המקלות שלכם!

offry13

New member
המקלות שלכם!

באיזה מקלות אתם משתמשים? אני Zildjian כמה זוגות 5a, וזוג 5b של ויק פירט... והיום קניתי מברשות חדשות סופסוף מברשות נורמליות.. של ויק פירט

EC1976

New member
שלי זה...

VATER פיקולו VIC FIRTH -SD2 DAVE WECKL -EVOLUTION מברשות זרדים

dw drum

New member
המקלות..

vater מייפל stagg 5b stagg vater Fusion vater Color Wrap 5B Gold Sparkle זילדז'אן 8a עם גומי מונע החלקה. reagel tip - מברשות. ובזמן הקרוב אני קונה זרדים...

pasiava

New member
My beautiful lady

אוקיי אולי היא לא יפהפיה כמו המערכות שהוצגו מעליי, אבל בכל זאת זו המערכת הראשונה שלי ובטח גם בעוד 20 שנה כשתהיה לי מערכת dw 20 חלקים(
) אני אזכור אותה כ"מערכת הראשונה שלי". בכל מקרה לרמה שלי היא ממש טובה, ואני לא חושב שאני אחליף אותה לפחות עוד שנה וחצי. זה סונור דגם force 505. מצילות היי-האט, קראש, רייד וספלאש דגם Zildjian.

offry13

New member
חפיף.. ובלי קשר, אתה רואה אבודים?

4 8 15 16 23 42 מצאתי עוד אחד שרואה אבודים =] איזה עונה אתה?

pasiava

New member
רואה זה לא מילה

מכור! אני עונה שנייה אז בבקשה בלי ספוילרים על השלישית
אני בקרוב אתחיל להור*ד את השלישית אבל קודם אני צריך להשלים פערים של פאמילי גאי

Reign Of Chaos

New member
בביקור האחרון שלי בארה"ב

רכשתי לי 2 זוגות: זוג אחד של Zildjian, עם איזה שהוא טריק (חלל פנימי עם סוג של גומי) שגורם להם לא להגיב ברעידות לכל מכה, Anti-Vibe קוראים לזה. מגניב ותו-לא. זוג שני של Vater. מקלות רגילים עם ראש פלסטיק, רק שהם נוצצים בצבעי כחול-תכלת-טורקיז על בסיס נצנצים. מגניב ותו-לא. ניתן לקנות לדעתי רק בארה"ב, ובינינו, טוב שכך.

brass monkey

New member
בקשר למקלות זילדג'און הללו

זה מזכיר לי שאני מתופף ושובר מקבל באמצע(כזה לאורך) כמעט עד הסוף, אז אתה מרגיש כזה את המקל קופץ קצת.... אולי פשוט מכרו לך מקל שבור

dw drum

New member
לא נכון!

יש אותם גם במרום אני עומד לקנות אותם של vater והם נוצצים בצבעי כחול תכלת טורקיז ויש גם בצבע זהב ואדום נוצץ..

offry13

New member
והמחיר?

אם זה מחיר סביר אולי נקנה כאלה ועוד כמה זוגות יפים, נמסגר ונתלה בחדר (תמיד רציתי לעשות את זה)

למעלה