אוף איפה הגמד שלי?הלך לשלגיה?
נ נועה דואני New member 5/10/04 #53 גם שלי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo4.gif אין יל גמד נראה לי אף אחד לא עשה לי
M MaY1212 New member 5/10/04 #54 יש לי בקשה קטנה... כל מי שמשחק אם הוא גמד או ענק, שיכתוב פה שהוא משתתף...ולא בתור מה פשוט שיכתוב אני במשחק עם הודעה ריקה
יש לי בקשה קטנה... כל מי שמשחק אם הוא גמד או ענק, שיכתוב פה שהוא משתתף...ולא בתור מה פשוט שיכתוב אני במשחק עם הודעה ריקה
ג גמד ענק 925 New member 5/10/04 #55 כל מי שנרשם קיבל הודעה שהוא גמד של מישהו...אם הם עוד לא כתבו אולי הם לא נכנסו לפורום עד עכשיו...
נ נועה דואני New member 5/10/04 #57 חן אין לי גמד../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif(אני נואשת../images/Emo3.gif) אף אחד לא שלח לי כלום
חן אין לי גמד../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif(אני נואשת../images/Emo3.gif) אף אחד לא שלח לי כלום
H Hen m New member 5/10/04 #58 ../images/Emo4.gif מה שאני יודע זה שכולם קיבלו הודעה, מה הם עשו עם זה זה עיניינם
M meytal 4 ever New member 5/10/04 #59 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo74.gif מה חוקי המשחק אני חדשה פה ולא מבינה כלום חח..
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo74.gif מה חוקי המשחק אני חדשה פה ולא מבינה כלום חח..
א אין כמו לולי New member 6/10/04 #61 יאאאאא חמודה את../images/Emo70.gif אני הכי אוהבת את המשפט הזה ומן הסתם עלית על זה ולא לבד...
ה הגמד של ליאור925 New member 6/10/04 #62 לליאור'וש../images/Emo70.gif לא יודעת אם ראית את זה אבל כבר פרסמתי את זה וזה ירד למטה אז הנה
M MaY1212 New member 4/10/04 #16 לגמד היקר שלי--> קבל כמה דברים עלי *קוראים לי מאי...חחח.. *אני מתה על רוניייי *מאושפזת על אליענה (המלכה!!) *מכורה לשיר שלנו *מתה על פרויקט Y (גם אחד וגם שתיים) *לשמוע שירים של רוני,ברי סחרוף,אינפקטאד, המורדים ועוד... מאיוש
לגמד היקר שלי--> קבל כמה דברים עלי *קוראים לי מאי...חחח.. *אני מתה על רוניייי *מאושפזת על אליענה (המלכה!!) *מכורה לשיר שלנו *מתה על פרויקט Y (גם אחד וגם שתיים) *לשמוע שירים של רוני,ברי סחרוף,אינפקטאד, המורדים ועוד... מאיוש
נ נועה דואני New member 4/10/04 #21 לגמדון החמודון שלי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif טוב אז ככה : אני אוהבת את האחיות אולסן אני אוהבת את רוני אין לא אני אוהבת תמונות חמודות מצוירות אני אוהבת את אגם רודברג אני אוהבת את הראל סקעת( ) אקזיט ו...אני יקבל הכל בשמחה love נועה
לגמדון החמודון שלי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif טוב אז ככה : אני אוהבת את האחיות אולסן אני אוהבת את רוני אין לא אני אוהבת תמונות חמודות מצוירות אני אוהבת את אגם רודברג אני אוהבת את הראל סקעת( ) אקזיט ו...אני יקבל הכל בשמחה love נועה