האמתי שלא זה נגמר ממש מהר רשום שזה נגמר אבל שאפשר להכנס ולבדוק כי הם יוסיפו עוד שלבים
K Koki Girl1 New member 25/4/05 #121 האמתי שלא זה נגמר ממש מהר רשום שזה נגמר אבל שאפשר להכנס ולבדוק כי הם יוסיפו עוד שלבים
C Chandler Bing New member 25/4/05 #122 אבל ....! מה היה בסוף?? שמעתי שהיו כול מיני תמונות וקטעים מהפרק האחרון....
K Koki Girl1 New member 25/4/05 #123 לא ... זה נגמר שמין ספינה או רפסודה כזאת מפליגה .. למה את לא מסיים ??
C Chandler Bing New member 25/4/05 #124 אני אני לא מסיים... כי..! כי יש שם הרבה ספויילרים, בהתחלה זה לא הפריע לי אבל עכשיו אני יודע הרבה ואני לא רוצה לדעת הכול אז אני אשמור תמשחק לזמן מאוחר יותר שאני אדע יותר על הסדרה.........!!
אני אני לא מסיים... כי..! כי יש שם הרבה ספויילרים, בהתחלה זה לא הפריע לי אבל עכשיו אני יודע הרבה ואני לא רוצה לדעת הכול אז אני אשמור תמשחק לזמן מאוחר יותר שאני אדע יותר על הסדרה.........!!
K Koki Girl1 New member 25/4/05 #125 איזה ספויילרים ??? אתה עוד רגע אחד מסיים !!! אתה בסוף !! ואיזה ספויילרים יש ?
K Koki Girl1 New member 25/4/05 #127 כן טוב גם אני לא רוצה לדעת עוד אבל אתה כבר בסוף המשחק ולא ממש מבינים מזה משהוא כי זה לא הסוף ניראה לי כי הם אומרים שיהיו עוד שלבים אבל לא משנה
כן טוב גם אני לא רוצה לדעת עוד אבל אתה כבר בסוף המשחק ולא ממש מבינים מזה משהוא כי זה לא הסוף ניראה לי כי הם אומרים שיהיו עוד שלבים אבל לא משנה