המשחק!

leeloo

New member
*מיס באלום*

בנות, אתן חייבות לבוא מהר! מוג´ו תוקף את העיר! וראש העיר מתחרפן כהרגלו.. אתן הסיכוי האחרון שלנו!

היייי.. מה זה היה ?! ../images/Emo10.gif

בסך הכל לא הייתי פה כמה זמן.. אני יכנס יותר..
אבל אל תחקו אותי !!

Jenkins

New member
המשחק: רשימה מסודרת וחוקים!

חוקים!! כדי למנוע גניבות של דמיות, בבקשה תשתמשו -בניק הקבוע שלכם-, ובמקום כל פעם להמציא איזה כותרת, תכתבו בכותרת את השם של הדמות. אין יותר משחקן אחד לדמות, כדי למנוע בלבולים!! אם אתם לוקחים על עצמכם דמות, תרשמו בסוף ההודעה (לאחר ששיחקתם את הדמות) שזוהי דמות חדשה!! ויעל, אני מקווה, תעדכן את הרשימה. כדי שלכולם יהיו דמיות אל תיקחו על עצמכם יותר מדמות אחת (ראשית, אם זאת דמות ממש שולית שאף אחד לא רוצה ממילא, אז אני מניחה שאפשר). הרשימה בלוסום-SNooPy tHe HoUsE eLf בבלס-מייאו בדיוק!!! באטרקפ- Nuitari Girl הקריין-Nagini Potter פרינסס-Casperit הים-Jenkins הפרופסור-InvisibIe ראש העיר-Superchu מוג´ו ג´וג´ו-license2kill 007 בוגי מן-קובי גין באני מיס.באלאם מיס.קין אייס (גאנגרין גאנג) ארתורו(גאנגרין גאנג) ביג בילי(גאנגרין גאנג) גראבאר(גאנגרין גאנג) סנייק(גאנגרין גאנג) בוס מאן ( Amoeba boys) סקיני ( Amoeba boys) טיני ( Amoeba boys) פאזי למפקינס סדוזה רובין מרי (מפוקי אוקס) ג´ואי (מפוקי אוקס) ג´ף (מפוקי אוקס) קים (מפוקי אוקס) מיטץ´ מיטלסלשון (אממ אתם יודעים למי אני מתכוונת..) מייק בליב (הילד החדש בפוקי אוקס) פאטצ´ס ראביט גירל אברה קאדאבר ביבו ברני בארנאשטין (הבמאי קולנוע) דוני (העוזר שלו) בומר ( Rowdyruff Boys) באטץ´ (Rowdyruff Boys) בריק (Rowdyruff Boys) הרולד סמית´ מריאן סמית´ באד סמית´ ג´ולי סמית´ ברוקולוידס (הברוקולי) קפטן ריגטואס (נו נו איך כותבים את השם שלו?הזקן הזה...) לפטי מפקד המשטרה צואורט (משהו כזה אחד הזקנים במינסטרי אופ פאיין) קאונטאפרקט (משהו כזה עוד אחד מהם) מאסטר מיינד (המפקד שלהם) דיק הארדלי (החבר של הפרופסור שיצר את הפאוור פאף המזויפות) דינאמו פיש בלון אלמר אסגלו (ילד הדבק) פאם פאטיל הארי פיט (הילד עם הקוטיס) קיטי לני בקסטר (המעריץ שאוסף את כל הדברים) מייג´ור מאן מייג´ור גלורי נאנוס (הרובוטים הקטנים) מונובוט (הרובוט שמורכב מכל הרובוטים הקטנים) ראינבו הליצן מר.מאימ (הליצן כשהוא הופך לשחור לבן) מר.קוואקרס:))) אוקטי:) מייק בריקווסקי פאראז (העוזר שלו) אסיר 253 (זה שמתחפש לבלוסום) אסיר 017 (זה שמתחפש לבבלס) אסיר 002 (זה שמתחפש לבאטרקאפ) רוץ´ קואץ´ (הזה עם הג´וקים) ראבר דוד (זה שמחביא את היהלום בקורנפלקס) סאנד מאן (הזה עם החלומות) סטיב:)))) סטנלי וויטפלד (השדר חדשות) הכלב המדבר טוויגי אם זה יכול להיות בטאגליין? ואם כבר אז להתחיל את המשחק שוב... מפה??

casperit

New member
אוקי, אנחנו נתחיל את המשחק מההתחלה

הרשימה המלאה: בלוסום-SNooPy tHe HoUsE eLf בבלס-מייאו בדיוק!!! באטרקפ- Nuitari Girl הקריין-Nagini Potter פרינסס-Casperit הים-Jenkins הפרופסור-InvisibIe ראש העיר-Superchu מוג´ו ג´וג´ו-license2kill 007 בוגי מן-קובי גין פרד-pokegirl באני מיס.באלאם מיס.קין אייס (גאנגרין גאנג) ארתורו(גאנגרין גאנג) ביג בילי(גאנגרין גאנג) גראבאר(גאנגרין גאנג) סנייק(גאנגרין גאנג) בוס מאן ( Amoeba boys) סקיני ( Amoeba boys) טיני ( Amoeba boys) פאזי למפקינס סדוזה רובין מרי (מפוקי אוקס) ג´ואי (מפוקי אוקס) ג´ף (מפוקי אוקס) קים (מפוקי אוקס) מיטץ´ מיטלסלשון (אממ אתם יודעים למי אני מתכוונת..) מייק בליב (הילד החדש בפוקי אוקס) פאטצ´ס ראביט גירל אברה קאדאבר ביבו ברני בארנאשטין (הבמאי קולנוע) דוני (העוזר שלו) בומר ( Rowdyruff Boys) באטץ´ (Rowdyruff Boys) בריק (Rowdyruff Boys) הרולד סמית´ מריאן סמית´ באד סמית´ ג´ולי סמית´ ברוקולוידס (הברוקולי) קפטן ריגטואס (נו נו איך כותבים את השם שלו?הזקן הזה...) לפטי מפקד המשטרה צואורט (משהו כזה אחד הזקנים במינסטרי אופ פאיין) קאונטאפרקט (משהו כזה עוד אחד מהם) מאסטר מיינד (המפקד שלהם) דיק הארדלי (החבר של הפרופסור שיצר את הפאוור פאף המזויפות) דינאמו פיש בלון אלמר אסגלו (ילד הדבק) פאם פאטיל הארי פיט (הילד עם הקוטיס) קיטי לני בקסטר (המעריץ שאוסף את כל הדברים) מייג´ור מאן מייג´ור גלורי נאנוס (הרובוטים הקטנים) מונובוט (הרובוט שמורכב מכל הרובוטים הקטנים) ראינבו הליצן מר.מאימ (הליצן כשהוא הופך לשחור לבן) מר.קוואקרס:))) אוקטי:) מייק בריקווסקי פאראז (העוזר שלו) אסיר 253 (זה שמתחפש לבלוסום) אסיר 017 (זה שמתחפש לבבלס) אסיר 002 (זה שמתחפש לבאטרקאפ) רוץ´ קואץ´ (הזה עם הג´וקים) ראבר דוד (זה שמחביא את היהלום בקורנפלקס) סאנד מאן (הזה עם החלומות) סטיב:)))) סטנלי וויטפלד (השדר חדשות) הכלב המדבר טוויגי יש עדין את כל שאר הדמויות, אני באמת אשים טאג ליין, וכדי שלא יהיהו זיופים כל אחד שיכתוב בניק שלו. אוקי נתחיל מפה, קריין בבקשה-Nagini Potter את מוזמנת להתחיל:) יעל

Nuitari Girl

New member
*באטרקפ*

*צועקת ביחד עם הבנות* לא כל כך מהר, מוג´ו ג´וג´ו!!! *עושה פרצוף ומכחה שהנאום הארוך של בלוסום והנאום העוד יותר ארוך של מוג´ו ייגמר...* זהו? עכשיו אפשר לכסח לו את הצורה? יופי! *נכנסת ברובוט ואז יורה בו קרני לייזר* אוי לא! תראו! גם בוגי מן כאן!

casperit

New member
*פרינסס*

וגם אני כאן! תסתכלו על החליפה החדשה שלי daddy קנה לי אותה, עכשיו אני אוכל להביס את כולכן כי לא נתתן לי גם להיות פאוור פאף גירל!

Nuitari Girl

New member
*באטרקפ*

אה, באמת? תיכף תחטפי ממני, סנובית אחת! *טסה ישר לפרינסס ומתכוננת למעוך אותה, ואז... נתקלת במשהו, עפה אחורה ונתקעת בקיר* איה! לעזאזל, יש לה איזה מגן בחליפה! *חוטפת מכה נוספת מהרובוט של מוג´ו ונופלת על הרצפה* הראש שלי! מה זה? כינוס הרשעים השנתי? אאאאאארררגגגגג! אף אחד לא מתעסק איתי ויוצא בחיים! הם עוד יראו מי זו באטרקפ!!! נ.ב: איפה בלוסום ובבלס? אני הלוחמת הכי קשוחה, אבל אפילו אני לא יכולה לנצח את כולם לבד!

casperit

New member
*פרינסס*

*צוחקת צחוק מרושע*, אה אה אני ומוג´ו ובוגי מן וגם הים חטפנו אותן!!!! *נהנהנהנהנהנ* חושבת שתוכלי להביס אותנו? תחשבי שוב!

Nagini Potter

New member
*קריין*

העיר טאונזביל!!!! עיר שקטה ושלווה.... בה גרים אנשים שקטים ושלווים..... בבתים שקטים ושלווים..... עד ש.... *בום!!!* הצילו!! מוג´ו תוקף את טאונזביל!!!! Nagini Potter

Superchu

New member
*ראש העיר*

הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איפה הטלפון? הנה הוא... *מתקשר לפאוור פאף*

בוגי מן

מוג´ו לא יודע לבנות אפילו רובוט אמרתי לו רובוט שיסתיר את השמש אז אני יוציא לו את המפלצת מהארון הקופים של ימינו

leeloo

New member
*מיס באלאם*

ראש העיר, זה לא הטלפון.. קח, תחייג מכאן... הנה המספר.. מה עוד? איך מחייגים? תלחץ על הספרות אחד אחרי השני.. שאני אעשה את זה כמו תמיד? הנה.. חייגתי.. עכשיו תוכל להמשיך לצרוח..

casperit

New member
עדכון רשימה:

בלוסום-SNooPy tHe HoUsE eLf בבלס-מייאו בדיוק!!! באטרקפ- Nuitari Girl הקריין-Nagini Potter פרינסס-Casperit הים-Jenkins הפרופסור-InvisibIe ראש העיר-Superchu מוג´ו ג´וג´ו-license2kill 007 בוגי מן-קובי גין פרד-pokegirl מיס.באלאם- leeloo באני מיס.קין אייס (גאנגרין גאנג) ארתורו(גאנגרין גאנג) ביג בילי(גאנגרין גאנג) גראבאר(גאנגרין גאנג) סנייק(גאנגרין גאנג) בוס מאן ( Amoeba boys) סקיני ( Amoeba boys) טיני ( Amoeba boys) פאזי למפקינס סדוזה רובין מרי (מפוקי אוקס) ג´ואי (מפוקי אוקס) ג´ף (מפוקי אוקס) קים (מפוקי אוקס) מיטץ´ מיטלסלשון (אממ אתם יודעים למי אני מתכוונת..) מייק בליב (הילד החדש בפוקי אוקס) פאטצ´ס ראביט גירל אברה קאדאבר ביבו ברני בארנאשטין (הבמאי קולנוע) דוני (העוזר שלו) בומר ( Rowdyruff Boys) באטץ´ (Rowdyruff Boys) בריק (Rowdyruff Boys) הרולד סמית´ מריאן סמית´ באד סמית´ ג´ולי סמית´ ברוקולוידס (הברוקולי) קפטן ריגטואס (נו נו איך כותבים את השם שלו?הזקן הזה...) לפטי מפקד המשטרה צואורט (משהו כזה אחד הזקנים במינסטרי אופ פאיין) קאונטאפרקט (משהו כזה עוד אחד מהם) מאסטר מיינד (המפקד שלהם) דיק הארדלי (החבר של הפרופסור שיצר את הפאוור פאף המזויפות) דינאמו פיש בלון אלמר אסגלו (ילד הדבק) פאם פאטיל הארי פיט (הילד עם הקוטיס) קיטי לני בקסטר (המעריץ שאוסף את כל הדברים) מייג´ור מאן מייג´ור גלורי נאנוס (הרובוטים הקטנים) מונובוט (הרובוט שמורכב מכל הרובוטים הקטנים) ראינבו הליצן מר.מאימ (הליצן כשהוא הופך לשחור לבן) מר.קוואקרס:))) אוקטי:) מייק בריקווסקי פאראז (העוזר שלו) אסיר 253 (זה שמתחפש לבלוסום) אסיר 017 (זה שמתחפש לבבלס) אסיר 002 (זה שמתחפש לבאטרקאפ) רוץ´ קואץ´ (הזה עם הג´וקים) ראבר דוד (זה שמחביא את היהלום בקורנפלקס) סאנד מאן (הזה עם החלומות) סטיב:)))) סטנלי וויטפלד (השדר חדשות) הכלב המדבר טוויגי יעל

Nuitari Girl

New member
*באטרקפ*

אוקיי, תחשבי. לא תוכלי לעזור להן אם יכסחו אותך. קודם נטפל בקוף... *טסה אל הרובוט ו... אגרוף, בעיטה, לייזר, עוד כמה אגרופים.... שולפת את מוג´ו המטושטש מהרובוט וסוטרת לו* שימפנזה מכוערת! איפה האחיות שלי?! אוי, שיט, לא התכוונתי שהוא יאבד את ההכרה... טוב, נעבור לסנובה... נראה אם החליפה שלך תעמוד במתקפת הדף, פרינסס *צורחת עד שכל טאונסביל רועדת* לעזאזל! תראו איך היא עומדת בסבבה ומגחכת! בקושי הצלחתי ליצור בחליפה שלה סדק קטן... מה אני אמורה לעשות? אוף, בלוסום מתכננת תוכניות מתוכמות, זה לא התפקיד שלי! טוב, תחשבי. איך אפשר להוציא מפרינסס איפה האחיות שלי? *חושבת* יש לי! *טסה לבית של פרינסס, פורצת את הדלת, מוציאה את כל חפצי הערך ולוקחת אותם למקום בטוח* חי חי חי, נראה את הסנובה עכשיו... היי פרינסס! אם לא תאמרי לי עכשיו לאן לקחתם את בלוסום ובבלס, לא תראי יותר את החפצים שלך! לקחתי אותם למקום בטוח, ואני לא חושבת שאבאל´ה ישמח שהוא יחזור ויראה את זה! הוא כל כך יכעס שיקח לך את החליפה ולך לא יהיה לעולם סיכוי להיות פאוורפאף וגם תהיי ענייה! תבחרי מה את רוצה!

casperit

New member
*פרינסס*

לא, לא, daddy יהרוג אותי!!!! בבקשה בבקשה, אי אי (פורצת בבכי או משהו שאמור להיות בכי) הן נמצאות אצל בוגי מן! במקום ההוא שהוא גר בו! עכשיו אפשר לקבל את הדברים שלי????, אה בוגי, him מה אתם רוצים ממני??? *מקבלת מכות משניהם עד זוב דם*, *מאבדת את ההכרה*

Nuitari Girl

New member
*באטרקפ*

אצל בוגי מן, אה? טוב, נשאיר את הסנובה לחטוף מכות מהים, אבל נטפל בבוגי... הו בוגי מן... *בום! פאף! (פשוט קולות מכות רצח)* עכשיו תקשיב לי! אנחנו נלך ביחד לאיפה שאתה גר ונשחרר את האחיות שלי. אל תעשה בעיות, הרי אתה לא רוצה למצוא את עצמך עם צוואר מסובב ומפרקת שבורה... אה, ופרינסס, אל תדאגי, תקבלי את הדברים שלך ברגע שאמצא את בלוסום ובבלס... (או שלא, חי חי חי) אוי לא, מוג´ו מתעורר... מאיפה הוא הקריץ עוד רובוט? לא משנה, נטפל בו ובהים אחר כך... קדימה בוגי. *עפה למקום של בוגי מן, ורואה שם את בלוסום ובבלס* נפלא! השתחררתן לבד? יופי, אני טיפלתי בנבלות האלה... פרינסס חוטפת מכות מהים, אבל מוג´ו התעורר (לא אמרתי שהיכתי אותו עד אובדן הכרה?) ועוד מעט הם ימשיכו לעשות צרות... אז כדאי שנמהר לטואנסביל. מה בבלס? בוגי מן? נכון, אי אפשר להשאיר אותו ככה, מטושטש... *מרביצות לו רצח* זהו, הוא מחוסר הכרה לגמרי... *טסות לטאונסביל*

בוגי מן

אני ירצח אותם מכין שיקויים ושופך למשקה של הבנות בעזרת יכולות הצל שלו הבנות מתות הסוף

*מוג´ו ג´וג´ו*

בוגי מן תפסיק לחלום! אררר.. אני רואה שאני צריך לעשות את כל העבודה בעצמי... אוח שיט הנה הבנות באות... אבל הפעם יש לי תוכנית סודית....

למעלה