hold your horses
אף אחד לא מתחיל לשחק עדיין, השעון שלי מראה עוד 265 שעות לנקודת האין-חזור. דמויות יבחר כל אחד לעצמו, ולא לפי מקצועות מו"ד או מקבילות להן. דמות היא סך הארועים בחייה, ויכול להיות מצב בו שתי דמויות עוברות את אותן חוויות בדיוק, ויוצאות מהן שונות לגמרי. ובנוגע לנקודות שלך... 1. כן ולא. אין דבר כזה עודף ארועים אם מנהלים אותם כראוי. ואם נדלג לסוף נקודה 3: מספר מצומצם של שחקנים = מספר מצומצם של ארועים. 2. נכון מאד, תאור מפורט של העולם צריך להופיע תוך כדי משחק. אבל מנסיון עבר, כאן זה לא עובד, ויכולות להיווצר סתירות במציאות עד לרמה של יקומים חופפים, לכן אני מנסה לקבוע את הפרטים החשובים ביותר מראש. 3-4. אי הבנות ביחס לדמויות קורות אך ורק בגלל כתיבה "מסתירה" ו\או לא ברורה. מכיוון שזיהיתי כאן תסמונת שאני קורא לה "מציאות חקוקה בפורום", בה השחקנים לא מבינים שחלק מהמשחק הוא כתיבה חופפת והטיית המתרחש. אני בעד תאום, אבל בין השחקנים, לא הדמויות. עדיף שמחלוקות יפתרו דרך דואר\מסרים\טלפון, ולא יצמיחו פתילי וויכוח ותיקונים. וזה כולל גם פרטים על הדמויות, אם באמת יש צורך כזה. מכיוון שTIC הוא משחק בו כל דמות היא עצמאית לחלוטין, אני רואה מקרים בהם דמות אחת מכירה את השניה מראש כנדירים. (דגים זה משהוא שיכול לחכות למשחק עצמו, אלא אם מישהו רוצה להשתמש בהם כגורם מכריע)