המשחק!

*באבלס*

באטרקאפ אני מייד באה!!! אבל...*כשפיו של בוגי מן מתחילים לפעול* פתאום אני נורא נורא צמאה.... כמה הייתי רוצה לימונדה קרהההה.....או מילקשייק תות ^^ אבל איפה נמצא עכשיו משהו לשתות? *לפתע מופיעות מאי שם כוסות ארוכות ויפות כאלה עם משקה מרענן ועם מטריות* בלוסום!! באטרקאפ!! תראו!! המשקה האהוב עלי!!! *באבלס רצה לשתות* יאמייי!!!! *מה תהיה השפעת משקה התרעלה על באבלס?? האם בלוסום ובאטרקאפ גם ישתו??*

*בלוסום*

*רץ לשתות* האאאאא.. להזכירכם.. אני אומר את זה כמו בן

Nuitari Girl

New member
כנסו לכאן בבקשה.

עוד מעט יש לי "יום הפוך", בקייצת (נוער עובד, כאילו דא?) ואני לא אהיה כאן משמונה וחצי בערך עד מחר בצהריים (אני אחזור לפנות בוקר אבל אישן, קרוב לודאי) אז מה יקרה אם בלוסום ובבלס לא יגיעו? אני לא רוצה שהרשעים ינצחו!

casperit

New member
אמממ

אני מקווה שהן יגיעו כדי שיהיה לי את מי לנצח!... הן בטח יגיעו...

Dracos Love

New member
*השטן הקוקסינל* (?!) ../images/Emo108.gif

איי ווילל... דיסטוריייייייייייייד זה פאורפאף! נאנאהאהאהאהאנננ!

Jenkins

New member
לא נראה לי

אני Him, והסיבה שאני לא משחקת כי זה ממש לא מתאים כרגע למהלך העלילתי. תקראו את החוקים!!!

Nuitari Girl

New member
*באטרקפ*

אווווווו, שתייה... *רצה אל הכוסות ומתכוננת לשתות, עד ש...* בלוסום! אני רוצה לשתות! מה יש לך? מורעל? מה פתאום? וכן, אני אשתה! נמאס לי לעשות כל הזמן מה שאת אומרת! איי! מטומטמת! שפכת לי את הכוס! וגם לבאבלס! עכשיו אנחנו נתייבש ו- באבלס את בסדר? *רואה את באבלס תופסת את הבטן ומייללת שכואב לה* או או. אז זה באמת היה מורעל... טוב שלא שתית עד הסוף, בבלס. את תסתדרי? יופי. *מסובבת את הראש ורואה את בלוסום כועסת* אוקיי צדקת, יופי לך?! בלעעעעעעע... טוב נו. *טסות לטאונסביל* הנה מוג´ו! מה הוא מתכנן עכשיו?

מוג´ו ג´וג´ו

הוא חושב: הי הי הי.... עליתי על המזימה האולטימטיבית! כל מה שעליי לעשות זה.... להרוג את הקריין!!! כך הוא לא יוכל יותר להתחיל פרקים של בנות הפאוורפאף והם יחדלו מלהתקיים! מווא הא הא... עכשיו... אני צריך ביצה לארוחת הבוקר....

Nagini Potter

New member
*קריין מוציא לשון*

ננה בננה!! אתה לא יכול להרוג אותי! אין לי גוף שאפשר להרוג! אני סתם מין איזה קול כזה שמרחף פה באיזור ומספר לכולם שהיום ניצל ושהעיר טאונזוויל....... Nagini Potter

מוג´ו ג´וג´ו

אההההההההההההההה! ממתי אתה יכול לקרוא מחשבות של אנשים? טוב, שיהיה לא נורא.. נעבור לתוכנית ב´! מווא הא הא....

Nagini Potter

New member
*קריין*

אני רואה בלי עיניים ומדבר בלי שפתיים, אז למה שאני לא אדע לקרוא מחשבות? חוץ מזה שאתה מדבר לעצמך בקול, אם לא שמת לב... אני הקריין, יודע הכל!! =אהמ= אוי, לא! למוג´ו יש תוכנית מרושעת חדשה! האם הפעם זהו סופה של טאונזוויל?? Nagini Potter

*פאם פאטיל*

~מפריעה לתוכנית באמצע~ "איך זה שהקריין בן? אף פעם לא קריינית! אני תמיד שנאתי אותך! אבל אחרי שמוג´ו ג´וג´ו יעשה את כל העבודה השחורה בשבילי, ואני אפיל אותו ישר לתוך הפח.. לא יקח הרבה זמן עד שהבנות ישלטו בעולם!" ~צוחקת צחוק זדוני ומסדרת את השער~

Nuitari Girl

New member
*באטרקפ*

אררררררררררררר!!! מה זה? הם כמו ג´וקים! מרביצים לאחד, צצים עשרה! עוד מעט כל הרשעים של טאונסביל יהיו פה! שיט שיט שיט!!!!!!!!!!!!!!!!

*פאם פאטיל*

"רשעים???? אני אדאג לכך שיהיו רק מרשעות! ~צחוק זדוני. רצה, מפתה את השומר של בית הכלא לנשים, חובטת לו בראש, לוקחת את המפתחות ומשחררת את כל הפושעות. שוב צוחקת בקול זדוני~ עכשיו, הזמן הגיעה להרוג את כל הפושעים! ~כותבת מכתבים לכככלל הפושעים למנייהם ושולחת אותם~ במכתבים כתוב: "למר ____ אני מאוהבת בך! אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליך! תפגוש אותי בבית של פאזי בעוד חמש דקות. ב-
אלמונית" ~צוחקת צחוק זדוני בפעם השלישית~ פאזי כבר ידאג שיהיו להם צרות! ~צוחקת בפעם הרביעית~

מוג´ו ג´וג´ו

*קורא את המכתב מפאם פאטיל. מוזיקת אהבה רומנטית מתנגנת ברקע. מוג´ו רץ לבית של פאזי* "הנה אני בא, פאמי שלי!" *הבעה מטומטמת על פניו של מוג´ו לאורך כל הדרך*

בוגי מן

קורא את המכתב מפאם פאטיל וכותב לה חזרה "סליחה פאם אבל את לא אפלה מספיק בשבילי"

*פאם פאטיל*

~צופה בהנאה איך שפאזי צועק כמו משוגע "רדו מהרכוש שלי!" ויורה במוג´ו-ג´ו ג´ו.~ ~מקבלת את המכתב מ"בוגי-מן"~ "איך לעזאזל הוא ידע שזו אני??? אני כתבתי באילום שם! לעזאזל אתך קריין! אתה אמרת לו?! אני אראה לך!" ~שוברת את המצלמה, מאחדת כוחות עם סדוזה ויוצאת להלחם בפוואר פאף גירלס~ "הנה באבלס, יהיה קל לשכנעה אותה לעזור לי שוב בתוכניותי לכבוש את העולם!" ~מתקרבת אל באבלס ומכינה לעצמה תוכנית בראש איך לשכנעה אותה~

casperit

New member
*פרינסס*

ומה איתי? מה אני איזו פשוטת עם? אה כן... *מתעוררת* גם אני רשעית!

תשתתפי.. אף אחד לא מנע ממך ../images/Emo13.gif

בכל מקרה.. לי הרשו..
רק אמרו לי לקרוא את החוקים ולקחת דמות שאין עדין..

למעלה