היי
נעים להכיר-מגי
גם אני חוויתי את זה, אבל זה הגיע אחרי קשר של 4 שנים בגיל בגרות ומשהו במנגון שלי גרם לי לחפש אותו בגברים..או אולי לא בדיוק אותו, אבל פשוט כולם נראו לי 'לא'
כל גבר שהכרתי-מיהר לספר לי כמה הוא מוכן לעשות בשבילי, וככל שהוא פירט-ככה נחנקתי יותר..
לא הבנתי מאי מגיע כי גברים היו מאוד איכותיים..אבל משהו בכניעה שלהם-העלים מהם את הגבריות שאני הכרתי מצויין מהאקס.
באיזשהו שלב חשבתי שכנראה אני פשוט לא פוגשת את הגברים הנכונים.. או אולי אני לא פונה למקומות הנכונים.. אבל הבנתי שזה לא בדיוק נכון כשהכרתי בחור שהיה מאוד רגיש אלי ומאוד כנה ואמיתי וגם שם לא היו משחקים..וזה לא שהיה בו משהו שחלמתי עליו, אבל כן היה בו משהו שונה.. הוא לא היה הטעם שלי ואפילו רחוק מזה.. אבל העובדה שהוא עשה הכל בצורה כל כך פשוטה- ופתאום לראות אותו יוצא איתי כאילו הוא רגיל לצאת עם הבחורות הכי יפות ואין לי מה להתלהב-למרות שהוא מאוד החמיא.. בכל זאה עשה משהו..
והבנתי שפשוט חיפשתי גבר שישדר לי בגובה העייניים.. שזה שאני אולי נראת טוב זה לא אומר שהוא צריך לפחד לא להשיג אותי, להיפך.. הוא שידר לי רמה שווה לשלי למרות שאולי הרבה גברים שהיו דומים לו-לא היו אפילו מנסים או שאם כבר היה יוצא להם- הם היו מפחדים להיות עצמם והופכים לפלסטלינה שרק נשאר לי לפסל..לא רציתי לפסל דמויות, רציתי דמות מפוסלת שפשוט תהיה לצידי ולא מתחתיי.
אני חושבת שאולי הפתרון שלך הוא למצוא את הגבר שלך בעצמך, להתחיל עם הגבר שמשך אותך, להרגיש שאת יזמת..שזה בא ממך.. אולי זה יכיר בפנייך את הגברים בצורה אחרת, אולי יהיה להם קל יותר כי הם כבר ידעו שאת בעיניין..
את בסה"כ צריכה גבר שלא ישדר לך מפחד מחר כבר לא תיהי.. את צריכה גבר שיהיה מספיק בטוח בעצמו שגם אם מחר לא תיהי- תיהיה שם מישהי אחרת, ואז את לא תרצי לתת לאותה 'אחרת' את המקום שלך.
מקווה שתמצאי אותו.. ולא, לא בהכרח מדובר באיזה אידיאל שלא קיים, מדובר במשהו מציאותי- מבטיחה לך!