המשחק!

Nuitari Girl

New member
*באטרקפ*

מה פאם פאטיל רוצה מבאבלס? בטח מבשלת איזה תוכנית מרושעת. עכשיו היא תקשקש על אחוות נשים וכל השטויות האלה... אני מאוד מקווה שבאבלס לא תתפתה להאמין לה... ליתר ביטחון, אני אכה את הבלונדינית הזו עד אובדן הכרה, יש מספיק בעיות גם בלעדיה... *מתכוננת לפרק את פאם פאטיל, ולפתע...* אוי לא! עכשיו גם him החליט להיכנס לפעולה... לעזאזל! נראה שאצטרך לטפל בו לפני שאוכל לעזור לבאבלס. שיט!!! *טסה לעבר him ומתפללת שבאבלס לא תאמין לפאם פאטיל* אולי בלוסום תוכל לעשות משהו... אוי אלוהים.

*פאם פאטיל*

מזל שהבלוסום המטומטמת הזאתי הלכה! הגיע הזמן.. פאם:"באבלס.. חמודה... גם את רוצה להיפטר מכל האנשים הרשעים האלו נכון?" באבלס:"את יודעת שאני לא אמורה לדבר אליך.." פאם:"אבל שתינו רוצות להיפטר מהגברים הנוכלים האלו נכון?" באבלס:~נותנת מכות לבריון~"אמפ.... כן.." פאם:"אז אם כבר..בואי נהרוג את כולם!" באבלס:~חושבת~"את הולכת להרוג את פרופסור יוטוניום!" ~צועקת בקול צייצני וגבוהה. פאם:"כמובן! אבל הוא חלק מהגברים! את לא מבינה! אלו בנים שגורמים למלחמות! אלו בנים שהורגים! את יודעת.. היטלר, בן לאדן, Him,מוג´ו,פאזי.. העולם יהיה הרבה יותר טוב בלי בנים! הבנות גם יכולות לשרוד בלעדיהם! זאת לא בעיה.. ואת והאחיות שלך תוכלו לחיות איך שבא לכן! לא לסדר כל הזמן את החדר..לא לדאוג שבנים ימשכו לכן בשער! והכי טוב.. תהיה לכן אמא! נכון שזה נשמע טוב באבלס? כל הבנות יוכלו לחיות בהרמוניה! כולן יהיו עשירות ויחיו בכיף.. באבלס.. בבקשה!?" ~מצפה לתשובה בקוצר רוח~

Nagini Potter

New member
*קריין*

אוי לא!! פאם פאטיל מנסה לשכנע את באבלס התמימה שלנו להצטרף אליה..... האם באבלס תאמין לה?? oh, I can´t bear to watch!! Nagini Potter

Nagini Potter

New member
*קריין*

איה!!
היי, זאת לא אשמתי שהתפקיד שלי הוא לתקוע משפטים חסרי טאקט בקטעים הכי מותחים!! ואני מציע שעכשיו נחכה ונראה מה לבאבלס יש להגיד על כל הסיפור..... Nagini Potter (כבר עשינו פרק שלם בלי נוכחותן של שתי בנות פאוורפאף, לא נראה לכם שכדאי לחכות קצת שהן ייתחברו?!)

*באבלס*

"אבל אם תעשי את זה...אז תחסלי גם את ליאונרדו די קפריו ואת מוצ´ו מוצ´אצ´ו החתיכים הפצצתיים ואת כל שאר גיבורי העל!!!" *_*

casperit

New member
*פרינסס*

כל הבנים רעים (וכל הפאוור פאף למינהן..שונאת אותן שונאת אותן שונאת!!!!!!!!!!!!) *מקבלת מכות ע"י בבלס*

elcool

New member
*פאזי לומפקינס*

GET OF MY PROPERTY!!! למה כל הרשעים האלה מגיעים אלי?? אלו בטח הפוורפוף האלה!! אני אקח את ה-BOOM STICK שלי ואת הסלע ונהיה בחזרה כמו ב-BEAT ALLS!!! רק יותר טובים! מה אתם אומרים?

casperit

New member
*פרינסס*

אני מסכימה רק שמוג´ו ישכח מהמוקו או וואטאוור הזאת!!! אני הבת ששולטת בחבורה! (אני שונאת את בנוות הפאוור פאף שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת)

Eclipsed 0

New member
זה הימ..

אל תאמרו קוקסינל. קוקסינל זו רק קללה. אומרים טרנסקסואל. לתשומת לבכם.

casperit

New member
*casperit* מעדכנת את הרשימה

בלוסום-SNooPy tHe HoUsE eLf בבלס-מייאו בדיוק!!! באטרקפ- Nuitari Girl הקריין-Nagini Potter פרינסס-Casperit הים-Jenkins הפרופסור-InvisibIe ראש העיר-Superchu מוג´ו ג´וג´ו-license2kill 007 בוגי מן-קובי גין פרד-pokegirl מיס.באלאם- leeloo פאם פאטיל-אאווין הרוהירית הכלב המדבר-Cartman באני-Pagra Baleben וואו אנחנו מתקדמים עוד מעט נגמור עשירית מהרשימה... מיס.קין אייס (גאנגרין גאנג) ארתורו(גאנגרין גאנג) ביג בילי(גאנגרין גאנג) גראבאר(גאנגרין גאנג) סנייק(גאנגרין גאנג) בוס מאן ( Amoeba boys) סקיני ( Amoeba boys) טיני ( Amoeba boys) פאזי למפקינס סדוזה רובין מרי (מפוקי אוקס) ג´ואי (מפוקי אוקס) ג´ף (מפוקי אוקס) קים (מפוקי אוקס) מיטץ´ מיטלסלשון (אממ אתם יודעים למי אני מתכוונת..) מייק בליב (הילד החדש בפוקי אוקס) פאטצ´ס ראביט גירל אברה קאדאבר ביבו ברני בארנאשטין (הבמאי קולנוע) דוני (העוזר שלו) בומר ( Rowdyruff Boys) באטץ´ (Rowdyruff Boys) בריק (Rowdyruff Boys) הרולד סמית´ מריאן סמית´ באד סמית´ ג´ולי סמית´ ברוקולוידס (הברוקולי) קפטן ריגטואס (נו נו איך כותבים את השם שלו?הזקן הזה...) לפטי מפקד המשטרה צואורט (משהו כזה אחד הזקנים במינסטרי אופ פאיין) קאונטאפרקט (משהו כזה עוד אחד מהם) מאסטר מיינד (המפקד שלהם) דיק הארדלי (החבר של הפרופסור שיצר את הפאוור פאף המזויפות) דינאמו פיש בלון אלמר אסגלו (ילד הדבק) הארי פיט (הילד עם הקוטיס) קיטי לני בקסטר (המעריץ שאוסף את כל הדברים) מייג´ור מאן מייג´ור גלורי נאנוס (הרובוטים הקטנים) מונובוט (הרובוט שמורכב מכל הרובוטים הקטנים) ראינבו הליצן מר.מאימ (הליצן כשהוא הופך לשחור לבן) מר.קוואקרס:))) אוקטי:) מייק בריקווסקי פאראז (העוזר שלו) אסיר 253 (זה שמתחפש לבלוסום) אסיר 017 (זה שמתחפש לבבלס) אסיר 002 (זה שמתחפש לבאטרקאפ) רוץ´ קואץ´ (הזה עם הג´וקים) ראבר דוד (זה שמחביא את היהלום בקורנפלקס) סאנד מאן (הזה עם החלומות) סטיב:)))) סטנלי וויטפלד (השדר חדשות) טוויגי יעל

casperit

New member
עדכון רשימה:

בלוסום-SNooPy tHe HoUsE eLf בבלס-מייאו בדיוק!!! באטרקפ- Nuitari Girl הקריין-Nagini Potter פרינסס-Casperit הים-Jenkins הפרופסור-InvisibIe ראש העיר-Superchu מוג´ו ג´וג´ו-license2kill 007 בוגי מן-קובי גין פרד-pokegirl מיס.באלאם- leeloo פאם פאטיל-אאווין הרוהירית הכלב המדבר-Cartman באני-Pagra Baleben פאזי למפקינס-elcool מיס.קין אייס (גאנגרין גאנג) ארתורו(גאנגרין גאנג) ביג בילי(גאנגרין גאנג) גראבאר(גאנגרין גאנג) סנייק(גאנגרין גאנג) בוס מאן ( Amoeba boys) סקיני ( Amoeba boys) טיני ( Amoeba boys) סדוזה רובין מרי (מפוקי אוקס) ג´ואי (מפוקי אוקס) ג´ף (מפוקי אוקס) קים (מפוקי אוקס) מיטץ´ מיטלסלשון (אממ אתם יודעים למי אני מתכוונת..) מייק בליב (הילד החדש בפוקי אוקס) פאטצ´ס ראביט גירל אברה קאדאבר ביבו ברני בארנאשטין (הבמאי קולנוע) דוני (העוזר שלו) בומר ( Rowdyruff Boys) באטץ´ (Rowdyruff Boys) בריק (Rowdyruff Boys) הרולד סמית´ מריאן סמית´ באד סמית´ ג´ולי סמית´ ברוקולוידס (הברוקולי) קפטן ריגטואס (נו נו איך כותבים את השם שלו?הזקן הזה...) לפטי מפקד המשטרה צואורט (משהו כזה אחד הזקנים במינסטרי אופ פאיין) קאונטאפרקט (משהו כזה עוד אחד מהם) מאסטר מיינד (המפקד שלהם) דיק הארדלי (החבר של הפרופסור שיצר את הפאוור פאף המזויפות) דינאמו פיש בלון אלמר אסגלו (ילד הדבק) הארי פיט (הילד עם הקוטיס) קיטי לני בקסטר (המעריץ שאוסף את כל הדברים) מייג´ור מאן מייג´ור גלורי נאנוס (הרובוטים הקטנים) מונובוט (הרובוט שמורכב מכל הרובוטים הקטנים) ראינבו הליצן מר.מאימ (הליצן כשהוא הופך לשחור לבן) מר.קוואקרס:))) אוקטי:) מייק בריקווסקי פאראז (העוזר שלו) אסיר 253 (זה שמתחפש לבלוסום) אסיר 017 (זה שמתחפש לבבלס) אסיר 002 (זה שמתחפש לבאטרקאפ) רוץ´ קואץ´ (הזה עם הג´וקים) ראבר דוד (זה שמחביא את היהלום בקורנפלקס) סאנד מאן (הזה עם החלומות) סטיב:)))) סטנלי וויטפלד (השדר חדשות) טוויגי יעל

casperit

New member
ועוד עדכון:

(אנשים תמשיכו לשחק!) בלוסום-SNooPy tHe HoUsE eLf בבלס-מייאו בדיוק!!! באטרקפ- Nuitari Girl הקריין-Nagini Potter פרינסס-Casperit הים-Jenkins הפרופסור-InvisibIe ראש העיר-Superchu מוג´ו ג´וג´ו-license2kill 007 בוגי מן-קובי גין פרד-pokegirl מיס.באלאם- leeloo פאם פאטיל-אאווין הרוהירית הכלב המדבר-Cartman באני-Pagra Baleben פאזי למפקינס-elcool מיס.קין-גאה עליז ומאושר אייס (גאנגרין גאנג) ארתורו(גאנגרין גאנג) ביג בילי(גאנגרין גאנג) גראבאר(גאנגרין גאנג) סנייק(גאנגרין גאנג) בוס מאן ( Amoeba boys) סקיני ( Amoeba boys) טיני ( Amoeba boys) סדוזה רובין מרי (מפוקי אוקס) ג´ואי (מפוקי אוקס) ג´ף (מפוקי אוקס) קים (מפוקי אוקס) מיטץ´ מיטלסלשון (אממ אתם יודעים למי אני מתכוונת..) מייק בליב (הילד החדש בפוקי אוקס) פאטצ´ס ראביט גירל אברה קאדאבר ביבו ברני בארנאשטין (הבמאי קולנוע) דוני (העוזר שלו) בומר ( Rowdyruff Boys) באטץ´ (Rowdyruff Boys) בריק (Rowdyruff Boys) הרולד סמית´ מריאן סמית´ באד סמית´ ג´ולי סמית´ ברוקולוידס (הברוקולי) קפטן ריגטואס (נו נו איך כותבים את השם שלו?הזקן הזה...) לפטי מפקד המשטרה צואורט (משהו כזה אחד הזקנים במינסטרי אופ פאיין) קאונטאפרקט (משהו כזה עוד אחד מהם) מאסטר מיינד (המפקד שלהם) דיק הארדלי (החבר של הפרופסור שיצר את הפאוור פאף המזויפות) דינאמו פיש בלון אלמר אסגלו (ילד הדבק) הארי פיט (הילד עם הקוטיס) קיטי לני בקסטר (המעריץ שאוסף את כל הדברים) מייג´ור מאן מייג´ור גלורי נאנוס (הרובוטים הקטנים) מונובוט (הרובוט שמורכב מכל הרובוטים הקטנים) ראינבו הליצן מר.מאימ (הליצן כשהוא הופך לשחור לבן) מר.קוואקרס:))) אוקטי:) מייק בריקווסקי פאראז (העוזר שלו) אסיר 253 (זה שמתחפש לבלוסום) אסיר 017 (זה שמתחפש לבבלס) אסיר 002 (זה שמתחפש לבאטרקאפ) רוץ´ קואץ´ (הזה עם הג´וקים) ראבר דוד (זה שמחביא את היהלום בקורנפלקס) סאנד מאן (הזה עם החלומות) סטיב:)))) סטנלי וויטפלד (השדר חדשות) טוויגי יעל

Nuitari Girl

New member
*באטרקפ*

באני! אחותי! את הדבר האחרון שציפיתי לראות! עשי לי טובה ותטפלי בhim, אני חייבת להשתיק את פאם פאטיל, היא מנסה להרעיל את הראש של באבלס ולצרף אותה אליה... *באני מחייכת וקוראת: באני באני באני! באני עושה טוב!* אני מניחה שזו תשובה חיובית... מצוין, אפשר לטפל בפאם פאטיל... *טסה לעברה ומניפה אגרוף*

*פאם פאטיל*

~באם!!! חוטפת מכה מבאטרקפ~ פאמי:"המ?.. מה? איפה אני?" באבלס:"את בטוונסביל ואת רוצה להרוג את כל הגברים ביקום, את אמרת שאת רוצה שכל הבנות ישארו, ואז אני אמרתי שפרופסור יוטניום ימות ואז אמרת שבלה בלה בלה ואז ואז... ואז אמרתי שאי אפשר לחיות בלי ליאונרדו די קפריו!!!" פאמי:"אני אמרתי את זה??? באבלס, את צודקת.. איך אפשר לחיות בלעדיו??? איך אפשר להתקיים בלי דודי בלסר?? (
)" באטרקאפ ובאבלס:~המומות~ פאמי:"מה כל הפושעים האלו עושים פה?! היי! סתכלו עלי!" ~נותנת בוקס לפושע."שיט! הרס לי את המנקיור!!!"

Nuitari Girl

New member
*באטרקפ*

אה... אני לא מאמינה... גדול!!! כנראה שהמכה שלי עשתה לה משהו! *נותנת כיף לבאבלס* כן כן כן!

למעלה