קודם כל, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה, טוב לראות שעדיין הפורום כאן חי וקיים. דבר שני, האם המשחק מול כפר סבא אכן אמור להתקיים ב 3 ביום שבת הבא? או שהשעה אמורה להשתנות, אשמח לדעת זאת כמה שיותר מוקדם
המשחק יתקיים ב3 מכיוון שבני יהודה תארח ביום שבת את הרצליה לאחר שהתארחה במחזור הזה אצל הפועל. לכן הזיזו את הפועל ל3 ובני יהודה ישחקו ב7 קיימת אפשרות שזה יהיה הפוך ...בנתיים כנראה שזה לא התהפך. מה שיכריע פה זה הלחץ של שתי ההנהלות. בכל מקרה בעוד שבועיים שיווצר אותו מצב ששתי הקבוצות יארחו בבלומפילד זה יהיה הפוך...ולסרוגין יתחלף כל שבוע. אני אדיש לגבי השעה של המשחק..לי זה לא משנה.
ישר אחרי הכרטיס אדום של בני יהודה התחלנו לעשות בשער 5 פוגוים (כולם דוחפים את כולם) כמו בהופעות אם יצא לך לראות. אני כמו כל משחק הייתי ליד התופים...אני מסתכל אחורה לכיוון הקהל (התופים יחסית למעטה) ומתחיל לשיר תוך כדי הצטרפות לפוגו. פתאום אלעד (אלעד כובע- מנהיג האולטראס) מפסיק לשיר וכולם יחד איתו. לא הבנתי למה. אני מסובב את הראש לכיוון המגרש רואה את ברוך מעביר קטנה בין הרגליים של לוקמן לכיוון פאביו. בשנייה הזו התפללתי שהבלתי יאמן יקרה ופאביו ישחרר ביטה למסגרת ואחרי 554 דקות יהיה להפועל כדור ברשת. הוא עשה את זה 100%. אפילו שבטלוויזיה ראו את השמחה הם לא הצליחו לתאר בתמונות מה הלך שם: לפני שהבנתי מה קורה עשרות אוהדים קפצו חיבקו אותי ואחד את השני. המשכנו בפוגוים קיבלתי מרוב התנועתיות שהייתה שם מכות בפנים וגם נפלתי...אבל כל זה לא היה אכפת לי באותו רגע. בסיום המשחק אלעד אומר : "כמה זמן חיכתם לזה האא" ומתחיל לשיר "אדום עולה בבלומפילד" (כאמור שיר הניצחון של הפועל) לאחר המשחק ביציאה כל האולטראס חגגו השתכרו כאילו זה היה ניצחון אליפות. לקחתי עם פאביו תמונה למזכרת ביום שבו פאביו היה השחקן מס' 1 במגרש. כל הכבוד לו
האוהדים התנהגו למופת!! אני לא האמנתי!! רק שאיזה שחקן מנתניה (מס' 10) עמד מולנו בזמן קרן והרים את חולצתו ואז ראינו שעל החולצה התחתונה שלו יש את הסמל של בית"ר ורשום על חולצתו בית"ר ירושלים או משהו כזה!! כולנו היינו בשוק ושרקנו בוווווווווווווזזזזזזזהוא קיבל רק כרטיס צהוב!! ובסוף שום אמצעי תקשורת לא דיבר על זה!!!!!
מס' 10 זה נראה לי אוקוצ'ה אם אני לא טועה. לדעתי זה עברה ...כי לשחקן בכלל אסור להגיב לקהל..זאת ממש חוצפה. אין לי שום דבר נגד הקהל של סכנין ואפילו יש לנו הרבה דברים במשותף כמו שנאת בית"ר. איפה את גרה?...לפי מה שהספקתי ללמוד רוב תושבי הצפון אוהדים של מכבי חיפה... איך הגעת עד תל אביב?
כולם פה אוהדי חיפה....אבל גדלנו לאהוב את הפועל כי אבא אוהד שלהם....., ומאז שאנחנו זוכרים את עצמנו אין שום קבוצה אחרת בבית חוץ מהפועל ( טוב עד שסכנין עלתה למפה ואמא הפכה לאוהדת שלהם למרות שעדיין אוהבת את הפועל ....ואח שלי מסיבה לא ברורה עבר לאהוד את בית"ר :[[[[[ אל תשאל.......) והרבה יורדים עליי ועל הפועל אבל לא ממש איכפת לי!! אני יודעת שלעולם לא אוהב קבוצה אחרת לא משנה מה!!!
במחזור 22 . אם אני לא טועה זה ייצא ב1 למרץ. את תיהיה שם? בסיבוב השלישי בכל מקרה כנראה שיהיה לנו משחק נגד אחת מהצפוניות ..תלוי איזה מקום נסיים ואיזה מקום הם יסיימו בסוף הסיבוב הזה. מוזר שאת באה בד"כ למשחקי חוץ. את מסכימה איתי שאין מה להשוואות את העידוד בבלומפילד לעידוד במשחקי חוץ.