המקום בו נמצא הקסם

המקום בו נמצא הקסם

יש מקום ביער בו ישנה תנועה מתמדת של משהו מיוחד,קשה להגדירו,אבל הוא נמצא,לעיתים צריך לזוז קצת לכאן, וקצת לכאן, ופרץ האנרגיה זורם בגוף,מעין חשמל שחולף מהר והגוף מקבל חיזוק. ועייפות וכעס חולפים להם,הדכאון נעלם ואיננו,בעיקר בשעות שלפני השקיעה,צריכים להיות יחפים ,ללא חפצי מתכת,ולנוע לאט וזה מגיע,זה ממכר,זה נותן לחיים את הראיה הרחבה ביותר של הערכים ומה חשוב,ומה הוא שולי בלבד. חשבתי שרק לי זה קורה,אבל ידידה שבאה לבקר חלפה איתי על מקום זה,וראיתי בפניה את אי ההבנה , ואת הפליאה ואת החיוך.. המקום משקיף על מישור רחב,.הים נראה באופק ,ואובך השקיעה האדום מעניק למקום את הקסם הנוסף. ישנם הזית העתיק, עץ השקד, התאנה, האלון, והחרוב,שהם מקיפים את המקום בטבעת לא עגולה, אבל מוחשית. אולי צריך לגעת בגוף בסלע הנמצא במרכז? קשה להבין,אני רק בתחילת הדרך של הלימוד וההבנה ,אם בכלל של מקום מיוחד זה. המקום קיים, http://blog.tapuz.co.il/viva תוכלו לקרוא יותר.

מאד,אבל מאד, יעניין אותכם

ידידה שלי המוזכרת קודם,חלמה על המקום במשך כמה לילות,בקשה לחזור למקום.הלכנו יחד ,היא באה עם ציוד שינה ,הגענו , וכמעט השקיעה הסתיימה. ניקינו את המקום ,והיא פרשה שמיכה שק שינה ואוהל,אני הייתי חייב לחזור הבייתה,אחלתי לה בילוי נעים והלכתי.,לאחר חצות מתקשרת בוכיה וצוחקת,הגעתי אליה מהר ככל שיכולתי,האוהל היה מוטל הרחק מהמקום שק השינה היה מושלך ובגדיה מפוזרים לכל עבר,עירומה היתה על האבן ,מחייכת באושר ובוכה בדמעות,חייבקתי אותה ,והרבה חום עלה ממנה, והיא מספרת בוכה וצוחקת,דמעות וזיעה מעורבים זה בזה, את אשר קרה ,לא יכלה להרדם והשליכה את שק השינה,ועדיין היה קשה לה,יצאה והעבירה את האוהל,והרגישה הקלה. נשענה על הסלע,הרגישה את הצורך להסיר כל פריט מגופה,התפשטה לגמרי ,והרגישה טוב יותר,,אבל עדיין הרגישה כי משהו עדיין חסר וכאשר שחררה את הטמפון הרגישה את העוצמה,את האנרגיה החודרת ועוברת וחולפת ועוזבת את גופה מלווה בחום, ומשהו שהכי קרוב להסבירו זה לשקט האהבה של אחרי. על הסלע היתה,לא ידעה ולא זכרה כיצד הגיעה.דמה מטפטף בעוצמה,והיתה חייבת אדם לידה,לספר לחלוק כי מלאה הייתה מלהכיל,,ישבנו חבוקים והיא עירומה וחמה ,וכך חבוקים עד בוקר,הזריחה מאחורינו עולה,ואני מתחמם מגופה העירום והיא עם חיוך האושר שלה נחה על כתפי ישנה בשלווה מאין כמותה.בבוקר התעוררה התמתחה והיתה נראית גבוהה יותר,ותנועות גופה גמישות יותר וקלות יותר,כמעט כמו לא נגעה בקרקע. אסור להיות כאן לעיתים קרובות אמרה.אני אדע מתי לבוא שוב,,ואבוא ואבוא.

מה שאוכל לספר בשלב זה...

מי שקצת ישקיע זמן ומאמץ, ידע היכן נמצא המקום,בקלות לא תקבלו דבר.. בזמן כיבוש הארץ הגיע יהושוע למקום, ונעצר.העוצמה היתה בעיר. דוד הנער היה כאן, ישן כאן בלילה שלפני הקרב,ומכאן ירד והרג את גולית. חזקיהו ביצר את העיר,אבל סנחריב מלך אשור כבש אותה. כמבצר אחרון ביהודה,לאחר שכל המקומות האחרים נכבשו. והתגאה בכך על לוח אבן גדול. רק עם נפילת העיר ,נפלה ירושלים בידי נבוכדנצר.. אני יודע שלא הגעתם לכאן בכדי ללמוד הסטוריה,אבל אומר שהמקום עליו מדובר נמצא בתחום העיר. ולא סתם חלק נכבד מחיי העיר התנהל בתוך הסלע שנחצב לשם כך. זו ההסטוריה של המקום,מרשים לא כן?

והמסתורין נמשך

הלכתי למקום היום ,היה חם. אבל פניתי את החול מהסלע,הסלע חצוב ידנית באורך של כשני מטר ורוחב מטר לערך. לא חפרתי מספיק עמוק אלא כמה ס"מ . יש במה קטנה ליד. וכנראה כמה חציבות קטנות בשוליים.מחר אצא להמשיך ולבדוק. יש כמה ספרים שאצתרך לבחון. לא אלו שאתם חושבים עליהם בדרך כלל.אני חושב שצפויה לכם הפתעה מיוחדת אם אהיה צודק בהשערתי. המתינו למחר,אני ממתין בקוצר רוח.

RainBird

New member
למקומות יש את הכוח שלהם. יתכן שזו הצטלבות של עורקי אנרגיה בקרקע. יש כזה עצום בסטונהנג'.

כן

נכנסתי לבלוג שלך חחח הייתי רוצה לדעת איפה זה היער שאתה גר בו... אבל משום מה יש לי "תחושת בטן" שלא תספר לי...

אם נכנסת אז ..

שם המקום מופיע,כל התמונות נכונות,,הגדילי את תמונת היער ותראי אפילו כתוב שם,,כל התמונות מציאותיות בהמשך אעלה עוד.

אבישיבא

New member
זו תמונה של דווא ../images/Emo140.gif

או רוח מקומית של איזור מסויים , היא אכן מקודשת ברמה השיבטית , אפשר לומר שזה זהה לרוח הג'ונגל וכאילו , יש לי הרבה נסיון בעבודה עם מקומות כאילו ולעיתים נראה שלי שהם כל כך מדהימים בכל מה שהם נותנים שפשוט... אין מילים!!! גם לי יש כמה וכמה תמונות של מקומות כאילו , תתחדש אחי אני מקווה שאתה נהנה ממנו למרות שעל נשים יש לו השפעה שבדרך כלל הרבה יותר חזקה בגלל שהן מחוברות יותר לאדמה בניגוד לגברים שמחוברים יותר במהותם לים. אבישי

אנסה לרכז..חשוב להמשך.

ידידה שלי המוזכרת קודם,חלמה על המקום במשך כמה לילות,בקשה לחזור למקום.הלכנו יחד ,היא באה עם ציוד שינה ,הגענו , וכמעט השקיעה הסתיימה. ניקינו את המקום ,והיא פרשה שמיכה שק שינה ואוהל,אני הייתי חייב לחזור הבייתה,אחלתי לה בילוי נעים והלכתי.,לאחר חצות מתקשרת בוכיה וצוחקת,הגעתי אליה מהר ככל שיכולתי,האוהל היה מוטל הרחק מהמקום שק השינה היה מושלך ובגדיה מפוזרים לכל עבר,עירומה היתה על האבן ,מחייכת באושר ובוכה בדמעות,חייבקתי אותה ,והרבה חום עלה ממנה, והיא מספרת בוכה וצוחקת,דמעות וזיעה מעורבים זה בזה, את אשר קרה ,לא יכלה להרדם והשליכה את שק השינה,ועדיין היה קשה לה,יצאה והעבירה את האוהל,והרגישה הקלה. נשענה על הסלע,הרגישה את הצורך להסיר כל פריט מגופה,התפשטה לגמרי ,והרגישה טוב יותר,,אבל עדיין הרגישה כי משהו עדיין חסר וכאשר שחררה את הטמפון הרגישה את העוצמה,את האנרגיה החודרת ועוברת וחולפת ועוזבת את גופה מלווה בחום, ומשהו שהכי קרוב להסבירו זה לשקט האהבה של אחרי. על הסלע היתה,לא ידעה ולא זכרה כיצד הגיעה.דמה מטפטף בעוצמה,והיתה חייבת אדם לידה,לספר לחלוק כי מלאה הייתה מלהכיל,,ישבנו חבוקים והיא עירומה וחמה ,וכך חבוקים עד בוקר,הזריחה מאחורינו עולה,ואני מתחמם מגופה העירום והיא עם חיוך האושר שלה נחה על כתפי ישנה בשלווה מאין כמותה.בבוקר התעוררה התמתחה והיתה נראית גבוהה יותר,ותנועות גופה גמישות יותר וקלות יותר,כמעט כמו לא נגעה בקרקע. אסור להיות כאן לעיתים קרובות אמרה.אני אדע מתי לבוא שוב,,ואבוא ואבוא.

למעלה