המרוץ למליון הפרק ה-6

אסלנדי17

New member
יהודים... מה הקשר?

אני לא ראיתי את הפרק אתמול. אבל אני נורא רוצה לדעת למה כולם מדביםר פה על איזה צוות שהוא יהודי ועל זה שהיה קשר ליהודים ולאנטישמיות... בבקשה תעזרו לי

אסלנדי17

New member
אבל איך...

איך אתם יודעים...? זה היה בפרק של יום חמישי? חוץ מזה אז מה אם הם יהודים?

Scaly

New member
הבנתי שהם...

אמרו 'לחיים' בספינה למרוקו..(אני אישית לא ראיתי את הפרק הזה..) הבנתי...שהרבה אנשים פה שונאים אותם..בגלל איאן... אז אחת פה אמרה..שזה כמו נאציזם.. נראה לי...

Scaly

New member
לא...הם אמרו 'לחיים' באנגלית...

מה זה משנה?! לחיים זה לחיים! וכן...בעיברית..אם לא הבנת את העוקצנות שבהודעה

o a k y

New member
../images/Emo51.gif לכם ../images/Emo140.gif

שפתחתם את השירשור המגניב הזה
ככה, קוראים לי פבלו.. אני בן 15 אוטוטו.. ו.. מממ אני מת על "המירוץ למיליון"
אני מקווה שלא איכפת לכם.. אני אכתוב פה את הצוותים שאני אוהב, לא אוהב. אני מקווה שגם אתם תכתבו.. ====== אוהב ====== *התאומים - אני פשוט אוהב אותם.. הם פיקחים ומגניבים כאלה.. ות'אמת.. בזמן האחרון האהדה יורדת
מאז שהם לא עצרו עם הרכב לצוות שנתקע כשהם היו בספרד.. אני מבין שזאת תחרות וזה.. אבל עדיין לא נראה לי יפה. ובפען האחרונה כשטרי אמר לדרו איםה הרמז שהוא שכח והוא אחרי זה לא עזר לה. *קן וג'רר - פשוט אני מחבב את הצוות הזה.. הם מצחיקים ונחמדים *אנדרה ודיימון - אנשים פשוטים ונחמדים *דניס ואנדרו - כנ"ל *פלו & זאק - ממש לא מחבב אותם! אותה במיוחד
היא נראה לי סנמובית רצח.. * אהרון ואריאן - צוות די ממורמר וקנאי גם לא סובל... ועכשיו אני ממש מבוטאס.. חחח נכנסתי לאתר של המירוץ למיליון וגילית מי ניצח פאק.. זה הרס לי את כל המתח..

o a k y

New member
עוד משהו..

מממ מתי אהרון אמר דברים אנטישמיים? (אם הוא אמר בכלל)

o a k y

New member
ואחרון ../images/Emo13.gif

ישדרו בארץ את המירוץ למיליון 4? מתי?

למעלה