המשחק

BenSalem

New member
איזה מכתבים אתה רושם.....

אין לי כוח לקרוא חרטות תן מספרים שהורדת מהעשרייה יחרטטן ומה אתה מתלהב כולם מורידים אנשים אני הורדתי מישהו כשלא ניסיתי הוא תקף הפסיד 400 מיליארד..והורדתי עוד הרבה אבל אני לא מוריד סתם אנשים רק אלה שתוקפים בלי סיבה

6th Finger

New member
אממ

פעם מישהו ניסה לתקוף אותי השמד והפצצה והפסיד 200 מיליארד כוח... אם אתה זה בובי והמדינה שלך זה מריחואנה אז זה אתה...

BenSalem

New member
זה לא אני אבל אני מכיר אותו

וטוב שאתה אומר פעם!! ומה קשור עכשיו לפעם פעם היה מלחמה עם אייס אם בובי תקף אותו אז היה לו את הסיבות שלו

lidor500

New member
אחי אני מבקש שתפסיק עם זה

השחצנות הזאתי לא עוזרת לאף אחד, והיא רק תרכוש לכם יותר ויותר אוייבים.. שים לב ששדוס קיימת כבר מלא זמן והברית הייתה שקטה בדיוק כמו שהשם שלה אומר.. אבל אתה ביום בא ואומר הכל.. אז מה? אז תקפתם, הורדתם מלא, נהנתם? זה הכל תאמין לי שלפניך בשדוס היו גם מלא פעולות יפות אבל לא זכור לי אי פעם שמישהו משם התפאר על זה.. וגם אם כן רשם הודעה שתיים אבל לא הגיב לכל דבר בחפירות על כמה שדוס יותר טובה מהבריתות האחרות.. דבר זה לא בא כאיום, לא בא לגנות אף אחד אלא רק ניסיון לעזור לשדוס ולרסן אותך.. יום טוב

Shaycs

New member
אני בניגוד לבחור מטוף

לא אמרתי שאנחנו הכי טובים ולא אומר שאנחנו הכי טובים אבל אנחנו לא נופלים מאף ברית.... וזה לא שחצנות זה עובדות בשטח כמו שאי אפשר להתווכח עם העובדה שניסה מקום ראשון
ותפיקו מזה מה שאתם רוצים ותאמין לי שאני לא עושה רעש סתם עיצבנו אותי יותר מדי בזמן האחרון אנשים שחושבים שאנחנו יותר מדי חלשים

Mellow29

New member
חס ושלום יותר חלשים, אבל

לכל אדם יש זכות להביע את הדעה שלו. אף אחד לא יכול להשתיק מישהו כי הדעות שלו שונות או כי הגיל שלו קטן יותר. סה"כ משחק , תקפת הצלחת סבבה , תקפת נכשלת בעוד 3 ימים יהיה יותר טוב....זהו בגדול

lidor500

New member
אף אחד לא חושב שאתם חלשים

להיפך, אני מאוד מכבד את שדוס ולמרות שאתם קיימים פחות זמן מאיתנו (רד ארמי) אתם כופלים אותנו במלא...

Shaycs

New member
סבבה

אז אחרי שסיכמנו את העניין הזה ... ברחנו מהנושא ניסה אם מישהו שרשום אצלו ברית שאדוס תוקף דברי איתי

Mellow29

New member
הגיע לי?

לא ממש, פשוט אסף חשב שאני מטרה טעימה וטעה
או שאולי זה הגיע לי כי קיבלתי הכפלת אדמה......(עכשיו בואו נראה תתקפו:))

assaf1992

New member
זה לא אני!

ברגע שאני אנסה אני גם אצליח אז תפסיקי להאשים אותי לכל העולם!

למעלה