המקלות שלכם!

WinterZ

New member
Pro Mark Wood Tip 5B

רוסקו לאלתר (ולא בכוונה) כל ה-5AL Ringo Starr Signature. מקל מעאפן, קליל יתר על המידה. 5B נותן בדיוק את הטון שאני צריך והראש עץ נותן את הצליל שאני אוהב.

offry13

New member
ויק פירט באדי ריץ'?

איפה קנית אותם.. ומה מיוחד בהם.. באדי ריץ' היה מתופף תותח, עם כאלה מקלות הוא ניגן או מה? אפשר תמונה?

offry13

New member
כמה עלה?

כמה עלה? ושווה לקנות? כי יש לי כמה זוגות שאני אוהב כבר

kfirshap

New member
דווקא וויתרתי על ויק פירת' לטובת...

אני מתחמם היום על הפד שלי, לפני שאני עולה על המערכת עם regal tip 5b (שנראות כמו חדשות כי אני לא מנגן איתן חחחח) ועולה על המערכת עם regal tip 5a אני מאוד מרוצה מהן.. פשוט כי אני עוד מתופף מתחיל וקשה לי לשמור על מקלות (בשנה וחצי הרסתי כבר 2 זוגות של vic firth 5a וזוג של vic firth as5a) ורגל טיפ מקלות חזקות במיוחד...

cheshire catz

New member
מה הקטע שלכם

אני מתופף כבר פחות או יותר שני ואני רק בזוג השני שלי

offry13

New member
אני מתופף שלוש שנים בלי לשבור מקל

אבל החלפתי כי המקלות הראשונים שלי לא היו נוחים, עם צליל לא יפה, ונראו קצת רע כבר.. אז קניתי זוגות חדשים, מקצועיים, בלי להתפשר על הצליל, כמה זוגות אחד לפד אחד לזה אחד לזה, וגם אם ישבר אני לא אצטרך ללכת לחנות כל פעם.. חוץ מזה שעדיין לא שברתי

singlestroke

New member
כן אה

אני כבר שנתיים כמעט (פחות אפילו) מתופף ושברתי מקל אחד ורק פעם אחת ! (על הנאחס שלי זה היה באמצע הופעה)

brass monkey

New member
בקשר לשבירת מקל...

אני חושב שהבנתי את אחת הבעיות... הייתי מכה על ההיי הט עם המקל, ולא עם הראש שלו. וחוץ מזה, שברתי פעם בגלל מצילה שעלתה ל90 מעלות ביחס למקל שלי... וגם ממכות סנייר שהם גם על המסגרת(ברח לי שמם)...

למעלה