וחשק להרס המוני וונדליזם
L limors2 Well-known member 16/3/07 #96 או לזריקת הרדיו המחלון../images/Emo5.gif על הראש שלו כשהוא יעבור למטה
I Inbar789 New member 16/3/07 #99 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo103.gif אריק
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo103.gif אריק
R RJlake New member 16/3/07 #103 כןן במיוחד עגבניות מעוכות ואז ואז לקרוא לכל תושבי השכונה שיעשו מסביבו מעגל ויצביעו ויצחקו וישירו "ג'וני באאא וזה מעציבבבב אז תגרום לו ללכת לפני שנכאיב!"
כןן במיוחד עגבניות מעוכות ואז ואז לקרוא לכל תושבי השכונה שיעשו מסביבו מעגל ויצביעו ויצחקו וישירו "ג'וני באאא וזה מעציבבבב אז תגרום לו ללכת לפני שנכאיב!"
M me123 New member 15/3/07 #48 מקום שלישי ישראלי../images/Emo104.gif ג'וני-אריק ברמן "הולכים להוציא כסף, אבל איפה לעזאזל יש מכונה?"-אחת השורות הגדולות מכל הזמנים... !!!!!NOT
מקום שלישי ישראלי../images/Emo104.gif ג'וני-אריק ברמן "הולכים להוציא כסף, אבל איפה לעזאזל יש מכונה?"-אחת השורות הגדולות מכל הזמנים... !!!!!NOT
M me123 New member 15/3/07 #56 מקום שלישי בינלאומי../images/Emo222.gif lithium-evenasence ירד מהמקום הראשון! תודה לאל!!!!!!!!! תודה!!!!!!!! הא! אמרתי לכם... למרות שאף אחד לא אמר שטעיתי...
מקום שלישי בינלאומי../images/Emo222.gif lithium-evenasence ירד מהמקום הראשון! תודה לאל!!!!!!!!! תודה!!!!!!!! הא! אמרתי לכם... למרות שאף אחד לא אמר שטעיתי...
O omrimayo New member 15/3/07 #55 3 בינלאומי - ליטיום! אז כן... נלי פורטאדו או מיקה... בסדר, לפי זה שמהשבוע הראשון גלגלץ פשטו על מיקה והחליטו שהוא יהיה מתמודד על שיר השנה זה היה ברור שהוא יגיע ראשון. (או שאני טועה?)
3 בינלאומי - ליטיום! אז כן... נלי פורטאדו או מיקה... בסדר, לפי זה שמהשבוע הראשון גלגלץ פשטו על מיקה והחליטו שהוא יהיה מתמודד על שיר השנה זה היה ברור שהוא יגיע ראשון. (או שאני טועה?)
M me123 New member 15/3/07 #59 אני כבר אמרתי ביום שני... שמיקה יהיה מקום ראשון... השאלה היא אם צדקתי...
B Brombit New member 15/3/07 #60 ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo115.gif תנו לי לפרוק....
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo115.gif תנו לי לפרוק....
B Brombit New member 15/3/07 #64 נרגעתי ../images/Emo13.gif ... ../images/Emo115.gif לפחות me123 הכין אותי לזה מראש...
B Brombit New member 15/3/07 #58 מקום 3 בינלאומי ../images/Emo222.gif ../images/Emo115.gif Evanescence - LIthium אפילו יש בשיר שורה: "and in the end I guess I had to fall" ואתם, תהנו מהירידה שלו , כי אני יודעת שאתם שמחים .......
מקום 3 בינלאומי ../images/Emo222.gif ../images/Emo115.gif Evanescence - LIthium אפילו יש בשיר שורה: "and in the end I guess I had to fall" ואתם, תהנו מהירידה שלו , כי אני יודעת שאתם שמחים .......
O omrimayo New member 15/3/07 #61 מצעד בריטי... SHINE, טייק דאת'. לדעתי גרועעעעעעע גרועעעעעעעעעעעעעעע אחרי פיישנס המעולה.