המרדף אחרי האהבה

u and me

New member
המרדף אחרי האהבה

מישהו מוכן להסביר לי למה נהיה כל כך קשה ומסובך למצוא אהבה היום?
כולם רוצים את זה, כולם מחפשים את זה אבל משום מה לא כולם מצליחים למצוא את הבן זוג האידיאלי
אם זה בגלל בררנות יתר, לחץ, פחדים, פחד מלהתאכזב, פחד ממחוייבות ועוד הרבה תירוצים (אפשר לקרוא לזה ככה נכון?)
אני בתור אחת שלא הייתה אף פעם בקשר רציני, כי כל פעם שהתחיל משהו לקחתי את הרגליים שלי וברחתי, מצאתי כל חסרון אפשרי באותו בן אדם וניסיתי להסביר לעצמי למה "זה פשוט לא זה!" בלי סיבה אמיתית ממש. היו כמובן מקרים שללא ספק הייתי צריכה לרדת מהעניין (אם זה גיל לא מתאים, אופי מגעיל וכאלה) אבל הבנים הטובים האלה החמודים, משהו שם פשוט לא מושך אותי בזה.
אני לא יודעת להצביע מה אני מחפשת. כשמראים לי יותר מדי עניין אז יורד לי מאותו בן אדם, הנואשות הזאת מציקה לי ממש. מה גם שאחרי דייט אחד הצד השני שממש רוצה מגיע למסקנה ש'זהו, אנחנו ביחד!'. למה?! חכה תן להכיר, תן לראות מי עומד מולי, לראות אם מתאים לי לפתח את הקשר הזה או לא. למה אחרי פגישה אחת אני צריכה להרגיש מחוייבת אליך כאילו אנחנו עומדים להתחתן עוד שנייה? העניין הזה בכלל לא נראה לי ואולי זה מה שמרתיע אותי כל הזמן.
אני כל הזמן אומרת שאני רוצה להיכנס לקשר אבל אני מאוד מפחדת מזה, אני לא נותנת לזה לקרות ואני מחפשת את התירוצים שכתבתי בהתחלה ואת החסרונות ומתחילה להגיד לעצמי שהרבה יותר טוב לבד, אבל בפועל אני לא באמת רוצה להישאר לבד, אני כן רוצה למצוא מישהו שיהיה איתי, שיהיה לי עם מי לחלוק חוויות, עם מי ללכת לטייל סתם ככה כשמשעמם, ללכת לסרט ולא עם חברה לשם שינוי. אין לי את זה. הרבה זמן גם לא היה. אני יוצאת לדייטים אני יוצאת למקומות אבל משהו שם נתקע. משהו שם לא זז.
וזה רק מהצד שלי כן? אני מורידה הילוך מהר מאוד ברגע שהצד השני מראה לי שהוא מאוד רציני וזה נהפך מהצד שלי למשהו מעיק נורא במקום שזה יהיה משהו כיפי. איך נפטרים מהדבר הזה? תגידו לי שאני לא היחידה שמרגישה/חושבת ככה..סתם בשביל להרגיע אותי. ואם תתנו לי טיפים אני בכלל אשמח....:)

2461

New member
הסיבה היא כי

לכולנו יש את ״הגבר המושלם״ הזה בראש שברגע שאנחנו רואות שריטה אחת לא במקום אנחנו ממהרות לחתוך...
הראייה היא לא נכונה בכלל! לכל אחד צריך לתת הזדמנות ולנסות שזה יצליח לא סתם לחתוך אחרי דקה...
ככה לקשר יש יותר סיכויים להצליח....

u and me

New member
אבל

ברגע שאני רואה שמשהו שם לא נראה לי אני ישר נהיית אנטי כלפי אותו בן אדם. אני מרגישה שאני צריכה להכריח את עצמי לצאת איתו עוד פעם ואני לא מסוגלת, למה אני צריכה בכוח אם אני מרגישה שזה לא זה? מבינה..?

NEO83

New member
אם משהו שם לא זה

אז כנראה שזה לא זה.
גם אני לא מסוגל לצאת עם מישהי שפשוט אין לי שום עניין או רגש אליה.
אני חושב שזה בסדר גמור שאת מרגישה ככה, כנראה עוד לא נתקלת בבן אדם שיסחוף אותך ויגרום לך שהוא זה שאת רוצה להיות איתו.

הרבה בהצלחה

u and me

New member
כן, כנראה..

רוב הסיכויים שאם זה היה זה אין סיבה שלא הייתי רוצה להיפגש שוב עם אותו בן אדם.
מה שכן, אלה שפחות מראים שהם בעניין ומשחקים אותה קשים להשגה, דווקא ה"בלתי מושג" הזה גורם לי לנסות להוכיח לעצמי שאני כן יכולה להשיג, וכל פעם אני מגלה שזה לא כזה פשוט כמו שחשבתי..

2461

New member
זה לא שחור ולבן...

יכול להיות שיהיה תקופה קצרה שמרגישים שלא רוצים אבל סה״כ הבן אדם כן מוצא וחם ואז זה עובר והכי מאושרים בעולם... אומרת את זה מניסיון...

NEO83

New member
אצל כל אחד זה אחרת

ברגע שאין "קליק" מהותי בדייט הראשון, אני מקסימום נותן צ'אנס לדייט שני ואם זה לא עובד אני ממשיך הלאה.

u and me

New member
גם אני ככה

אבל בשונה ממך אפילו לשני אני לא נותנת הזדמנות חח

NEO83

New member
הזדמנות שניה בדרך כלל

גם לא מצליחה, אני פשוט עושה וידוא הריגה.

u and me

New member
כי

אתה כבר בראש שלך יודע שזה לא באמת ילך, אתה מנסה בידיעה ש'זה לא זה..'

NEO83

New member
לא נכון

אני תמיד בא עם ראש פתוח וחושב שאולי הבן אדם צריך הזדמנות להיפתח יותר על מנת שהדייט יזרום בצורה נעימה.

u and me

New member
מבינה מה את אומרת

אבל זה ממש קשה לי, עשיתי את זה כמה פעמים והרגשתי שאני רוצה פשוט לעוף מהדייט..אני די מקובעת בעניין הזה קשה לי לשנות אותו. אם אני רואה שאחרי דייט אחד זה לא זה אני פשוט לא נפגשת שוב.
ואני מבינה אותך כי חבל לפסול וצריך לתת צ'אנס וזה, אבל זה בראש שלי אני צריכה לשנות את זה איכשהו...לא יודעת איך.

2461

New member
שאלה

את נותנת הזדמנות לגברים שמתחילים איתך גם אם הם לא מוצאים חן בעינייך לגמרי מבחינה חיצונית?

u and me

New member
אממ

שאלה קשה. אם הוא לא מוצא חן בעיניי מבחינה חיצונית רוב הסיכויים שאני בכלל לא אפתח איתו שיחה. אני אהיה די מגעילה.
אני לא אשקר, אני מחפשת מישהו שנראה טוב..

NEO83

New member
למה?

למה להיות מגעילה למישהו שאת אפילו לא מכירה? הוא סה"כ התחיל איתך. יש לך הסבר לזה?

u and me

New member
שמע

אני לא אתנהג אליו כאילו אני בקטע שלו כשהוא בכלל לא הטעם שלי כדי שהוא לא יפרש את זה כאילו אני בעניין. אם מישהו חמוד ניגש אליי והוא נראה לי סבבה וזה אז בכיף, אבל אם הוא לא נראה לי הסגנון שלי ולא אהבתי מה שעומד מולי בשביל מה לשחק את עצמי נחמדה? כדי שיחשוב שיכול לצאת מזה משהו? זה גם מאוד תלוי בסיטואציה, על מה אנחנו מדברים? על פגישה בפאב או מה?

NEO83

New member
אנחנו מדברים על כל סיטואציה אפשרית

כשמישהו ניגש אליך בפאב, ברחוב או בבנק ומתחיל איתך בשיחה או בבדיחה או אנערף, זה לא משנה.

אף אחד לא אומר שצריך להיות נחמדה לבן אדם אבל גם מצד שני לא צריך להיות מגעילה לבן אדם אלא להגיד שאת פשוט לא בעניין.

הייתי רוצה לשמוע מה ההגדרה שלך ל"מגעילה"?

u and me

New member
אז ככה..

אני פשוט לא זורמת בשיחה, מנסה לצאת מזה בנחמדות..
לא מדברת איתך עכשיו על מגעילה ביצ'ית בקטע של "תעוף לי מהפנים מה אתה רוצה ממני?"
ממש לא ככה. חוץ מזה שאני מאוד נחמדה באופי שלי, אני ילדה טובה כזאת אני לא מסוגלת גם אם אני הכי רוצה בעולם להתנהג בגועל לבן אדם. אבל אני כן אהיה קרירה כדי שיבין שאני לא הכי בעניין. כן זאת המילה, קרירות.

למעלה