המרת סוכר בסוכרזית

kushy2

New member
המרת סוכר בסוכרזית

האם אתם יודעים איך להמיר כוס סוכר וכף סוכר בסוכרזית? אשמח לקבל תשובה. תודה, רות

kushy2

New member
אבקת סוכרזית

לא כתוב שם המרה. רק בסוכרזית נוזל יש המרה. אני ברוב המקרים עושה זאת על פי הטעם. אני טועמת לפני הכנסת העוגה לתנור. אבל, רציתי לדעת במדויק את ההמרה. תודה, רות

pirge

New member
לי יש אבקה שכתוב לשים 4 כפי

כפיות לכוס-----אני תמיד שמה 2\1 2 כפיות וזה מספיק מתוק. אין לי בעיה לטעום את הבלילה או הבצק לדעת אם שמתי מספיק. 4 כפיות נותן טעם לוואי חזק. חמודה, הכי טוב להשתמש ב"כמו סוכר" . שההמרה היא שווה. אפשר להשתמש חצי בנוזל וחצי באבקה. אני אופה המון בלי סוכר. אצלי זו בעית הסכרת של בעלי... לגבי נוזל דיאטיפ ---כל המאפים שלי בהמרה לכוס -זה 15 מ"ל . בבקשה.

kushy2

New member
../images/Emo51.gifהדפסתי. עכשו אוכל להכין

את עוגת הגזר שלך לבעלי. אצלו זה בלי קמח, בלי סוכר. אני אעשה המרות ומקוה להצליח. המון תודה. רות

kushy2

New member
יצא טוב, תודה חמודה../images/Emo24.gif

המרתי את הקמח ואת הסוכר והעקר ב עלי אכל שתי פרוסות במכה. סימן שיצא טעים. הבקורת היתה טובה. אני טעמתי פרוסה דקה מאד, בכדי להמשיך ולשמור על המשקל (אני מאד מקפידה על כך)ולדעתי העוגה טעימה. נכון שאם היא היתה עם קמח וסוכר כמו במקור היא היתה הרבה יותר טובה. אבל, הגזר ,הצמוקים והאגוזים מוסיפים לה טעם טוב ולא מורגש שיש סוכרזית. תודה, רות

kushy2

New member
לפני כמה דקות נכנסה השכנה

וגם היא קבלה פרוסת עוגת גזר של בעלי , טעמה ואמרה שזה מצוין ולא מורגש שיש סוכרזית. העקר , את מככבת אצלי בבית. תודה, רות

pirge

New member
איזה יופי. ואני עכשיו עיינתי בעיתון

וראיתי מתכון של עוגת קישואים מירושלים--חשבתי עליך--אלא מאי??? (טעמה כדבש) ולא מעלים על הדעת שאוכלים קישואים. מתכון: עוגת קישואים מירושלים מחממים תנור 180. משמנים תבנית קוטר 28 או 2 ארוכות 25 ס"מ. מערבבים ביחד בקערה: 3 ביצים כוס שמן כוס וחצי סוכר 2 כוסות קישואים מגוררים-סחוטים 2 כפיות תמצית וניל 2 כוסות קמח כפית סודה לשתיה כפית ורבע אבקת אפיה 3 כפיות קינמון קמצוץ מלח כוס צימוקים כוס אגוזים קצוצים אופים כשעה עד להזהבה. מאת: דליה למדני. בבקשה,

kushy2

New member
את מקסימה. ידעת זאת?

אולי אמרו לך זאת אלפי פעמים, אז אומר שוב: את מקסימה והמון
וכמובן גם
ממני, רות הדפסתי ושמרתי לשבוע הבא לאפות.

effyba

New member
אני משתמשת באבקת "ספלנדה" - יבוא

מארה"ב או קנדה, אין להשיג בארץ. אם יש אפשרות כדאי לבקש ממי שנוסע לשם. זה היום הממתיק האופטימלי (סוכרלוז) גם לחולי סכרת וגם למרזים. בארץ ממתיקים איתו את משקאות ה-ספרינג דיאט, RC דיאט קולה ותפוזינה החדשים ללא סוכר. הוא נטול טעם לוואי לחלוטין.

kushy2

New member
לא השתמשתי, אבל אנסה

בעלי אינו חולה סוכרת. יש לו אלרגיה לכמה מאכלים: קמח (כי הוא חולה צליאק), סוכר וגבינה וכל מוצרי החלב. אז אני עושה המרות כל הזמן. לא ניסיתי "כמו סוכר", אבל אם זה אכן טעים, נשתמש בזה. תודה על היעוץ ועל ההתענינות. רות

pirge

New member
לי יש מברזיל ממתיק על

טהרת הצמחים. לא מצאתי בארץ.... אבל לא מבינה מה כתוב שם. זה נקרא zero-cal --- טיפה אחת או שתיים מספיק כדי להמתיק כוס קפה. מישהו מכיר? תודה.

liat94

New member
zero זה אפס בספרדית יותר מזה

לא אוכל לעזור חחחחחחחחחחחחח
ליאתי

clcl

New member
יש צמח שנקרא סטיביה.... ממני מפיקים

את הנוזל להמתקה על טהרת הצמחים. ניתן לקנות את הצמח במשתלות אשר מגדלות צמחי מאכל אני חושבת, לא בטוחה, שבחנויות טבע ניתן לקנות גם טיפות סטיביה.

למעלה