מי הגמד של מי
¥ ¥Im the superstar¥ New member 6/10/04 #81 אני הגמד של איילת../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif מי הגמד שלי
נ נועה דואני New member 7/10/04 #83 שלך לא יודעת אבל אני../images/Emo26.gif../images/Emo68.gif של קים עשיתי לה כ"כ הרבה דברים יפים של תאומות אולסן ורוני ולא הפסקתי לשלוח...
שלך לא יודעת אבל אני../images/Emo26.gif../images/Emo68.gif של קים עשיתי לה כ"כ הרבה דברים יפים של תאומות אולסן ורוני ולא הפסקתי לשלוח...
ס סברינה אולסן New member 7/10/04 #86 אני של נועה../images/Emo70.gif נועה שלחתי לך מסר תראי אותו איפה שלחת לי... לא ראיתי
נ נועה דואני New member 7/10/04 #88 אני שמתי בפורום רק../images/Emo26.gif../images/Emo3.gif דבר אחד כי רציתי כל יום לשלוח לך משהו אבל תתני לי את האיסיקיו או המסנגר שלך במסר אישי ואני כבר ישלח לך את מה שעשיתי
אני שמתי בפורום רק../images/Emo26.gif../images/Emo3.gif דבר אחד כי רציתי כל יום לשלוח לך משהו אבל תתני לי את האיסיקיו או המסנגר שלך במסר אישי ואני כבר ישלח לך את מה שעשיתי
¥ ¥Im the superstar¥ New member 7/10/04 #87 האחרונה שחשבתי עליה../images/Emo42.gif בגלל הגרפיקה, הפרטים [חכמה]