המשחק ימשיך מפה.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

snift

New member
"מה את מעוניינת שיקרה? "

שואל בחיוך שחושף שיניים צחורות.

DDN

New member
היא מרכינה את ראשה,

שיערה נופל על פניה ומסתיר את מבטה. "אני לא יודעת", היא לוחשת, "אני לא יודעת למעשה למה הבאתי אותך לפה"

snift

New member
"זה בסדר, המצב בקמפוס וכו'"- עונה

ובקולו אפילו לא נשמע שמץ של אכזבה. "כולם די מזועזעים. נתראה מחר? " - שואל בחיוך ופונה לכיוון הדלת.

DDN

New member
"לא, רגע, חכה!"

היא קופצת. "אל תלך עדיין, בוא שב, נדבר קצת, אפשר לראות חדשות ביחד בטלויזיה. . ." הברק חזר אליה לעיניים, עכשיו שאתה שם לב.

snift

New member
נותן לה להוליך אותו לכיוון הטלויזיה

"את מאוד מתוחה" - אומר ונעמד מאחוריה, מעשה את כתפיה.

DDN

New member
מתוחה זה לא מילה

איך מישהו יכול להיות כל כך מתוח? היא מתוחה, וקרה משהו, ומתמסרת כל כולה לידיים שלך. בטלויזיה אתם רואים מבזק של חדשות, על מה שקורה באוניבריסטה כרגע, ובשידור חי את המצוד אחרי התוקף המסתורי. . .

snift

New member
"המ.., בלאגן בקמפוס,

אני לא יודע אם לשמוח שאני לא שם, או להתייסר על כך שאני לא עוזר"

DDN

New member
"פיטר! אתה מתבקש גם להגיע למועדון"

זה הדיקן נייט. "לא שמעת? יש תוקף שמסתובב פה בשטחי האוניברסיטה!"

rototo

New member
"אהה כן"ענה פיטר"אני מגיע"

הוא לקח ספר ענקי על תלבושות צבאיות והלך.

אממ אדוני ? ההרצאות יתקיימו כרגיל

נכון ? אי אפשר לתת לזה לעצור את השגרה לגמרי נכון ? ג'ורג' שואל בדאגה עיקרית למשכורת שלו.

iguessgrampy

New member
"עזוב הרצאות, איפה לעזאזל אמורים

לישון אלה שלא מתגוררים במעונות"? נשמע קול מכיוונו של דני, הוא נראה קצת חסר סבלנות (ומה לעזאזל אני אמור ללבוש מחר?אין מצב שאני לובש אותם בגדים יום אחרי יום!-כן זה מה שמדאיג אותו).

DDN

New member
"חדר המועדון מספיק גדול"

עונה הדיקן. "ובתקווה עוד כמה שעות נקבל היתר לצאת מכאן"

Nihau

New member
המפפ, מלמלה קריס הנרגנת, איזה

פתרון עלוב! חדר המועדון מעולם לא היה בנוי להכיל את כל 15000 הסטודנטים שלא ישנים במעונות... איזה חוסר אחראיות, חוסר ארגון... ושיגמרו כבר לברבר שטויות... אני רעבה!

DDN

New member
דפיקה חזקה נשמעת על הדלת.

"תפתחו לי! שכחתם אותי בחוץ!", פרופסור ברוקס ושוטר פותחים את הדלת, "זה מר קורבין", אומר מר ברוקס, "אחד הסטודנטים". קורבין עצמו נראה פרוע ומדמם מעט. "זה לא אדם זאב", הוא ממלמל, "זה איש גדול שלבוש כמו אדם זאב. . . . אבל הצלחתי לברוח ממנו"

Nihau

New member
נו, כמובן! חושבת קריס לעצמה בזעף

האם המפגרים האילה באמת מאמינים בכאילו אמונות תפלות מטופשות כמו אנשי זאב. לכל הרוחות זאת המאה ה20!!!!! תתעוררו כבר.

Hammerfall

New member
ג'ף וחבריו

יושבים ליד חבורה של בנות מתיפחות (כנראה על בראד או על אב הבית או על עצמן או על מי יודע מה), הם מנסים להרגיע אותן אבל ללא הועיל. בנוסף גם הבחורים החזקים והגיבורים חייבים להודות בליבם פנימה שהם אכן מפוחדים, אולי לא נורא אבל בכל זאת ברמה שלא מאפשרת להם להתנהג בצורה המצ'ואיסטית הרגילה שלהם וג'ף שם לב שכמה מהבחורים יכולים להיות די עדינים וחביבים בשעה שהחזות הקשוחה שלהם יורדת. לידו ישבה עלמה חביבה ביותר ששמה את ראשה על ברכיו והוא הרגיש שהיא קצת רועדת, הוא הוריד את ז'קט הפוטבול של הקבוצה שלו ועטף אותה בו וליטף את שיערה. היא ניסתה לשכנע אותו שאולי היא תלך למעונות שלו לישון איתו או להיפך כי היא נורא מפחדת ולעולם לא תצליח לישון לבד וג'ף לא ידע מה לענות לה: מצד אחד הוא לא מהבחורים שעושים דברים כאלה, מצד שני בכלל אסור לבנים לישון במעונות של הבנות ולהיפך (למרות שאם ממש רוצים, אז יכולים, הוא למד כמה וכמה שיטות מחבריו), ובנוסף לכל והכי גרוע הוא לא היה בטוח שאם איזו מפלצת מסתובבת במכללה הוא יוכל לעשות משהו בנידון על מנת להציל אותה או את עצמו. הנאומים של הדיקן ושל המורה השני ההוא שג'ף לא זכר את שמו ממש הרתיעו רבים מהתלמידים שלא היו במצב טוב במיוחד עד עתה וג'ף תהה מה הולך לקרות עכשיו, הוא רק מחכה לרגע שבו תפרוץ איזו פאניקה שתסחוף את כל התלמידים לברוח מהמכללה בכל דרך אפשרית ומהירות גבוהה במיוחד.

Hammerfall

New member
לבסוף

החבורה הגדולה החליטה ללכת בקבוצות לחדרי המעונות שלהם, לא היה טעם לשבת לתהות מה הולך לקרות והשלמת שעות שינה אכן נראתה להם כתוכנית מצויינת (לא שהיה מישהו שיכל להודות באמת, אין מצב שהם יכולים לישון בזמן כזה וגם אם כן זו תהיה שינה רדופת חלומות רעים והתעוררות מכל רחש). קודם כל הבחורים ליוו את הבנות למעונות שלהן, ניתקו את עצמן בכוח מאחיזות המוות שלהן והחלו להתקדם לעבר בנייין המעונות שלהם, פתאום עבר בריצה איזה יצור שעיר שצווח בקולי קולות, ג'ף בעל הרפלקסים המהירים ישר תפס את היצור, הרים אותו למעלה וראה שזה איזה פספוס קטן בחליפה של זאב. שאר הבחורים רצו להכניס לו מכות או פשוט לעשות לו איזה מעשה נוראי שילמד לקח האידיוט שמוצא מצבים נוראיים כאלה כדיל הפחיד אנשים שגם ככה לא רגועים במיוחד. אבל לג'ף שראה שהילד משקשק מפחד (לא שזה לא הגיע לו, אבל עדיין)היו מספר תוכניות אחרות שהוא שיתף עם החבורה, תוכניות שכללו הפחדת יותר מפפספוס אחד מסכן, אלא ממש החזרה לכל הילדים שמתכננים לרוץ בתלבושת של זאב או איזו חיה שלא תהיה ולהפחיד את תלמידי המכללה... החבורה ישבה בחדר הראשי של האחווה שלהם ותכננה עד שעות הלילה הקטנות מסע נקמה, לא משהו רציני שיגרום להם לחיים של פחד אבל משהו מספיק רציני כדי לגרום להחם לחשוב פעמיים לפני שינסו פעולת הפחדה כלשהי כנגד מי שזה לא יהיה. (לא נספר לכם מה קרה שם בדיוק, לא נרצה שתגנבו את הרעיון או תפחדו ממנו, בואו רק נגיד שלאחר קביעת הרעיון החבבורה עשתה את דרכה לעבר מעונות אחוות "אלפא פריים" ולאחר לא יותר מ5 דקותו כל יושבי המעונות של האחווה רצו החוצה בצרחות היסטריות ובפיג'מות ותחתונים ואיש מהם לא יכל לומר בוודאות מה הוא ראה, כל אחד היה בטוח שמשהו אחר קרה, אבל הידיעה הכללית הייתה שמשהו חזר לנקום בהם). לג'ף ולחבורתו (שאיש לא יכל לזהות כמארגני או המוציאים לפועל של תוכנית זו) הייתה שנת לילה טובה ושלווה במיוחד.

DDN

New member
אני רוצה להתנצל בפני כל השחקנים

על חוסר ההמשכיות שלי השבוע, בסופשבוע, אני אתלה המשך למשחק, ובשאיפה שבוע הבא הוא יחזור לרוץ עד הסוף המר שלו (שכולם ימותו כמובן, ואיש הזאב ישתה לחיים)

למעלה