S Sweet Revenge New member 29/3/07 #43 ../images/Emo8.gif אנחנו בכלל לא פורום יצירתי ואין לנו בכלל נטייה לשנות שמות אמנים/שירים..
S Sweet Revenge New member 29/3/07 #44 הינך הולכת?? הנני לא, כיוון שאין בכוונתי להוציא פאקינג 360 שקלים חדשים על כרטיס.. והאמת שאינני חובבת אוונסנס גדולה..
הינך הולכת?? הנני לא, כיוון שאין בכוונתי להוציא פאקינג 360 שקלים חדשים על כרטיס.. והאמת שאינני חובבת אוונסנס גדולה..
R RJlake New member 29/3/07 #48 חיחיחי ממש לא הולכת....אני לא מתה עליהם בכלל וממש לא מגיע להם 360 שקל...בלאק אייד פייז הרבה יותר שווים וזה עלה 150 שקל... אבל באלי עוד הופעה גדולה הקיץ
חיחיחי ממש לא הולכת....אני לא מתה עליהם בכלל וממש לא מגיע להם 360 שקל...בלאק אייד פייז הרבה יותר שווים וזה עלה 150 שקל... אבל באלי עוד הופעה גדולה הקיץ
D dabel m New member 29/3/07 #84 Y.. כמעט על היומלדת שלי.. חבל!!! קצת ליפני הלועזי ויומיים אחרי העיברי..
R RJlake New member 29/3/07 #42 אחח בועז../images/Emo99.gif שיר יותר יפה מהראשון אם זה אפשרי כי הראשון היה ממש מעולה! עוד דיסק לרשימת הקניות
אחח בועז../images/Emo99.gif שיר יותר יפה מהראשון אם זה אפשרי כי הראשון היה ממש מעולה! עוד דיסק לרשימת הקניות