"המקשוף"

Justin Angel

New member
"המקשוף"

אז מה שלומכם? הכל טוב? איך האישה והילדים? הקריירה? לימודים? טוב טוב... אני סתם מותח אתכם... אני? מה פתאום... אז באמת מה שלומכם היום? ציפיתם לזה הרבה זמן ,"מקשוף - הבסיס" יצא. כן כן... אתר האינטרנט מצורף למטה. נ"ב זאת ההודעה שכתבתי רק לכם תושבי פורום תפוז ,כנספח (1) מצורפת ההודעה שאני שולח לשאר הפורומים. ----------------------------------------------- (1) ----------------------------------------------- שלום. לאחרונה יצא ספר אלקטרוני בשם "המקשוף". פירוש המילה הוא שילוב של: מאגיה + קסם + כישוף. הספר מכיל את הנושאים הבאים: אתיקה במקשוף - טוב ורע? מיקרוקוסמוס ומקרוקוסמוס,ועוד... שונות: שמות קסומים , חוקי המקשוף ,ועוד... כלים בסיסיים למקשוף: מדיטציה , דימיון ,ועוד... הגנה: מגן רגיל , מגן הגנתי ,ועוד... ועוד מגוון רחב של נושאים. הספר הוא הראשון בסדרת ספרים שיסביר את כל תחום המקשוף. אפשר להוריד את הספר (בחינם) באתר של "המקשוף". נ"ב מנהלי פורומים - בבקשה אל תמחקו את ההודעה הזאת. למרות שזוהי הודעת פירסום ,היא פרסום מאוד סביר ,מנומק וחד-פעמי. בברכה ובתקווה שתקראו את הספר ג´סטין אנג´ל בונה אתר "המקשוף"

Justin Angel

New member
אממ...

אני מציע שתשאל אותם את זה... כל מה שאני יודע זה שהם אמרו לי שביינתים זה יהיה ספר אלקטרוני... האי מייל שלהם: [email protected]

WhiteWolf

New member
קנית אותי!

לחלוטין בזה שהוספת למעלה את הציטוט מהספר האלוהי והגאוני מעבר לכל מה שאי פעם קראתי הכרתי ראיתי והבבנתי- חולית..

למעלה