המצע שלכם

virlomi

New member
המצע שלכם

הוא כללי מדי. אין ממש הצעות מפורשות. ואין התיחסות לבעיות שמתעוררות. מה שמקשה עלי לתמוך - כי אני לא ממש מבינה את הדעות של האנשים.(למרות שאני שוקלת ברצינות לבזבז את הקול שלי עליכם) דוגמא לעודד אנשים לצאת לעבוד - זה חשוב וחיוני - אבל בתנאי שהמשכורת והתנאים סבירים - וזה למרבה הצער לא קורה כיום. ותנאים סבירים מבחינתי - זה משכורת שאפשר להתפרנס ממנה בכבוד, פנסיה (שגיל הפרישה נקבע יחסית לתוכלת חיים - והוא אופציונלי) , קרן השתלמות (להתמקצעות והסבות), ושעות עבודה - שמאפשרות חיים מעבר לעבודה (לדוגמא להורים). וגם יש לשים לב שלפחות רבע מהעניים עובדים - אז היציאה לעבודה לא בהכרח מקטינה פערים או מצמצמת עוני - וזה משהו שאתם לא לוקחים בחשבון. בחינוך הכל נכון אבל חסר- מי יהיה בועד המנהל? (יוצרים עוד מקום למינויים) חסר - איך תפעלו למתת ערכים ומימוש פוטנציאל - ההצעה הנוכחית - רחוקה מלהיות מספיקה. מה עם שילוב - נכים ובעלי לקויות למידה - חשוב משתי סיבות - למשולב למצות פוטנציאל ולאחרים בשביל ללמוד שיעור בסבלנות. טוב יש בודאי - עוד חורים - אבל בנתיים זה מספיק - לילה טוב

יש דווקא הצעות מאד מפורשות

למשל היפרדות חד צדדית שינוי שיטת הממשל ובקשר לשחיתות יש לנו הצעות אמד קונקרטיות: 1. עונש מינימום של 5 שנים לנבחרי ציבור שהורשעו 2. ביטול זכות השתיקה לנבחרי ציבור 3. מעבר לבחירות אזוריות במקום ארציות 4. תקופת צינון של שלוש שנים במעבר למערכת הפוליטית יותר קונקרטי מזה?

למעלה