחקת מרשימת המתמודדים את אילן ועודד בגלל שהם חסינים נא לא לשים לב אליהם

B o N u s

New member
אני יכול לנחש מי יירד היום?

בכל אופן, לדעתי מר לטין לא עשה את זה.

למעלה