המרת סוכר בסוכרזית

pirge

New member
כן. מאד יקר. אבל אולי עדיף. היו

בזמנו חילוקי דעות בקשר לסטיביה והביאו מאמרים. לחיוב ושלילה. אשמח אם תמצאי משהו חדש בנושא הסטיביה ותעשירי אותנו. חן חן.

clcl

New member
מצאתי.....המדריך המלא לסטיביה

המדריך המלא לסטיביה כל מה שרציתם לדעת על הממתיק הטבעי: איך משתמשים, כיצד מגדלים בבית, כמה זה עולה, איך ממירים סוכר בסטיביה במתכונים שונים ועוד מורן קויפמן ו"ירוקה" YNET

clcl

New member
בטטה אפויה עם שום ועלי סטיביה

בטטה אפויה עם שום ועלי סטיביה חומרים : ½ ק"ג בטטה קלופה וחתוכה לקוביות 10 שיני שום חופן עלי סטיביה הכנה : מחממים תנור לחום של °200. מניחים את קוביות הבטטה והשום בתוך נייר כסף, יוצרים מעין כיס וסוגרים היטב את קצוות נייר הכסף. אופים כ- 30 דקות. בקערה מניחים את עלי הסטיביה עם מלח גס ומערבבים. כשהבטטה מוכנה פותחים את נייר הכסף ושופכים את הבטטה והשום על עלי הסטיביה והמלח, מערבבים בעדינות. מגישים מיד. מתכון מאת : זיו שוורץ , משתלות יגור

effyba

New member
כן, שמעתי עליו. הוא עשוי מסכרין,הנה

תיאור המוצר: Saccharin: Saccharin is 200 to 700 times sweeter than table sugar. You can use saccharin to sweeten hot or cold foods. Pregnant women are cautioned not to use it. Saccharin is purchased under the brand names Sucaryl, Sugar Twin, Sweet Magic, Sweet 'n Low, and Zero-Cal

pirge

New member
תודה. אני אשאל חברה שבאה מברזיל

ומבינה את השפה. יש ציור גדול של פירות וירקות והובהר לי שזה מחנות טבע שם. טוב, נחכה בסבלנות. הטעם דווקא כל כך מתוק שמזכיר יותר את הסטיביה.

kushy2

New member
לי יש טיפות סטיביה על אותו עקרון

קניתי בחנות טבע. רות

etty57

New member
לי יש בגינה, לא עושה איתו כלום

אני מאוד אוהבת איך שהוא גדל, ומתה על הפרצופים שאנשים עושים כשנותנת להם לטעום

ayeletba

New member
אני משתמשת ב"דיאטיפ" נוזלי

ושם מצויין בדיוק כמה טיפות שווה כף סוכר, כמה טיפות שווה כוס סוכר וכד'.

למעלה