המשחק ימשיך מפה.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
המשחק ימשיך מפה.

מבזק חדשות ערב
מבזק חדשות ערב
מבזק חדשות ערב דרמה מתרחשת הערב במתחם המכללה של פורט איסטשור. בפעם השנייה ביומיים, הותקף אדם על ידי תוקף מסתורי. כרגע מתנהל מרדף אחרי החשוד על ידי כוחות משטרה ועוד אדם לא ידוע. אתמול, הותקף אחד הסטודנטים, בראד טומפסון, שנמצא בבית החולים במצב קריטי. היום הותקף אב הבית של המכללה, מר לי הונג, הוא הובהל לבית החולים, מצבו בינוני, והוא בהכרה אך מבולבל מאוד. החשוד מתואר כאדם גדול מאוד ושעיר, וקיבל כבר את הכינוי "אדם זאב". אנו מבקשים מכל השוהים במתחם האוניברסיטה, לא לצאת מהבניינים הערב, ולהישמע לאבטחה.
הדיקן נייט מזעיף פנים, ומסתכל אל כל הסטודנטים ואנשי הצוות שקובצו יחדיו בבניין הראשי של המכללה. "אני מבקש מכם להישאר כאן", הוא אומר, ומסתכל עליכם. הוא נראה קודר ועייף. "שהסיוט הזה יגמר כבר"

PUMI for ever

New member
"תלמידים ואנשי צוות"

מוסיף מר ג'יי, "אלו זמנים קשים אשר עוברים על המכללה שלנו, ואנו לא רוצים שהדברים יחמירו. התאונה אשר קרתה עם מר טומפסון עדיין בשלבי החקירה אצל המשטרה, ואני מבקש שזה ישאר כך - אצל המשטרה. מספר תלמידים אשר ניסו לקחת את היוזמה לידיים הביאו לעוד מקרה טרגדי, גם מקרה זה יחקר והחשודים יחקרו בהקדם. אני מבקש בכל לשון של בקשה" מר ג'יי לוקח נשימה, "אנא, שתפו פעולה במאת האחוזים וכך נביא לסיום הפרשייה המצערת הזאת במהרה. אנא השאירו את העבודה למקצוענים. אני מבקש, בבקשה אל תדברו עם אנשים שאתם לא מכירים, ואם מישהו נראה לכם חשוד, אנא דווחו." מר ג'יי לוקח עוד נשימה וממשיך, "אני משער שהיום כולם ישארו במתחם המכללה במגורים שלהם, לא?" אומר מר ג'יי ומפנה את מבטו לדיקן וממשיך לדבר ישר "השמירה תוגברה ע"י כוחות משטרה, אני מבקש לא לצאת עדיין מהבניין". מר ג'יי לוקח הפסקה לסקור את כל היושבים באולם, הוא מריץ את ראשו משמאל לימין ורואה שהסטודנטים יושבים לפי האחוות שלהם. "האם למישהו יש שאלות?"

דרגורן

New member
ג'ו מתיישבת בפינה, עם ברכיים

מקופלות מלפנים, כאשר הדפדפת שלה נשענת על הברכיים. ניתן לראות אותה מציצה בחשש לכל הכיוונים, אך מנסה להסתיר זאת עם הדפדפת...

Nihau

New member
קריס מרימה את ידה

"ומה אם התוקף נמצא כבר בתוך תחומי הקמפוס? ההתקפה הראשונה אירעה בתוך הקמפוס והשניה גם כן מה גם שבקמפוס כזה גדול הסיכוי שיהיה כזה קשר ישיר בין הנפגעים מעיד על היכרות בין התוקף לבין הפצועים. האם אתה רוצה לסגור את כולנו עם הפסיכופט הזה?"

PUMI for ever

New member
"ראשית דבר"

"את נוהלי הבטיחות קובעת המשטרה, ואם היא מציעה שהאנשים ישארו במתחם המכללה, אני לא מתכוון להתווכח על כך. שנית, אם כולכם תשארו עירניים, תשימו לב למה שקורה סביבכם, ותנסו לא להשאר לבד, הכל יהיה בסדר. לידיעתכם, שני הנפגעים הקודמים הסתובבו לבד ללא השגחה. כרגע, המשטרה תיגברה את השמירה." מר ג'יי לוקח עוד סקירה קצרה סביב הקהל וממשיך "אם תשארו בקבוצות ולא תסתובבו בשום מקום חוץ מהמגורים הסגורים והמתוגברים מבחינת שמירה, אני בספק אם יקרה משהו. ואם מישהו רואה משהו חשוד, שירים ישר טלפון למשטרה, או אם ברצונכם - אליי" מר ג'יי מסתובב, מפעיל את מקרן השקופיות על המסך הלבן ורושם על שקף חדש את מספר הפלאפון שלו שאיתו הוא מסתובב בעבודה, כמו כן את מספרו במשרד, ושמח לראות שסטודנטים רבים רושמים את המספר. "עוד שאלות ?"

Nihau

New member
קריס נראתה זועפת ונרגנת וכלל לא

מרוצה מהתשובה. היא נשבעה לעצמה חרישית לשפצר כימית חלק מאביזרי הגנה עצמית שלה... נראה את התוקף מול גז מדמיע משופצר!

comics

New member
לי הונג

השרת הזקן לא מבין היכן הוא החדר בוא הוא נימצא לא דומה כלל וכלל לחדר בוא הוא זכר את עצמו....הוא מנסה ליצעוק....אבל אז הוא מבין היכן הוא הוא רואה את כל המכשירים הווילונות ובעיקר המון לבן ומבין שהוא בבית החולים הוא צועק הכי חזק שהוא יכול "אחות!" "אחות!!!"

DDN

New member
"כן מר הונג?"

מגיעה האחות במהרה. "הכל בסדר? איך אתה מרגיש?"

comics

New member
אני מרגיש דיי טוב האם תוכלי לומר לי

מה אני עושה כאן?! פיתאום התחיל להיזכר מר הונג כיצד הגיע לבית החולים... הוא אמר בחשש "האם תוכלי להביא לי שיחת טלפון גבירתי העיניין דחוף מאוד...."

DDN

New member
"אתה הותקפת"

הדלת נפתחת, בפתח עומד שוטר. "מר הונג, אני סגן באגלי, אפשר לשאול אותך מספר שאלות? לאחריהן, תקבל את שיחת הטלפון שלך"

comics

New member
כן כמובן הסוכן...אהה מה אמרת ששמך?

שאל מה שאתה רוצה אם זה יעזור לכם לגלות את מי שתקף אותי...

DDN

New member
"ג'ונסון" הוא משיב

"מה אתה יכול לספר לי על מה שתקף אותך?"

comics

New member
"כן בוודאי...הוא היה ..אממממממ"

*מגרד בראשו המקריח ומנסה להיזכר* "דמויי אדם הוא דיבר איתי...הוא שעיר כבד ויש לו שיניים חדות... עם הייתי ילד הייתי חושב שזהו איש זאב זהו זה כל מה שראיתי מכיוון שהבית היה חשוך..." "אהה ועוד משהו תוכלו בבקשה ממכם להצמיד שמירה לביתי ולביתי רולין? ולהביא לי שיחת טלפון?"

DDN

New member
"בוודאי"

השוטר פותח את הדלת, ומדבר כנראה עם אחר. האחות מביאה לך מכשיר טלפון.

comics

New member
אני מיתקשר לפלאפון של ביתי רולין...

שגם הוא פתוח רק לשיחות ניכנסות....אני מיתכוון להסביר לה שהכול בסדר איתי ושאני רוצה ליראות אותה בהקדם האפשרי...

comics

New member
לאחר השיחה אני רוצה לחזור לקולג'

אחרי הכל עבודה זה עבודה...ועבודה תמיד צריכה להיתבצע....

snift

New member
במקביל, וללא כל שמץ של מושג על

המתרחש בקמפוס, פונה ג'ון את ויקטוריה - "כני נשק יפים, אני רואה שהם גם מתוחזקים טוב, כמה מהם ממש עתיקים. של מי הם" ?

DDN

New member
"הם מזכרות"

היא אומרת, "עברו במשפחה כמה דורות. אני שולחת אותם פעם ב לתיקון וניקוי" היא מחייכת אליו, "כמה טוב להיות רחוקים קצת מהבלגאן בקמפוס, הה?"

snift

New member
"בהחלט" - עונה בחיוך.

"נראה שכלי הנשק הללו עדיין שמישים, לא נייתי מתננד לנסות אותם על המטורף שעשה דבר כזה לסטודנט. כשאני למדתי פה הדברים היו הרבה יותר פשוטים, כאשרדברים נראו מטורפים ישר יכולת לדעת שאחת האחוות מעורבת בעניין. זה משקה מאוד מעניין, הטעם קצת שונה, אבל בהחלט טעים, מה זה בדיוק ? " - שואל בסקרנות.

DDN

New member
"המ? מה?"

"מזעזע. לא הייתי משתמשת בכלי הנשק האלה, גם על אותו מטורף" היא עוצרת לשנייה וחושבת, צועדת לכיוונך כמה צעדים, עד שהיא ממש קרובה אליך ומביטה אליך בעיניים, "אז מה קורה עכשיו?"

למעלה