המרדף אחרי האהבה

sani48

New member
תגידי

ומה עם אלה שכן מצאו חן בעינך חיצונית,למה עם אף אחד מהם הקשר לא היתפתח לרציני?

u and me

New member
למה?

קודם כל זה לא תלוי רק בי. היו מקרים שאני רציתי והצד השני לא רצה.
ובגדול? מבחינתי הכל תלוי בזה שלא ילחצו עליי, שיתנו לי את הספייס שלי! זה משהו שאני לא מוכנה לוותר עליו בעד שום דבר שבעולם.
הוא יכול להיות הכי חתיך בעולם אבל ברגע שהוא יהיה מעיק ומציק - אני לא ארצה אותו כי הוא יראה לי נואש מדי ופשוט ירד לי ממנו.
ומצד שני הוא יכול להיות הכי חתיך בעולם ולהיות קשה להשגה, וזאת בדיוק הסיבה שאני ארצה אותו אבל זה לא באמת ילך לאנשהו כי הוא כ"כ בטוח בעצמו ולא באמת אכפת לו מה יהיה אני הרי כבר שלו. מבין? אבל עצם זה שיש לי פה משהו שהוא עוד שנייה בידיים שלי, זה מה שגורם לי לנסות ולהגיד לעצמי 'אני אשיג אותו' מה שבסופו של דבר לא מצליח. כי מלכתחילה זה היה חסר סיכוי.

sani48

New member
אוקי

אז מכל הדייטים הרבים שלך ומכל המחזרים, לא היה אחד שגם ניראה טוב וגם יש לו אופי נורמאלי?,אחד שלא חונק אותך על ההתחלה? זה ניראה שלא משנה מה,תמיד תמצאי לעצמך איזה תירוץ למה לא כדאי לך להיות יותר בקשר,אז קודם כל את חייבת לשחרר את המנגון הגנה הזה,אחרת חבל לך המאמץ בכלל,זה לא ילך בחיים,דבר שני מציע לך לנסות לעשות את הבחירות שלך בגברים בצורה יותר בוגרת,כי אם לא,אז אחרי כל הסינונים הרבים שלך את עלולה בסוף ליפול על הכי הזבל מכולם(ואז מה יצא מכל הסינונים?*,דרך אגב תדעי לפעמים בהתחלה לא תמיד מישהו ניראה לנו מושך כל כך,אבל עם הזמן פתאום מגלים אליו משיכה מטורפת,סתם לדוגמא היה לי חבר שהיה דלוק על מישהי,הוא בחור נמוך,וגם לא איזה יפה במיוחד,היא בהתחלה לא היתה מעונינת ואפילו היתיחסה אליו די בזלזול,אבל הוא לא ויתר והמשיך לחזר אחריה,עד שהיא החליטה לתת לזה צ'אנס ויצאה איתו,ועם הזמן הם היתקרבו יותר ויותר ונהפכו לזוג,בסופו של דבר היא כל כך אהבה אותו ברמות חזקות שהיא כבר ניהיתה אובססיבית אליו,וחנקה אותו,עד כדי כך שהוא בסוף ניפרד ממנה,לאחר הפרידה היא הלכה תקופה ארוכה לפסיכולוג בגללו,וזה רק רק דוגמא אחת,אני מכיר מקרוב עוד לא מעט מיקרים כאלה,ולמה אני מספר לך את כל זה?שלפעמים לא כדאי לך לפסול כל כך מהר כמו שאת נוהגת לעשות,ויכול להיות שאם היית פוקחת יותר את העיניים,וגם מעריכה את מי שבאמת צריך להעריך,היה לך כבר מזמן אהבה,לפי ההודעות שאת רושמת בפורום,את נישמעת אחלה בן אדם,מקווה שתעשי את את הבחירה הנכונה בסופו של דבר,ושתיהי מאושרת,בהצלחה

u and me

New member
תודה רבה על התגובה הכנה

בנוגע לשאלה ששאלת בהתחלה "אז מכל הדייטים הרבים שלך ומכל המחזרים, לא היה אחד שגם ניראה טוב וגם יש לו אופי נורמאלי?" כן היה, אבל תמיד אלה שאני כן בעניין שלהם משום מה איתם זה לא הולך. (אולי כי אני כ"כ מתלהבת מזה שסוף סוף יש מישהו שמוצא חן בעיניי אז כמובן שזה חייב להידפק).
וכן אתה צודק, אני תמיד אמצא לעצמי תירוץ למה לא. בהתחלה הוא יראה לי סבבה אני אנסה ומשום מה בהמשך אראה שזה לא מתאים לי, משהו יפריע, משהו יציק. ואני לא אשקר יכול להיות שפיספסתי כמה הזדמנויות בגלל זה.
אני יודעת שאני צריכה לשנות את זה, אני יודעת שלא כדאי להמשיך ככה. תאמין לי שאני יודעת. וכל מה שכתבת פה הוא נכון..אני לא שמחה שזה המצב, באמת שהייתי רוצה לשנות את זה. יהיה בסדר :)
תודה רבה על הסיום המרגש והלוואי שמה שאמרת יקרה

2461

New member
אז מבטיחה לך שברגע שתשני את הגישה הזו

יהיה לך יוצר קל למצוא אהבה

2461

New member
קודם כל כן! מבינה אותך ממש

אבל אין מה לעשות.... מנסים/מכריחים ובסוף אם תופס סבבה ואם לא ממשכים הלאה...
גם אני הייתי ככה אנטיפתית ולא סבלתי את עצמי היה לי קשה...אבל בסוף נתפס...

כדי למצוא אנשים מתאימים

צריך להכיר יותר אנשים, בעיקר עם שפת משותפת ועניין משותף. בשביל זה כדאי שתשתתפי בהרבה מסגרות שמעניינות אותך, כמו חוגים, מועדונים חברתיים ואוניברסיטה. לאט תכירי.

רוצה טיפים?

םעמים רבות מה שאת מספרת עליו נובע מפחד,
הפחד נובע מ"החשש להפגע". הרי אם אתאהב והוא יעזוב נורא יכאב לי, עדיף לגרש אותו וכך יוצא שאני שולטת בסיטואציה בנגוד למקרה השני שבו איני שולט כי אני מאוהב ונטול הגנות.
לפעמים זה יכול לנבוע החוויות של דחיה שחוית בצעירותך (לו דווקא בהקשר לזוגיות), לפעמים זה יכול לנבוע מתחושה של "לא מגיע לי כל הטוב הזה".
אז טיפ?
תנסי לברר עם עצמך ממה את פוחדת, מה מכוון אותך כשאת פוסלת קשר.
אני לא מתכוון להסברים שמעל פני השטח, אני מתכוון לסיבות האמיתיות.
האם זה קל?
לא
האם חשוב שתעשי זאת?
מאוד מאוד
נועז

u and me

New member
אתה לגמרי צודק

זה דברים שתמיד עברו לי בראש, בגדול עברו עליי המון דברים שיכול להיות שהשפיעו על זה. וברור, אף אחד לא רוצה להיפגע ולהתאכזב. ושזה קורה יותר מפעם אחת אז נהיה סוג של מנגנון כלפי הצד השני, "אני אקדים אותו לפני שזה יבוא ממנו"
אני אחשוב על מה שכתבת :) אחלה נקודה..
תודה!

marioForever

New member
הנורמות האילה....

כן יש נורמות חברתיות, שכולנו פועלים לפיהם.. זה למה למשל אני לא מסתובב ערום ברחוב למרות שזה נראה לי ממש כיף...
אממ...
נראה לי שכולם קצט כאלה,
(לא על הערום ברחוב.. אלא על זוגיות)
כולם לא באמת יודעים מה הם רוצים
וכולם בסוף עושים טעויות לפעמים... אין מה לעשות...
כולם רוצים את האחת או האחד לחלוק חוויות וכולם באיזה שהוא שלב לא מוצאים אותו..
אבל.. אם מתאמצים מספיק אז בסוף הוא שם
אולי היא שם
אולי הם שותים עכשיו דייט קולה בפאב מחפשים אותי או אותך .. גם כן..
אולי הם עכשיו בטיול בטיילת עצובים על זה שאין להם את מי לחפש..
טיפים ?
אני ייתן לך טיפים
אל תתיאשי...
זה כל הטיפים שאת צריכה אני חושב...
אממ להתייאש זה הדבר הכי גרוע שאת יכולה לעשות...
אממ.גם אני ברחתי הרבה בחיים שלי...
אני חושב שעוד הרבה אנשים בורחים
לא נראה לי שזה משנה כמה פעמים ברחנו בחיים..
אל איך אנכנו לא בורחים פעם אחת.. והולכים ומחפשים את האחד שלנו..
אני יודע שזה מתסכל
תאמיני לי שאת לא היחידה שיש לה את הבעיה הזאתי
כל שני וחמישי מישהו מתוסכל חדש בא לפורום
אני הייתי כמה פעמים מתוסכל... וכתבתי על זה פה
אנכנו פה תמיד בשבילך...
אממ ופשוט .. אל תרימי ידיים..
ובסוף חייב להיות בסדר.. לא ?
ככה אני חושב...לפחוט..

u and me

New member
ברור בסוף הכל יהיה בסדר :)

תודה על התגובה! ולא, לא אתייאש אף פעם.

Megie

New member
היי

נעים להכיר-מגי
גם אני חוויתי את זה, אבל זה הגיע אחרי קשר של 4 שנים בגיל בגרות ומשהו במנגון שלי גרם לי לחפש אותו בגברים..או אולי לא בדיוק אותו, אבל פשוט כולם נראו לי 'לא'
כל גבר שהכרתי-מיהר לספר לי כמה הוא מוכן לעשות בשבילי, וככל שהוא פירט-ככה נחנקתי יותר..
לא הבנתי מאי מגיע כי גברים היו מאוד איכותיים..אבל משהו בכניעה שלהם-העלים מהם את הגבריות שאני הכרתי מצויין מהאקס.
באיזשהו שלב חשבתי שכנראה אני פשוט לא פוגשת את הגברים הנכונים.. או אולי אני לא פונה למקומות הנכונים.. אבל הבנתי שזה לא בדיוק נכון כשהכרתי בחור שהיה מאוד רגיש אלי ומאוד כנה ואמיתי וגם שם לא היו משחקים..וזה לא שהיה בו משהו שחלמתי עליו, אבל כן היה בו משהו שונה.. הוא לא היה הטעם שלי ואפילו רחוק מזה.. אבל העובדה שהוא עשה הכל בצורה כל כך פשוטה- ופתאום לראות אותו יוצא איתי כאילו הוא רגיל לצאת עם הבחורות הכי יפות ואין לי מה להתלהב-למרות שהוא מאוד החמיא.. בכל זאה עשה משהו..
והבנתי שפשוט חיפשתי גבר שישדר לי בגובה העייניים.. שזה שאני אולי נראת טוב זה לא אומר שהוא צריך לפחד לא להשיג אותי, להיפך.. הוא שידר לי רמה שווה לשלי למרות שאולי הרבה גברים שהיו דומים לו-לא היו אפילו מנסים או שאם כבר היה יוצא להם- הם היו מפחדים להיות עצמם והופכים לפלסטלינה שרק נשאר לי לפסל..לא רציתי לפסל דמויות, רציתי דמות מפוסלת שפשוט תהיה לצידי ולא מתחתיי.
אני חושבת שאולי הפתרון שלך הוא למצוא את הגבר שלך בעצמך, להתחיל עם הגבר שמשך אותך, להרגיש שאת יזמת..שזה בא ממך.. אולי זה יכיר בפנייך את הגברים בצורה אחרת, אולי יהיה להם קל יותר כי הם כבר ידעו שאת בעיניין..
את בסה"כ צריכה גבר שלא ישדר לך מפחד מחר כבר לא תיהי.. את צריכה גבר שיהיה מספיק בטוח בעצמו שגם אם מחר לא תיהי- תיהיה שם מישהי אחרת, ואז את לא תרצי לתת לאותה 'אחרת' את המקום שלך.
מקווה שתמצאי אותו.. ולא, לא בהכרח מדובר באיזה אידיאל שלא קיים, מדובר במשהו מציאותי- מבטיחה לך!

u and me

New member
את מדהימה

איזו תגובה מחממת שכיף לקרוא :) תראי, אני אחת כזאת שאין לה בעיה ליזום, ברגע שאני נדלקת על מישהו והוא נראה לי אני באמת הכי לא שמה על מי מתחיל עם מי ואין לי בעיה להראות שאני בעניין (אם באמת נדלקתי), בפעם האחרונה שעשיתי את זה בהתחלה זה הלך מאוד טוב הבחור הראה עניין וזה הגיע גם מהצד שלו, אני מאוד אהבתי מה שעומד מולי, שמחתי שהיה לי האומץ לבוא ולהתחיל את זה וגם ראיתי שזה עובד. בהתחלה הכל היה בסדר, עד שהוא פתאום נעלם יום אחד. חזרנו לדבר אחרי כמה זמן ושוב פעם הוא נעלם. הבנתי שמשהו לא בסדר ושהוא כנראה לא הכי בעניין או שסתם חטף רגליים קרות. זה היה עליות וירידות כזה, אבל בהחלט לא היה לי הגיוני כל הסיטואציה. אני מאוד התבאסתי מזה כי לא היה סיבה שזה נגמר סתם ככה פתאום. לא תגידי רבנו או קרה משהו, יכול להיות שברגע שאני רוצה מישהו אני מראה את זה אובר על המידה, ובסוף יוצא שאני זאת שמלחיצה את הצד השני ולרגע הצד השני הוא במקום הזה שמעיקים עליו. אני באמת לא יודעת. או שהוא ספציפית סתם לא רצה קשר רציני ונהנה לשחק, אין לי מושג. אבל שדבר כזה קורה זה מלמד אותי על גברים באופן כללי, או שהם הכי רציניים או שהם קלילים ולא מעיקים אבל גם לא אכפת להם אם יצא מזה משהו או לא, אין באמצע, את מבינה? כי איתו למשל כן יצא לי להרגיש שזה פשוט זה, רק הבעיה היא שלא תמיד אנחנו מקבלים מה שאנחנו רוצים. וכן, זה מבאס שעד שהגעתי לבנאדם הזה שמוצא חן בעיניי (שזה באמת לא קורה הרבה) אז מסתבר בסוף שהוא דפוק. אני כבר לא יודעת במה להאמין, אני כן מאמינה שיש את האחד המיוחד הזה שאיתו זה כן ילך, אני פשוט צריכה להכיר אותו. אני חושבת שהמזל משחק פה הרבה, צריך להיות במקום הנכון בזמן הנכון.
תודה רבה על התגובה :)

Megie

New member
איזה מתוקה את!

תודה על המחמאות..

מעולה, מצאנו פתרון מדהים! עובדה שכן הצלחת להרגיש, זה אפשרי ואולי זה קרה בעיקר בגלל שאת זאת שבחרה אותו.. זה שהוא היה עם הסיבוב שלו, לא אומר שאת צריכה לעצור מלהמשיך לבחור הבא.. אבל כבר יש לך קלף שמכון אותך לדרך בה את כן יכולה להרגיש

ספציפית לגביו, סה"כ הגיוני שבין כמויות גברים שירצו אותנו, נמצא בודדים שיחפשו משהו אחר, אי אפשר תמיד לקבל 'כן'.
את יודעת שבלי ה'לא' לא נדע להעריך הזדמנויות שמצליחות לנו.. ובין אם זה משהו שאת שידרת לבין אם מדובר באופי שלו והסיבות שלא קשורות אליך, את למדת משהו על עצמך מהסיפור הזה..

תספרי לי בעתיד כשזה יקרה.. מסקרן אותי הלאה

נ.ב. סורי על השגיאות בהודעה הקודמת..יצאתי קצת עילגת

תיקונים:
"לא הבנתי **-(מאיפה זה)=מאי מגיע כי גברים היו מאוד איכותיים"
" צריכה גבר שלא ישדר לך *שהוא* מפחד שמחר כבר לא תיהיי"

חשבתי שרק לי היה בחורה מבולבלת :)

תראי זה לא כזה מסובך
ראשית תפסיקי לחפש את הרע בבן האדם לתת לו סיכוי להראות מי הוא באמת ולא לשפוט לפי התלהבות ראשונית
אם הוא מחפש הגדרות מה אכפת לך להתעלם ולא להצהיר כלום
שהוא יצהיר מה שבא לו
תנסי לראות חיובי להנות ולתת לו הזדמנות להיכנס לך ללב
יש לך פחד מפגיעה לדעתי ולכן קשה לך לתת למשהו להתקרב כל כך אבל אם לא מנסים לא יודעים מה מפספסים
אולי תנסי להיות גלוייה מהתחלה
תגידי לבחור את מה שאת כותבת פה
שהוא יבין שזה מלחיץ אותך או מוריד לך את החשק
אבל בראש ובראשונה תנסי לחשוב מה כן טוב בבחור מאשר מה לא טוב בבחור
ככה אף פעם ולא רב בזוגיות לא יהיה לך טוב
בהצלחה

למעלה