המקשר תורס

• פותח הנושא d303
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

d303

New member
המקשר תורס

המקשר תורס
שגרתי מול אגד חדרה ראיתי בסוף 1992 את האוטובוס שמוצג במוזיאון אגד כהמקשר תורס רק שאני זוכרת לפני טיפול יסודי היה כתוב עליו אגד תיור אני זוכרת זאת בברור וזה היה לפני ששופץ דגם זה חנה באגד חדרה קרוב לשלוש חודשים חיכה לעבור לאיזה מקום ויש לי ציור לא מוצלח שלו מכמה זויות אני יסרוק וישלח בעתיד דרך אגב החלוןהאחורי שלו זהה לגמל הייתי מודה לכם אם תוכלו למצוא תמונה שלו אבל מהתקופה שלפני מוזיאון אגד

d303

New member
הנה הוא היום

המקשר תורס
שגרתי מול אגד חדרה ראיתי בסוף 1992 את האוטובוס שמוצג במוזיאון אגד כהמקשר תורס רק שאני זוכרת לפני טיפול יסודי היה כתוב עליו אגד תיור אני זוכרת זאת בברור וזה היה לפני ששופץ דגם זה חנה באגד חדרה קרוב לשלוש חודשים חיכה לעבור לאיזה מקום ויש לי ציור לא מוצלח שלו מכמה זויות אני יסרוק וישלח בעתיד דרך אגב החלוןהאחורי שלו זהה לגמל הייתי מודה לכם אם תוכלו למצוא תמונה שלו אבל מהתקופה שלפני מוזיאון אגד
הנה הוא היום

צביקוש23

New member
אגב חדרה והמקשר אז יש עדיין

הנה הוא היום
בחדרה סדנא ניידת טייגר לשעבר של המקשר שעד לפני שנתיים נסעה עם טסט והיום עומדת ומשמשת כמחסן ממש סמוך לכביש הראשי

d303

New member
כל הכבוד

בחדרה סדנא ניידת טייגר לשעבר של המקשר שעד לפני שנתיים נסעה עם טסט והיום עומדת ומשמשת כמחסן ממש סמוך לכביש הראשי
כל הכבוד
יפה מאוד אם זיהוי מהיר אך האם יש לך את התמונה הזאת מ1994 שהיתה עוד במצב נסיעה ועוד הפתעות מאותה שנה

אוהד11

New member
../images/Emo51.gif

סליחה טעות
זאת התמונה מאחור של האוטובוס שהפך למשאית מ1991 באגד חדרה תמונה זה צולמה מהתחנה של אור עקיבא בכל זאת נרביץ עוד תמונה מחדרה 1991

זה כמובן אוטובוס ירושלמי במקור:

סליחה טעות
זאת התמונה מאחור של האוטובוס שהפך למשאית מ1991 באגד חדרה תמונה זה צולמה מהתחנה של אור עקיבא בכל זאת נרביץ עוד תמונה מחדרה 1991
זה כמובן אוטובוס ירושלמי במקור:
513-927 666-180 1972 גרר מרכבים מוסך חדרה 8.1983

d303

New member
אוטובוס שפך למשאית

המקשר תורס
אוטובוס שפך למשאית
הנה אוטובוס שהפך למשאית צולם באגד חדרה 1991

d303

New member
אוטובוס-משאית

אוטובוס שפך למשאית
אוטובוס-משאית
התמונה הקודמת הינה האוטובוס שחנה באגד חדרה 1988 וחסם את היציאה אוטובוס זה היה אוטובוס הסעות של אגד ועכשיו נבוא לגרסת משאית תמונה 2

צר לי לבשר לך: זה לא אותו אוטובוס:

אוטובוס-משאית
התמונה הקודמת הינה האוטובוס שחנה באגד חדרה 1988 וחסם את היציאה אוטובוס זה היה אוטובוס הסעות של אגד ועכשיו נבוא לגרסת משאית תמונה 2
צר לי לבשר לך: זה לא אותו אוטובוס:
הנה האמת האחת והיחידה: ,181-801 38-179 1970 משאית סולמות 6.1979

שלילי ! 338-042 לא הפך למשאית מעולם

אוטובוס שפך למשאית
שלילי ! 338-042 לא הפך למשאית מעולם
הוא הפך לערימת פחם שרופה. הנה האמת האבסולוטית: 338-042{ מרק 2 1973 הארגז פיגוע, נשרף בהצתה בצומת בני סוהילה בתאריך 22.3.1992 †

מצב
הנושא נעול.
למעלה