המשחק הכי מגניב!

אמממ נראה לי שהיבנתי..

אני אתן דוגמא ותגיד לי אם היבנתי נכון.. כמו שאמרת נגיד אסי - אליהו - הנביא - (נגיד עכשיו בא) מוחמד - (ואז כאן רושמים נגיד את שם המשפחה של מוחמד וכך הלאה? =\)

s h e e p i t

New member
וואו עדי את ממש מפתיעה אותי...

אולי יש בך בכל זאת קצת חוכמה ...
סתם

s h e e p i t

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

בדיוק השניה ראיתי הודעה מהקישור של ההודעות של ט"ו בשבט שמורן רשם לי תיהי כבשה ותשתקי חחח אתם רעים ! אני לא אוהבת אותכם יותר!
העיקר שבאתי אליכן פעם שעברה כל הזמן רציתן שאני אדבר... ככה הא ? טוב ! זכרו !

אבל בסופו של דבר

שתקת כל הזמן.. הלא כן?! =) אממ.. וחוץ מזה זה בגלל שלאףאחד לא היה מה להגיד! אז.. אמרנו לך להגיד משהו.. ואת "למה אני?!" אבל נסלח לך בובה! אגב.. משהו שאמרת עכשיו.. נכון יש את גאיה גל וגילי?! אז מה הכבשה החליטה? זה עדי גל וגילי.. אז נראה לי שפשוט תעשי מה שביקשתי.. תיהי כבשל'ה ו.. ששששששתקי =)

s h e e p i t

New member
חחח שתקתי כי הפחדתם אותי....

אני לא שותקת בדרך כלל... באמת... סתם אתם בסדר גמור... לי יש כמה בעיות... אבל יעבור נכון ? חחחח נו כי גילי הייתה שם (מן הסתם אתם בבית שלה) אז גאיה גל וגילי וגל היה שם גם פעם שעברה... ורק גאיה לא הייתה אז במקום זה עדי גל וגילי.... הבנת ? יופי כי אני לא.... אני אהיה החמור... מתאים לי חמור כבשתי... נראה לי כדאי שאני אלך... =\

למה ללכת??

*עדי וגילי מתפוצצות מצחוק.. כי עדי כתבה בהתחלה ללד במקום ללכת.. ואז גילי התחילה לצחוק צחוק חנוק וכמעט נחנקה.. ואני סתם נקרעתי מצחוק כי אח"כ היא סיפרה לי שילד שהיא מכירה (שלא יכל להגיד אז ר' ואמר במקום ל'..) אז הוא צעק לנהג (שעבר כבר את התחנה שלו) שהוא צריך לרדת.. ובמקום הוא אמר ללדת..* קיצר אל תלכי.. בעצם תלכי תסיימי את עבודותיך ובואי וזהו! =)

s h e e p i t

New member
אמרו לכן פעם שאתן 2 סתומות ?

... את כל כך סתומה יש לך חור בהשכלה...
תמיד המד"בית שרה לי את זה... אני עדיין לא מבינה למה ... =)

Yootam

New member
אני אשדרג את הדוגמא שלך

אסי אליהו הנביא מוחמד עלי באבא סאלי פילד...

למעלה