המשחק

XSuperKi11erX

New member
בטוח יהיה ביום המשחק.....

ונראה לי שכרטיס נוער יעלה: שער 5- 35 עד 50 שער 7: 40 עד 55

XSuperKi11erX

New member
הכל כבר מוכן לזיין את הכחולים

הפועל ת"א-הפועל פ"ת יום:שבת שעה:18:50 אצטדיון : "בלומפילד" ביפו שופט: לירן וקסברגר נעדרים: סרגיי קלצ´נקו,פיני בלילי(אני לא בטוח-לבלילי היה צהוב חמישי מהדרבי,הוא שיחק בגביע הטוטו). מיקום בטבלה:הפועל תל אביב מקום 2, 24 נקודות,מאזן שערים:10-21(11+) הפועל פתח תקווה מקום 11, 8 נקודות מאזן שערים:20-12(
במחזור האחרון:הפועל תל אביב ניצחה 1-3 את מכבי תל אביב הפועל פתח תקווה ניצחה 1-2 את בני יהודה

pentagon89

New member
מישהו מגיע מכיון

צפון ויש לו מקום באוטו? אני צריך הסעה

XSuperKi11erX

New member
שכחתי משהו.....

במחזור הקודם: 3:2 להפועל תל אביב דקה 1´:גאבור הלמאי 1:0 דקה 28´:פיני בלילי 2:0 דקה 44´:סלים טועמה 3:0 דקה 52´: יוסי רוזן 3:1 דקה 55´: יוסי רוזן 3:2

תגידו

דבר ראשון למה האתר שער5 לא עובד!? או שזה רק אני? שתיים תגידו איפה מוכרי כרטיסים למשחק ביום שבת? בלאן? או בבלומפילד?

XSuperKi11erX

New member
תיקון טעות

1)קלצ´נקו כשיר,אפק יעדר........ 2)נותרו 1000 כרטיסים בלבד.....האצטדיון יהיה מלא,בעקבות המועדון המזמין 7000 ילדים.

בטח אני באה ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo48.gif

בטח שאני באה . יושבת בשער 7 ומעודדת את האדומים שלי בכל הלב והנשמה דרך אגב ראיתם אותם ב"רק בישראל" תודו תודו שהם ע נ ק י םםםםםםםםם באש ובמים נתגבר על כולם כפליים ואני עדיין אופטימית
מכינרת אחרת האדומה והצוהלת

XSuperKi11erX

New member
ההרכבים

הפועל פ"ת: הרכב משוער: רפי כהן, ברק בכר, אלירן אלקיים, אבי יחיאל, גל כהן, עבד רבאח, יוסי רוזן, דדי בן-דיין, ארז אליאב, יוסי שבחון (מוטי קקון), שלומי אדרי. הפועל ת"א הרכב משוער: שביט אלימלך, רמי חליס, שמעון גרשון, אסי דומב, יגאל אנטבי, יוסי אבוקסיס, גאבור הלמאיי, בן לוז, סלים טועמה, סרגיי קלצ´נקו, פיני בלילי. בסופו של דבר סרגיי קלצ´נקו ופיני בלילי משחקים,עמרי אפק פצוע ושיהיה בריא
אוהבים אותך עמרי
אני מקווה מאוד שה7000 ילדים יעודדו אחרת זה יהיה ממש זוועה.....

באיזה

שעה הקופות נפתחות מחר (יום שבת) בבלומפילד? (אם בכלל) וכמה עולה כרטיס? ולמה לעזעזל "שער5" לא עובד!?!!?

למעלה