את באמת משעשעת..
ק קשתונה New member 20/3/04 #34 מותר גם שמות הפוכים?!!? כתבתי טופז מתוך הנחה שבטוח למישהו יש חניך/ה בשם טופז
ז זורקה New member 20/3/04 #35 אסור שמות הפוכים! אני מכירה מישהי שקוראים לה טופז אגוז אבל לא נראה לי זה עוזר.. אגב- יש גם לי אבל חוץ משם אחד זה לא אנשים שמישהו פה יכיר....
אסור שמות הפוכים! אני מכירה מישהי שקוראים לה טופז אגוז אבל לא נראה לי זה עוזר.. אגב- יש גם לי אבל חוץ משם אחד זה לא אנשים שמישהו פה יכיר....
Y Yootam New member 21/3/04 #44 אסור ולכן קשת, כפרה עלייך, אי אפשר יהיה לעשות טופז דודו דותן (ז"ל) מילמן...
י יפעת מגליל תחתון New member 22/3/04 #53 יורם המאירי המחנך שלי. אני נהייית כמו קשת- משחקת עם עצמי....
Y Yootam New member 20/3/04 #10 קצת קשה להסביר אז אני אתן דוגמאות קצרות: חיים משה כהן חיים משה- זמר, משה כהן- לא יודע מי זה... אסי אליהו הנביא אסי אליהו- מנהל מחלקת נוער עמק יזרעאל, אליהו הנביא- נו באמת... אז הרעיון הוא לעשות שרשראות ארוכות כאלה.
קצת קשה להסביר אז אני אתן דוגמאות קצרות: חיים משה כהן חיים משה- זמר, משה כהן- לא יודע מי זה... אסי אליהו הנביא אסי אליהו- מנהל מחלקת נוער עמק יזרעאל, אליהו הנביא- נו באמת... אז הרעיון הוא לעשות שרשראות ארוכות כאלה.