המרוץ למליון הפרק ה-6

benho

New member
יהודים?

Nאיפה ידוע שהזוג המבוגר יהודים? אני לא שמעתי על זה. אם זה נכון אני בעדם.

../images/Emo121.gif

הרגע קראת לנו חברות מתלהבים? סליחה, אבל זה שאני אוהבת את אהרון ואריאן זאת זכותי, ומי נתן לך זכות לבוא לפה ולרדת על אנשים בגלל שהם אוהבים צוות מסויים? אני אוהבת את אהרון ואריאן בלי קשר לדת שלהם או מה שלא יהיה, מה אכפת לי אם הזקנים האלה יהודיים? שיחיו להם באושר עם ה"חיים" שלהם! מה הקשר אליי? אני שונאת את הזקנים בגלל בני האדם שהם והאופי שלהם! מה אכפת לי יהודים לא יהודים? ומאיפה קיבלת את הרושם שאהרון אנטישמי או שהוא בכלל יהודי (ואם הוא יהודי למה לו להיות אנטישמי לעזאזל?!), את זה עוד לא הבנתי? עזבי אותו ואותנו בשקט...

Gal6

New member
את כל הזמן מתחילה מחדש

פה דיון שאף אחד לא בדיוק פתח אבל זה זה דווקא כן מעורר ריבים אז מספיק כבר.

../images/Emo121.gif

ממתי אכפת לי מה את חושבת עליי? את תחשבי שאני לא "מגניבה" ו"מדליקה", ואני אחשוב שאת טיפשה וצרת אופקים. אחל'ה. ודרך אגב, אם מישהו לא "מגניב" או "מדליק" זה לא אומר שאין לו דעה, אז אין סיבה שמישהו ישב בשקט.

Outlast

New member
"רצה למיליון"-

אני לא יכולה לכתוב לך מסר, אז תסבירי לי מה הבעיה ברישום למערכת- באיזה שלב את נתקעת, מה לא מצליח?

Outlast

New member
בבקשה נסי להיות קצת יותר נחמדה,

או לפחות פחות לא- נחמדה. תודה.

../images/Emo121.gif

דבר ראשון אני ראיתי את כל העונות מהפרק הראשון שלהן עד לפרק הנוכחי. ואהרון ואריאן רצו להעיף את התאומים! וואו! ביג-דיל! סו וואט? זה מירוץ, וזה משחק. ואם הם רוצים לנצח, הם צריכים להעיף צוותים אחרים, או לעשות דברים כדיי שהם ירוויחו זמן! זה בדיוק מה שצריך לעשות במשחק. ודיי כבר עם האנטישמיות הזאת שלך! כל החיים שלך זה יהדות, לא יהדות! אנטישמי לא אנטישמי! הו גיבס אה פאק? וכן! תתפלאי אבל אני לא אוהבת חזירים! אצלי חזירים זה אנשים גסים שחושבים שהם יותר טובים מכולם, וצורחים עליהם כדיי שהם יעשו משו! אני פשוט שונאת כאלו בני-אדם! מה הקשר ליפת נפש?! גאד! את פשוט חייבת לרדת לפסים אישיים רק בגלל שאין לך משו יותר טוב להגיד, הא? אז גם אני לא הייתי רוצה להיות חברה של מישהי צרת אופקים, מדברת בצורה מאוד מעליבה ואין לה שום כבוד לאחרים! חוץ מזה, מאיפה את מכירה אותי?! מאיפה את יודעת מה האופי שלי?! אני אוהבת את אהרון ואריאן! נקודה! על מה הוויכוח פה לעזאזל?! ונכון, איאן צרח על פלו ואני בטוחה שהוא היה עושה את זה שוב. ואיך פתאום קישרת את זה ל: "להגיד דברים מאחורי הגב"?!? וואטס דה פאקינג קשר?! ונכון, אם אני מדברת עם מישהו, אני לא צורחת עליו. יש לי תרבות דיבור. בכל מיקרה, את חושבת שאם אני אוהבת צוות מסויים אוטומטית אני מקבלת את האופי שלהם?! סתומה. את פשוט סתומה.

למה לא הגונים?../images/Emo121.gif

הם רימו בצורה כלשהי? לא. הם רצו להפיל צוות אחר? כן. זה מירוץ? כן. על מיליון דולר? כן. אז תסלחי להם על שהם רוצים להוריד צוותים אחרים כדיי לזכות. אם לא שמת לב, זה המשחק. (לא לדבר על זה שזה תורם לרייטינג..)

לא אמרנו שהם לא הוגנים רק גסי רוח

צ'מעי את לא אוהבת את אהרון ואריאן אנחנו לא אוהבים את הזקנים. אני לא מבינה למה בכלל נכנסנו לויכוח הזה. לכל אחד יש דעה משלו ואני לא חושבת שאת צריכה לבוא ולהתחיל להשמיץ אנשים פה רק בגלל שהם אוהבים צוות כזה או אחר כמו שעשית בהתחלה.

לא,../images/Emo121.gif

אני לא אוהבת את הזקנים כי לא בא לי! כן! מה, אני צריכה לתת לך סיבה?! יש לי דעה, אני לא אוהבת את הזקנים! כן, זה גם בגלל דרך התקשור שלהם! ו- אני אוהבת את אהרון ואריאן, תנחשי למה? גם, כי בא לי! ומה הקשר למה שהנוער אוהב? אנשים אוהבים את הצוות הזה, אז שיאהבו! מה זה ענינך בכלל איזה צוות אני אוהבת? דרך אגב, למה אני צריכה להביא לך טיעונים שהזקנים לא הוגנים? מתי אמרתי כזה דבר? אני אמרתי שאני לא אוהבת אותם! נקודה! דרך אגב, לא לימדת פה אף-אחד לקח. רק גרמת לנו לשנוא אותך יותר.

Outlast

New member
יש לך אייסיקיו?

אם כן, דברי איתי בהזדמנות, אני אנסה לעזור.. (112949940)

../images/Emo121.gif

ועכשיו אני צבועה וטיפשה בגלל שאני אוהבת אותם?! ההפך הוא הנכון, הטיפשות שלך חוצה גבולות.

../images/Emo121.gif

קראתי שוב את כל השירשור, ואני מתחילה לקבל הרגשה שאת לא אוהבת את אהרון ואריאן רק בגלל שהם לא מפצירים שהם יהודיים. ואת אוהבת את הזקנים בגלל שהם אמרו: "לחיים". וכל הקטע של הצעקות שלהם אחד על השני (של הזקנים), נראה לך שזה קשור לדת שלהם?! זה האופי שלהם! וזאת האסטרטגייה שלהם, לא להתחבר עם צותים אחרים. אהרון ואריאן לא צועקים אחד על השני אלא לוקחים הכל בסבבה, עם רוח תחרותית, והם גם הפסידו בכבוד. איאן (קוראים לזקן איאן..?) כל הזמן צורח וצועק, על אישתו ועל צוותים אחרים, והוא נורא גס. ואני לא אוהבת אנשים שרצים וצורחים על כל מה שזז. אז תסלחי לי על זה שיש לי דעה משלי, ושאני לא נכנעת להבדלים של דת, כי לי יותר חשוב אם הם בני-אדם הגונים/ משחקים בצורה הוגנת, מאשר אם הם יהודים, גרמנים, ירדנים, או לא יודעת מה.

Boran

New member
אני חוזר ואומר

שמרו על שפה נקיה. זה שאת לא אוהבת צוות מסויים לא נותן לך זכות לקרוא להם אנטישמים, כלבה מסריחה וכאלה. יש דרכים נורמליות להביע דעה.

ועוד משו!../images/Emo121.gif

אני אהבתי את אהרון ואריאן מהרגע שהציגו את הצוותים. אז אל תגידי לי שבגלל "הלבנת פני אנשים ברבים" אני אוהבת אותם!

benho

New member
המרוץ למליון הפרק ה-6

לא יודע אם שמתם לב אבל הזוג המבוגר הרים כוסית ואמר ל'חיים' ב-מרוקו. יעני מבחינת האמריקאים אין הבדל בין ישראלים לערבים זה אותו הדבר!!! כאילו דה

Boran

New member
וואלה

אני אהבתי את זאק ופלו מהרגע שהציגו את הצוותים לא ממש שמתי לב לארון ואריאן עד פרק 2 שאריאן היתה שם עם הביקיני הכחול הזה שלה...
אני לא אומר שאני אוהב אותם כי אריאן כוסית, אבל זה מה שגרם לי לשים עליהם עין בפעם הראשונה
הם אחלה צוות. בפרקים הראשונים הם גם היו צוות ממש טוב מבחינת המירוץ. רק אחר כך הם הדרדרו.

כלורמ אני אסביר:../images/Emo121.gif

חברה שלי באה לישון איתי ומתי שהתחילו להציג את הצוותים ראינו אילו צוותים אנחנו אוהבות. אז אהבנו את זאק ופלו, את אהרון ואריאן, ו... וגם את ג'ון ויטו- ומה שמה... בכל מיקרה, ציצמצמנו תא האהבה שלנו לזק ופלו ואהרון ואריאן, ועכשיו בגלל שאהרון ואריאן כבר יצאו, נשארו רק זאק וופלו.

למעלה