המשחק מתחיל שוב

ד ג י

New member
המשחק מתחיל שוב

שימו לב בסוף ההודעה הזאת יש קישור להודעה הראשונה שמדובר עליה בכמה מהסעיפים בגלל שהמשחק התבלגן אני אחזור שוב על החוקים אשנה מספר חוקים אבהיר מספר דברים ונתחיל מהתחלה 1) כל החוקים מההודעה הראטשונה שלי אשר אין להם יחוס בהודעה הזאת קיימים 2) המשחק ישתנה קצת ממשחק פרי פורם רגיל אני אנחה את רובו גמו ההצעה של אש1 3)החפצים שאיתם אתם מתחילים הם: קנדרים וגנבים: מערכת מאוד גדולה של כיסים כלי פריצה מטה הופאק ושתי אבני חן בעלות ערך של 2 פ"ז כל אחת לוחמים: שריון לוחות, חרב ארוכה ומגן/ חרב דו ידנית, 4 פ"ז קוסמים: קסמים של קוסם רמה 8 קלע ופגיון 4 פ"ז כוהנים: קסמים של כוהן רמה 8 אלה 3 פ"ז מי שרוצה להוסיף לעצמו דברים או להחליף דברים שיש לו ישאל אותי קודם כדי ששום לוחם כהן או קנדר יצא חזק מידי להוריד דברים מותר לכם חופשי 4) בקרבות ובמקרים מסויימים אני אשלח לאנשים מידע כמו כמה הם תריכים להיפגע בקרב הקרוב או דברחם שיקרו וישפיעו עליהם כדי לקדם את העלילה 5) אל תשערו דברים שאתם לא יודעים ותפעלו לפיהם תשאלו אותי 6) הודעת הפתיחה של המשחק וזה נכון לגבי כל אחד ואחד מכם תעשו את "ההיכרות" ואז אני אכניס אותכן לקווסט עצרת במסעך הפרטי (מי שאמור להיות עם חבורה שיהיה אבל שידאג להיטר ממנה או שישאל אותי אם הוא יכול להכניס אותה) ולאחר שאספת מספיק עצים אתה מדליק מדורה קטנה להתחמם, אתה אוכל את האוכל שהבאת כבר מביתך וכאשר אתה שווע את מתעטף בשמיכותיך ונשכב ליד המדורה, רתה מסתכל לרגע אחד מסביבך ומופתע כאשר אתה רואה מספר מדורות נוספות לא רחוק ממך, חוש ההרפתקנות שלך לא מרפה ממך ואתה חוגר את חגורת הנשק וציודך והולך לבדוק מי במדורות, לאחר כ דקה הליכה את מגיע לקרחת יער ומגלה שאתה עומד בתוך עיגול של מדורות (רחוקות ממך כך שהאור לא מפריע) לפתע נשמע רעש בחושך, קול חרב נשלפת נשמע.... מל"מ (מחוץ למשחק) מה שקרה שזה כל אחד הדמות שלו באה לבדוק מה קורה ובסוף כולכם נפגשת באמצע בין כל המדורות תתחילו להכיר אחד את השני אבל אל תהרגו אחד את השני ונסו להתחבר הסיפור מנוסח בלשון זכר מטעמי שוביניזם מי שמפריע לה שלא תקרא (סתם מטעמי נוחות ומיועד גם לבנות) אם חש בעיות פנו אליי במסרים בהקדם האפשרי דגי

ד ג י

New member
קצת על דרגות

אני לא אתחיל לדבר עכשיו על דרגות ואתם לכם את הקסמים של כל דרגה כי ממש אין לי כוח וזה הרבה הרבה מאוד לכתוב אבל קוסמים רמה שמונה עדיין לא יכולים לעשות את הקסם משאטלה אבל יכולים לעשות כדורי אש חצי להבה התמרת אחרים ועוד זה בערך העוצמה של הקסמים כהנים רמה שמונה יכולים קסמים ברמות קצת יותר נמוכות כמו חץ חמוצה ודברים כאלה בקיצור לא מעוד חלש די חזק ומעוד מעוד באמצע אני סומך עליכם שתדעו לבחור את הקסמים שלכם בחוכמה

סער מאג´ר-קוסם אדום

הלכתי אל עבר אחת המדורות כשלפתע הבחנתי בתנועה, פגיוני היה מיד בידי והייתי מוכן לקרב. הסתובבתי במהירות והטלתי את הפגיון. "עצור!" קראתי אל החושך. ראיתי את הפגיון ננעץ בעץ שלידו הייתה דמות שאותה לא הצלחתי לזהות. "אה!" קראה הדמות בבהלה.

ilbe182ebli

New member
.....

"מה לעזאזל..?" שמעתי קול חרב נשלפת.. שלפתי את חרבי במהירות ועמדתי דרוכה כשגבי אל סער, אשר התחיל לחפור בכיסיו על מנת ללחוש לחשים של קוסמים.. את האמת אני ממש לא מבינה בכל הקטע הזה ולמה הוא נהייה קודם.. אבל שיהיה, אחרי הכל זה אחי ואני אוהבת אותו.. את השיריון לוחות לא שמתי עליי- פשוט יותר נוח לי לנוע בלעדיו. והסתכלתי אל החשכה.. לפתע ראיתי מבין השיחים מספר אנשים... הצלחתי לזהות קנדר מכיוון אחד, קנדר נוסף מכייון אחר, אלפית מהכייון ההפוך ועוד מספר דמויות.. "סער.. תיזהר, אני לא חושבת שהם אוייבים אבל בכל זאת צריך לנקוט אמצעי בטיחות.... סער?" פתאום ראיתי שהוא לא לידי!...

ash 1

New member
קנדר? איפו קנדר?

רוצו על נפשותיכם יש פה קנדרים *רץ במעגלים קטנים*

היי אתה...

בוא הנה..אתה עוד תגרום למהומה...רק רגע אתה קנדר?!..אתה מוכן אולי לעמוד דקה אחת בשקט??

סער מאג´ר-קוסם אדום

אחת הדמויות פוסעת קדימה אל עבר אחותי ואני מביט בה מהצללים, היא מעט מבוהלת ומופתעת לאחר שגילתה שנעלמתי, אבל היא חוזרת לעשתונותיה מיד. אני שולף מכיסי מעט גללי עטלפים וגופרית ומתכונן להטיל את כדור האש שלי כשלפתע...

לא העזתי להדליק מדורה

"יש פה כל כך הרבה יכול לא אוכל להרשות לעצמי את זה" חשבתי. יצאתי לבדוק את השטח.... פתאום שמעתי קולות רבים מגיעים מכיוון אחד. התעטפתי בברדס בשביל לכסות את עיטורי מלכתי האפלה יצאתי אל השטח וראיתי דמויות רבות. כשהבנתי שאין סכנה רבה מחבורה זו אמרתי בכל תקיף "הזדהו, זרים"........ נ.ב תקלטו כבר, תקראו את הכללים!!!! אסור להזיז דמויות של שחקנים אחרים!

ash 1

New member
מה? איפו? לאן כל הקנדרים נעלמו???

או שלום מר איש מצחיק איך קוראים לך? לי קוראים גדילן גדילן קוץ רגל *לוחץ את ידו ( ומגלה שכמה פ"ס נידבקו לי לידיים)* ואלה החברים שלי קוראים להם אמ... אכשיו שאני חושב על זה הם לא אמרו לי את שמם *הולך להציג את עצמי בפני כולם*

"אתה, קנדר" אמרתי באיטיות בקול חמור

"החזר את הכסף או שהחרב הזו" *מציג חרב שמונפת בשתי ידיים* "תהיה הדבר האחרון שתראה" הוספתי בקול אדיש.

"בוא הנה קנדר קטן..

הו...היי..סליחה אני ממהרת.." אמרתי במהירות לאותו בחור שעמד שם..ורצתי במהירות אחרי הקנדר הקטן.."אוי תעצור רגע.." צעקתי לעברו של הקנדר..

ash 1

New member
מה? איפו? לאן כל הקנדרים נעלמו???

או שלום מר איש מצחיק איך קוראים לך? לי קוראים גדילן גדילן קוץ רגל *לוחץ את ידו ( ומגלה שכמה פ"ס נידבקו לי לידיים)* ואלה החברים שלי קוראים להם אמ... אכשיו שאני חושב על זה הם לא אמרו לי את שמותיהם *הולך להציג את עצמי בפני כולם*

Moondust

New member
קאטי קפיץ מנעול../images/Emo41.gif

אחרי שגיליתי ששקית הממתקים שלי התרוקנה, לצערי הרב, ראיתי שיש עוד מדורות בסביבה. שמעתי צעקות הפתעה, וגם קול צווחני של קנדר. הייתה שם מהומה! שאני אחמיץ דבר כזה?! רצתי לתוך מעגל המדורות, ונתקלתי בקוסם אדום גלימות. הוא הטיל כדור אש על הנעליים שלו. אופס. צפצפתי סליחה ולקחתי את הארנק שלו. עד השגעתי לקנדר, שהיה עסוק בלהציג את עצמו, כבר צברתי אוסף נחמד של ארנקים ומטבעות. מאיפה הם הגיעו? "שלום", הושטתי יד לקנדר. "אני קאטי קפיץ מנעול, ודוד קפיץ דלת היה דודנה השלישי של אימי מנישואין. ומי אתה? ושלום גם לכם," אמרתי לקוסם ולאלפית שצצו משום מקום. "ומה שמכם?"

"עוד קנדר??"

אמרתי בתהדמה..."כלומר קנדרית..שלום..אני אריאן ואני בת מלוכה..וגם חצי אלפית.."אמרתי בקול מתנשא..

"אריאן?!?!"אמרתי בתדהמה "אחותה של

ארואן?" ברגע זה שכחתי מהקנדר, מהכסף, מהכל, קדתי קידה והצגתי את עצמי "אני דמיאן בן דארוק, חיפשתי אותך ימים רבים, אביך הציל את אבי בכך אני חב לו את חיי, נשלחתי על ידי אחותך היא לא אמרה מדוע רק הזכירה שחייך נתונים בסכנה....... אני פה בשביל להגן עלייך ואני עצמי לא יודע כמה זמן תימשך שליחות זו" קדתי שוב והסופתי בהיסוס "משרתך הנאמן..."

"אז..אחותי יודעת.."

אמרתי בקול עצוב.."היא יודעת שעזבתי בלי להגיד לאף-אחד..אבל איך?..אלא אם השומרים אמרו לה..זה כבר לא משנה.."הוספתי.."נעים להכיר אותך האביר בן דארוק..אני מניחה..סיפרו לי עלייך..אמרו לי שאתה מאוד אמיץ.."

אררררררגגגגגגגגגגגגגגגגג1!! לא קשור

אסור לך להגיד מה אנשים אחרים עושים כמו הקטע אם כדור האש והאנשים שצצו!!!!!!!!!!!!! וזה מכוון לכולכם! די!!

ash 1

New member
וואו איזו חרב מרשימה יש לך

מאיפו השגתה אותה? *מבחין בקאטי* שלום פאטי שפיץ שבור *מושיט יד* את פגשת את הדוד קפיץ דלת? *שוכח מדאמיאן* *מתחיל בטקס ההחלפות הרישמי של הקנדרים* תיראי כמה חפצים מצאתי *מראה את הארנקים של חברי הקבוצה* זה ממש חבל שאנשים מאבדים דברים כאלה!

Moondust

New member
קאטי../images/Emo41.gif

קוראים לי קאטי קפיץ מנעול! או, איזה ארנקים יפים יש לך! באמת חוסר אחריות מצד אנשים. תאר לך מה היה קורה אם לא היו היינו כדי למצוא את החפצים שלהם... *פותחת את התיק ומראה לו אוסף של נוצות, מפות, גולות, ואבן חן נוצצת* דרך אגב, מה השם לך בכלל? ושלום גם לך, קריאן, או איך שלא קוראים לך. את בת מלוכה? בחיים לא פגשתי בת מלוכה. את גרת בארמון גדול, כמו הנסיכות מהאגדות? דרך אגב, הארנק הזה שייך לך?

למעלה