המשחק ימשיך מכאן.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
היה נראה שגברת אנדרסון התחילה לאבד

את הסבלנות. "אני מציעה לכם להשתמש במתקן אימון, לראות מה אתם שווים, אני מציעה להגדיל את השכר שלכם, ואתם עדיין פה. נראה לי שאתם מעדיפים לדבר אבל מפחדים מהמשימה עצמה. לא ככה?" אקסל זז באי נוחות, "נו חברים, אתם רוצים להוכיח לאמה שאתם שווים משהו? בניין, בסוף רחוב הטיילת, תביאו את התמונה של אמה מהקומה השלישית. הראשון שמביא אותה מקבל ממני 50 אלף ירוקים". הוא הביט בכם בפקפוק.

אלרוס

New member
ראלף קם ממושבו

"חבובים, אתם באים? יש לנו תמונה להביא" הוא טופח לאדי על השכם. ********************** מל"ד: אני לא אוכל לכתוב עוד הודעות היום כי יש לי יומולדת...

The Evil Rabbit

New member
"טוף, קדימה."

ג'ייק נראה כאילו הוא יצא מתוך חלום בהקיץ. הוא יוצא מהבניין בזמן שהוא מוציא את הפלאפון הסלולרי שלו. ג'ייק מחייג מספר וממתין שהצד השני יענה. כאשר *זה* קורה, הוא אומר: "כן, זה אני. יש לנו איש בכתובת [הכתובת של "הבנין בקשצה הרחוב"]

דרגורן

New member
"אז איך אתם רוצים לעשות את זה?"

אורליון מתחילה לנוע החוצה מהמבנה "בתור קבוצה, או בודדים?" היא פונה לעבר שאר האנשים ומחכה לתשובתם

PUMI for ever

New member
טום קם מכסאו והושיב את כובעו על

ראשו בנינוחות, בעט שהוא הלך לצידה של אורליון "להביא תמונה מתוך בניין?" חצי חיוך עלה על פניו "זה נשמע קל מידי. הבניין כנראה ממולכד מכל כיוון אפשרי עם אבטחה. הייתי מציע לערוך תצפית על המבנה, לאמוד את כח האדם שמאכלס אותו ושומר עליו, ורק אח"כ להכנס פנימה. ביחד עם חיפוי וגיבוי"

אלרוס

New member
ראלף פנה אל אור

"בקבוצה כמובן, ככה גם נוכל ללמוד לעבוד ביחד ונשיג שתי ציפורים במכה אחת" הוא פנה אל טום "טום, אני מסכים איתך, רעיון טוב."

דרגורן

New member
"תראו, יש כמה דרכים לעשות את זה"

"אחת מהן היא שכולנו נעבוד בנפרד, ונפריע זה לזה" "אפשרות אחרת היא שנחליט עכשיו שאנחנו עובדים כקבוצה, נקבע מנהיג, ונמשיך משם. אישית הייתי רוצה לדעת איזה סוג של מודיעין כל אחד מכם יכול להביא על המבנה, ולאחר מכן הייתי חושבת על תוכנית" אורליון ממשיכה "לפני שאנחנו סוגרים את הצורה שבה אנחנו הולכים לעבוד, אני לא מתכוונת אפילו לחשוב על הבנין"

"נעבוד בקבוצה"

אומר אדי "צריך לחלק תפקידים ושכל אחד יהיה סגור על מה שהוא צריך לעשות" הוא קם ומתמתח "אני גם חושב שצריך לערוך תצפית על הבניין ולנסות לברר כמה שיותר פרטים על מערכת האבטחה שלו"

אלרוס

New member
ראלף פנה אל אור

"אני מסכים לגבי הקבוצה, ומכיוון שגברתי" במילה זו הוא קד קידה קלה, מליצית ומצחיקה "מונתה ע"י הגברת השניה" הוא העיף מבט לגברת אנדרסן "אני חושב שאת אמורה להיות המנהיגה כאן, אלא אם יש מישהו אחר שחושב שהוא ראוי לקחת את התואר, אני יודע שאני לא רוצה את ההנהגה, ואני לא אצליח לבד"

דרגורן

New member
"טוב, אז אני מציעה את התוכנית הבאה:

אדי וראלף יסעו למבנה. אדי יתצפת ממבנה ממול, ראלף יעסה מספר סיבובים מסביב למבנה בשביל לראות האם יש פטרולים וכו'. אני וג'ייק ננסה להשיג מידע על הבנין מבפנים. ג'ייק בשיטות שלו, אני בשיטות שלי. עוד שעה וחצי נפגשים בבניין ממול בנין המטרה. שאלות?"

The Evil Rabbit

New member
ג'ייק נכנס חזרה לתוך הבניין.

"יש לי איש קשר בפנים. אנחנו עושים את זה ביחד או לחוד? אני חושב שעדיף שנשתף פעולה, ככה נדע כמה כל אחד שווה..."

DDN

New member
מל"ד

מאיפה יהיה לו איש קשר? הוא לא ידע בכלל מה המטרה עד לפני 3 דקות. שחק בהגיון.

DDN

New member
תהיה רציני.

למה שיהיה לו איש קשר בבניין מגורים אקראי? אתה צריך לתאם איתי דברים כאלה במסרים, כמו שדרגורן עושה.

דרגורן

New member
"פשש.. התרשמתי" אור מחייכת

"כשלא היית הוחלט כי אדי וראלף יסקרו את המקום, בעוד אני ואתה נשיג מידע על המקום - כל אחד בדרכו שלו" אור מתחילה ללכת לכיוון היציאה "כאשר אנחנו נפגשים עוד שעה וחצי, ומתכננים איך להכנס, להשיג את התמונה ולצאת." היא ממשיכה מעבר לכתף "הייתי מציעה לך לראות איך ואיזה מידע האיש הזה יכול להשיג לך, ולהפגש - או פשוט לחכות שעה וחצי... ביי" והיא יוצאת

למעלה