המרדף אחרי האושר

ChasingAmy

New member
המרדף אחרי האושר

גם היום לא הפסקתי לחשוב עלייך. לא הפסקתי לחלום עלייך. בלילה. בהקיץ. כל היום. למה אין לי את הטלפון שלך??? איזה אידיוט הייתי שלא שמרתי על קשר. עכשיו לך תשיג את הטלפון שלה בלי לעורר חשד. אני עדיין לא בשל בשביל להודות בפה מלא שאני הולך על זה. שאני מכוון את המרדך שלי אחרי האושר לכיוון שלך. להכריז בפה מלא שאת הדבר שחסר לי כל-כך כבר המון זמן. היום כמעט עשיתי את הצעד הראשון. כבר הייתי בדרך אלייך הביתה. אבל הסתובבתי אחורה ברגע האחרון וחזרתי הביתה. בטח. ממש רומיאו ויוליה. הייתי עומד מתחת לחלון שלך ושר לך סרנדה. את הרי מעבר לכל זה. אני לא רוצה להפיל עלייך פצצה. זה לא יהיה הוגן מצדי אחרי כל-כך הרבה זמן שלא נפגשנו או דיברנו לבוא ולהגיד לך שאיתך אני רוצה לבלות את שארית חיי. אז חזרתי הביתה. הגברתי את הרדיו-דיסק למקסימום ושרתי עם הרדיו שירים שמישהו אחר כתב למי שהוא אוהב. אבל המילים היו חיוורות הם לא התקרבו להרגשה העצומה שיש לי בחזה. כי כשאני מנסה להסביר את מה שאני מרגיש נעלמות לי המילים אף מילה לא מגדירה את הדבר הזה שזורם לי בדם. היום פעם ראשונה בחיים שלי ממש הרגשתי את עצמי מנשק אותך. נשיקה רכה ועדינה אבל מלאת תשוקה והתלהבות. הטעם שלה היה כמו של דבש. אבל אז התעוררתי מהחלום והדמעות עמדו לי על קצה העיניים כמו שעכשיו. אבל אני יודע שיום יבוא והחלום אולי יהפוך למציאות. את ההתאהבות הרביעית שלי כבר. אבל כל שאר ההתאהבויות שלי הן חיבה מעורפלת לעומת ההתאהבות הזו. רומנטיקן בלי תקנה שכבר ידע שברון לב, טעמתי את טעם האכזבה , ונשרפתי מבגידה, אז אולי הפעם זה יהיה שונה. אני פחות נאיבי יותר זהיר. מצד אחד קצת יותר סגור אבל מצד שני פתוח להתנסויות. כבר לא ביישן כמו פעם. בעצם כן. לא יודע . המרדף אחרי האושר שלי קיבל תפנית חדה לכיון שלא האמנתי שאלך בו. נקווה לטוב. שהנתיב שבו אני הולך עכשיו הוא הנכון. שבעוד 5 שנים נהייה ביחד בדירה קטנה עם שני ילדים וכלב. חלום מתוק.

ה מוזה

New member
../images/Emo99.gif כמה אהבה ..במכתב אחד

יושבת לי כאן קוראת את המכתב שלך מחייכת חיוך ועוד חיוך .. נדמה שנטלת את כל האושר והאהבה וקיפלת אותו במכתב אחד .... .."אבל המילים היו חיוורות הם לא התקרבו להרגשה העצומה שיש לי בחזה. כי כשאני מנסה להסביר את מה שאני מרגיש נעלמות לי המילים אף מילה לא מגדירה את הדבר הזה שזורם לי בדם. " צעד אחד קטן .. ואותו כבר עשית משם זה רק עוד צעד קטן ,עוד אחד .. אבל את הצעד הכי חשוב כבר צעדת " אני עדיין לא בשל בשביל להודות בפה מלא שאני הולך על זה. שאני מכוון את המרדף שלי אחרי האושר לכיוון שלך. להכריז בפה מלא שאת הדבר שחסר לי כל-כך כבר המון זמן..." הלב.. שם כבר צעדת את הצעד הראשון אז נותר רק באמת ומכל הלב לאחל לך את זה .. "שבעוד 5 שנים נהייה ביחד בדירה קטנה עם שני ילדים וכלב. חלום מתוק. " יש חלומות מתוקים שמתגשמים הלוואי ושלך יהיה אחד מהם עם כמות האהבה שיש במכתב שלך הרגש יכול להתאהב בהגיון

kokula79

New member
טוב...

זה שריגשת אותי זה ברור..... תראה כמה העולם אכזר....מה הייתי נותנת כדי שאהוב ליבי היה מודה בכתב וכך אולי מודה בפני עצמו את הרגשות העצורים שלו...כלפי זה כיף גדול להרגיש מה שאתה מרגיש כלפיה....ה-פ-נ-ט-ז-י-ה מאחלת לך מכל ליבי שתמצא את הדרך לליבה ותוכלו להגשים יחד את החלום... רומנטיקן שכמוך....אל תפסיק! ייאוש, אכזבה, בגידה, נאיביות.....הם הם שיביאו לאהבה האמיתית. רק אז תוכל לזהות מה אתה באמת רוצה, רק כך תוכך להעריך את האהבה האחת והיחידה בהצלחה

I Was Hoping

New member
אולי באמת כדאי

שתלך אליה הביתה אם אין לך איך להתקשר אליה? מהו הפחד הנוראי מפני סרנדות מתחת לחלון? אני לא רואה בזה כל רע ואם הרגשות שלך כל כך חזקים פשוט לך על זה כל רגע שעובר נראה לי מיותר תגשים את הפנטזיה שלך הרגש שלך מספיק חזק כדי לגרום לעולם לזוז אז פשוט קדימה לך לשיר לה...

למעלה