המשחק קרס 0:

מ י ל ר

New member
המשחק קרס 0:

הלכתי לתומי להרוג קצת קימרה, והופ - קרס המשחק, ואין משחק יותר 0: למישהו יש מידע?

לא קרס אלא OFFLINE

שאלוהים יודע איך מה וכמה... לא רשום כלום באתר

מ י ל ר

New member
מוזר, זה היה במפתיעה

מעניין מה הם גילו הפעם שהם היו צריכםי להקריס את המשחק 0: אולי בטעות יתקנו את הבעיה של הקווסטים בשביל הסקיל סיגנוס

זה בגלל שבפעם הקודמת הם לא הצליחו לתקן כלום

וההאקרים כל כך גרידי שלא הצליחו לעצור את עצמם מלהמשיך בהאקים. מכירה כמה דמויות שעשו מלאאאאאאא NX מכל ההאק ההזה. ומלאאאאא מזוס. בכמויות שאני ואתם לא יכולים לדמיין. אני בהדרכה בעבודה של 4 שעות אז הבאתי את הלפ טופ כדי שלא אמות משיעמום..... אני הכי מקווה שנקסון יתנו באן לכל ההאקרים האלה כי פעם קודמת הם נכנסו למשחק וכתבו - "יש ! ניצחנו. "

מה הסיכוי../images/Emo35.gif

ולפחות ראוי שירשמו משהו
הסיכוי שכל ההאקרים אי פעם יקבלו באן הוא כל כך אפסי.....

צ ל י ל 8

New member
הבעיה היא שתופסים דווקא את הקטנים...

זה משהו כמו לתפוס את אלה שמשתמשים בסמים ולא את אלה שמפיצים להם אותם
אי אפשר למצוא כאלה שביום-יומיים פתאום עשו כסף מטורף של NX ומסוס??

../images/Emo45.gif וזה ממש מעצבן../images/Emo88.gif

בגלל העבודה שלי אני בקושי יכולה לשחק אם בכלל... (לטבעות בקושי התחברתי וגם חצי מהזמן ניר התחבר עליי
) אז עד שיש לי יום אחד עם כמה שעות פנויות לשחק גם אותו דופקים לי
(עובדת לילה
)

רק רציתי לעדכן אותך ואת אסף

שכנראה שהקווסטים של הסינגוס סקיל כנראה לא עם באג. 1. חברים שלי לא יודעים על זה כלום. 2. הבת שלי ראתה כבר יותר מ UA אחד במקצוע פיראט. זה אומר שמישהו במקצוע פיראט מצא את האייטמים של הקווסט.

מ י ל ר

New member
אבל אני מדבר על מי שעושה את הקווסט

שהוא רמה גבוה, לא אחד שיש לו סיגנוס ואז הוא פותח UA...

צ ל י ל 8

New member
עדיין לא קיבלתי תשובה לגבי הדרופים

ואסף צודק, אין בעיה שיהיו UA מכל המינים, הרי הם נוצרו מסינגוסים רמה 120. הבעיה היא בכל דמות אחרת שהיא לא לוחם.כמו אסף או כמוני למשל. היה גליץ', אני לא יודעת אם הוא נפתר עדיין. היו כאלה שהלכו שניים למפה ומשום מה רק הלוחם היה יכול לראות את הדרופים האלה..

אבל

כשפותחים UA הוא בעצמו כמו אקספלורר רגיל צריך לאסוף את הדרופים......זה אומר שפירטים רואים את הדרופים כמקצוע. ועוד משהו. הדרופ רייט של הדברר הזה הוא נמווווךךךךך. מאד הגיוני שאני אלך עם אסף לאותה מפה ובמקרה!!! אני אמצא והוא לא. מכאן ועד להסיק מסכמה שיש באג זה רחוק... אני במשך כמה שעות על ניסיון כפול 4 לא מצאתי כלום. יכולתי מיד לדווח על באג בקווסט. או להעזר בסבלנות עד שיפול משהו. מכיוון שכמון הלוחמים שעושים את הקוסטים האלה גדולה פי מאות מונים על העבודות שאחרות שעושות את זה (כי הסקיל של הלוחמים הכי שווה את המאמץ) אין מספיק מדגם סטטיסטי......

צ ל י ל 8

New member
השאלה היא לא אם תמצאי והוא לא,

אלא אם את תראי את החפץ והוא לא. זו הטענה כאן, ששניים הלכו ביחד. הלוחם ראה, השני לא. אני לא יודעת להגיד, לא ניסיתי ולא נראה לי שאני אנסה בזמן הקרוב כי זה נראה כ"כ מייאש וזה שווה את הסקיל שאני אקבל עבור זה

מ י ל ר

New member
אבל לא מדובר על לפתוח UA

מדובר על לשחקן רגיל שרוצה את הסקיל UA זה שחקן שמהתחלה יהיה לו את הסקיל!! (מרמה 50) וקראתי עכשיו את הלינק ששרון הביאה, אין ספק שיש שם גליצ'. אנשים מתלוננים ואומרים, רק לוחמים רואים את הדרופ, ואת לוחמת, אז את רואה את הדרופ!!! אבל אחרים לא.

איזה קטע

הסתכלתי באתר של הנקסון לחפש הודעה כלשהי ומצאתי תמונות של מלא חברים של הבת שלי.... כ FACEBOOK FANS

את רצינית?

ומישהו אחר רואה תמונות אחרות? 9 כי אין ספר שהבת שלי חורשת על הפייסבוק עם המחשב הזה....(ועם כל מחשב שיש לה גישה אליו...)

למעלה