המשחק

darkest

New member
המשחק

השתגע מדינות עם שמות זהים תוקפים אותי ביחד יום אחרי שמישהו התוודה שיש לו 11 מדינות כפולות משאדוס אלוהים:(

Shaycs

New member
דיברנו על זה

תקשיבי אולי מישהו תוקף אותך אולי זה היה מקרי אבל מה שאמרתי לך עדין עומד אני לא יודע מה יש לשחקן משאדוס ובאיזה כמות. אבל רק ביום ששחקן שרשום בברית שלו שאדוס תקף אותך אל תאשימי אותנו סתם. אנחנו כרגע לא מחפשים מלחמות מיותרות יש לנו מספיק מלחמות מאצלכם ואם כבר מישהו השתגע במשחק זה אצלכם מיקי
אני מקווה שהוא לאט לאט לומד את הלקח לא לתקוף סתם חזקים ממנו

Shaycs

New member
נו ו...

מה אתה רוצה להגיד בזה באסה לך ... אם תקפו אותך כנראה הגיע לך. מה שבטוח אם תקפו אותך במאייה אז רוב הסיכויים לקחנו לך אדמה טובה

BenSalem

New member
חח יש לכם פה גדול!

חח יש לכם פה גדול תפסתם תחת יש לכם מדינות בברית שכל אחד יש לפחות 20 מדינות עם כפולות אתם מרמים כל הזמן בנתיים אתם תקפתם את TUF בלי שום סיבה!

Shaycs

New member
אל תשאל למה 20 400

דבר ראשון מישהו מטוף פתח השמד על מישהו מאצלנו וקיבל את העונש שלו על זה .. דבר ראשון. ואפילו עמי ראה את זה. דיברנו על זה דבר שני יכול להיות שלחלק יש כמה כפולים אני לא אומר שלא אבל אני יודע שמי שאני מכיר פיזית לא במשחק יש לו אחד ואנחנו ממש לא תופסים תחת העובדות מדברות בשטח ההינו חבורה של 3 איש לפני פחות משבוע בכח 300 אנחנו היום בטריליון ורק בשביל הפה הגדול שלך אני יראה לך קצת מהתוצאות של אלה שחשבו שאנחנו סתם עם פה גדול ותפסנו סתם תחת סך הכל כוח שאבד: 170,727,300,000 26,431,400,000 סך הכל כוח שאבד: 143,211,900,000 6,293,564,868 סך הכל כוח שאבד: 183,620,250,000 69,153,100,000 סך הכל כוח שאבד: 197,945,900,000 38,088,900,000 סך הכל כוח שאבד: 254,342,900,000 48,484,100,000 כאשר כל אלה זה מדינות מאלי בדירוג היו במאייה עד לפני יום
חשבו שיכולים לעשות מה שהם רוצים במשחק הזה וכול אלה בלי שהיה לי מוקשים או בונקרים להגנה תקפו אותי 3 אנשים רצוף אז תעשה את החישוב כמה לי הלך כמה לאנשים הלך תראה מה קרה להם אז אולי אנחנו קצת תופסים תחת אבל העובדות מדברות בשטח כפי שאתה רואה למעלה אנחנו יודעים לשחק ואנחנו פשוט לא הראנו את זה עד עכשיו אבל כמו שאמרתי גם לניסה בקרוב היא תראה קצת שאדוס צצים מאחוריה ואז נראה כמה תגידו שתפסנו סתם תחת

Shaycs

New member
תלוי

אל מי אנחנו מדברים שתקף ומה אם מדובר על החלשלוש שנתף מהברית גיוסים הגורמים הנכונים יודעים מה נסגר אם זה על המאייה שתקף אותנו הוא יודע שאנחנו ממשיכים להיכנס בו ללמד אותו לקח

hakim

New member
שי תפסיקו לתקוף את מיקי

אני מניח שהוא למד את הלקח מכאן יש לו כבר גיבוי

dan11112006

New member
למה???

שאני שאלתי אותך למה הוא תוקף אותי, אתה אמרת שזה לא עניינך ואנחנו לא בהסכם תקיפה

Shaycs

New member
סורי עמי אבל אין סיכוי לזה.

כמו שאתם החזרתם לכל העולם שתקפו אותכם גם אנחנו ככה . מצטער למה הוא לא חזר עלי בכיבוש? למה הוא לא חזר על עוד אנשים הוא רוצה מלחמה הוא יקבל אותה זה שלא תקפנו אותו כמה ימים זה ידוע אבל אנחנו לא שכחנו אותו ממש ממש לא ... אתם רוצים לתקוף אותנו חזרה תתקפו אתם מוזמנים אנחנו לא נתקפל בגלל איום שלכם הוא צריך לפצות אנשים על הניסיון תקיפה הזאת אם הוא רוצה שאנחנו נפסיק לתקוף אותו . כמו שאתה אמרת לי על מישהו אחר ואמרתי לך זה הוא שלחתי הודעה הוא אמר שהוא יפסיק מאז אם הוא תקף זה בעיה שלו אנחנו לא מגבים אותו מצידי תקחו לו את כל האדמה שיש לו .... אנחנו לא נתחיל לחזור על אנשים בגללו ואתה יודע טוב מאוד שיש לנו מדינות בכוחות האלה עם ביולוגי וכימי אתה ראית אותם אתה סימנת אותם אתה יודע מספרים שלהם אנחנו יודעים את זה ואתה יכול להסתכל אצלם כול יומיים ותראה שיש כרגע עוד מדינה שחוסלה עקב הטרדת אנשים מברית שאדוס הושמד מישהו ששם למדינה שלי מורדים חוסל מדינה ששמה הערות אנטישמיות נגד ישראל. והושמדה עוד מדינה אחת שעיצבנה סתם מישהו ויש עוד מטרה אחת שעומדת להיות מושמדת שתקפה אנשים מאצלנו.

BenSalem

New member
איזה בכיינים סתמו תפה כבר.......

תקפו אותכם תחזירו ושתקו כמה אתם מזיינים ת'שכל אפשר לחשוב מה.... ואם עמי אומר שיש לו את הגיבוי של הברית זה נקרא אזהרה ולא איום אנחנו כופלים אותכם במספרים אני לא בעד שום מלחמה הכל הולך לפי מה שעמי יחליט אתם ממש בכיינים......

randy kit orton

New member
לרוב מספרים לא קובעים...

מספרים יכולים להיות גם מדינות בכוח של 30-150 מיליארד.....

Shaycs

New member
חחחחחחחחחחחחחח

ממש לא בכיינים אני דווקא מאוד שמח ואני רואה בזה בתור איום אזהרה או לא משנה איך תקרא לזה אנחנו נתקוף אתה יכול להיות בטוח ואתה מוזמן לנסות להחזיר לי תהיה עוד אחד באוסף של היורדים מהמאייה שעשיתי לעצמי אני כבר עומד על 4
אז אם אתהרוצה אתה מוזמן להיות החמישי ותלמד לספור תעשה חשבון כמה אתם בטוף וכמה אנחנו בשאדוס ותראה שאנחנו הרבה יותר ממך הברית היחידה שעוקפת אותנו בכמות זה AIS אז לפחות שאתה אומר משהו תעשה תחקיר קטן לפני זה ודבר שני מי אתה בכלל לעזאזל לא דיברו איתך על הנושא אז שב בשקט כמו ילד טוב ותדבר רק שיפנו עליך גדולים מדברים קטנים שותקים מכיר את המשפט.

Mellow29

New member
פיי כמה שחצנות נוטפת ממך

שחצנות נוזלת ממך בגושים קח באיזי, זה רק משחק

Shaycs

New member
נו טוב.

ניסה רק בגלל שאת ביקשת אני מבקש סליחה על זה שאמרתי לך לשתוק אבל עדין אני אומר תלמד לספור ולעשות תחקירים לפני שאתה בא בהצהרות ואני עדין עומד אחרי כל מה שאמרתי אני יודע מה אני שווה והראתי מה קורה לאלה שאיימו אלי וניסו לתקוף אני תוקף אחד מאצלכם שעבר את הגבול וניסה לתקוף אותנו זה לא קשור לכל הברית ואני לא מבין איך בדיוק דבר כזה מגובה מצידכם ואם זה ככה אז בעיה שלכם אני תוקף אותו עוד כמה ימים כמו עוד 4 שחקנים אם אתם רוצים או לא . ברגע שהוא יפצה כראוי את זה שהוא תקף אנחנו מפסיקים את העניין ......

למעלה