עם האקדח יריתי,,, בשודד ואני עכשיו בתוך המכונית ,,,האם הצלחת לצאת ?
I ilanama1 New member 26/10/06 #18 לא מצליחה לצאת אבל במכונית יש דברים לקחת מתחת לכסאות ובתא הכפפות האם אתה מצליח לשלב דברים
I ilanama1 New member 26/10/06 #27 אבל אתה בטח תמצא את הדרך איך לי כל מושג מה עושים עכשיו הבעיה היא לעשות שילוב של החפצים
מ מקס6 New member 26/10/06 #32 שאת מסמנת חפץ ,אומרים לך אם את רוצה להשתמש בזה ואחר כך את לוחצת על מה שאת רוצה לשלב אני בתוך ביוב ומצאתי עוד חפציפ +מפתחות
שאת מסמנת חפץ ,אומרים לך אם את רוצה להשתמש בזה ואחר כך את לוחצת על מה שאת רוצה לשלב אני בתוך ביוב ומצאתי עוד חפציפ +מפתחות
I ilanama1 New member 26/10/06 #29 זאת הבעיה שלי לא יודעת איך לעשות את השילוב בבקשה תסביר לי איך עשית
S saras11 New member 26/10/06 #34 אני לא הצלחתי .. עשיתי כמו שאמרת מקס אבל הוא אומר שלא ניתן יכול להיות שחסר לי חפץ ? יש לי כל מה שאילנה שלחה בתמונה האחרונה ...
אני לא הצלחתי .. עשיתי כמו שאמרת מקס אבל הוא אומר שלא ניתן יכול להיות שחסר לי חפץ ? יש לי כל מה שאילנה שלחה בתמונה האחרונה ...
I ilanama1 New member 26/10/06 #38 אני לוחצת על הידית של המברג ואחר ומסמנת להשתמש בו ואחרכך אני לוחצת על המברג ואומרת לעשות קומבינה וכלום לא קורה
אני לוחצת על הידית של המברג ואחר ומסמנת להשתמש בו ואחרכך אני לוחצת על המברג ואומרת לעשות קומבינה וכלום לא קורה