המצעד למי הצבעתם

ady18

Well-known member
המצעד למי הצבעתם

1)מעיל בגשם 2)כשתבוא אהבה 3)ג'וני 4)רכבת באירופה 5)רוצה בנות

meshugait

New member
זה היה נורא קשה

ישראלי צבעתי ג'וני ואחריות ואח"כ נגמר לי למה להצביע אז לחצתי לראות אותה היום וממי והכאב הזה אין למה להצביע! בינלאומי הצבעתי למצנח, כוכב קטנטן וגרייס קלי המאאגניב ואז נגמר לי למה להצביע אז לחצתי אהבה כואבת ולליסטנ של ביונסה לא חשוב אם לא הבנתם איזה שירים פשוט לא היה לי כוח לכתוב באנגלית נהיה קשה להצביע למצעד

limors2

Well-known member
לי זה קשה מסיבה הפוכה

יש הרבה יותר מידי שירים טובים!

tkuihehr

New member
ההצבעות שלי

ישראלי: אחריות - יוני בלוך עד אלייך - סינרגיה הבוקר יאיר - שירה גבריאלוב לראות אותה היום - ארקדי דוכין ולימור עמר ולאחר מריבה גדולה בין מכונת השירים הגדולה - חמי רודנר, ותנו לי לשתות - כנסיית השכל, בחרתי בראשון ובבינ"ל: שמתי לב שכל ההצבעות שלי בבינלאומי באו רק מהטור השמאלי של ההצבעה שמסודרת לפי הא"ב... Candyman - Christina Aguilera Forever young - Youth group Girlfriend - Avril Lavigne Grace Kelly - Mika Lil' star - Kelis & Cee-Lo מסקנה: תקראו לשירים שלכם בשמות שמתחילים באותיות ראשונות בא"ב

tkuihehr

New member
כן כן כן

השיר הזה נדבר אלי איזה יום אחד. האמת, היא שרה גרוע, והאיכות של השיר גרועה, אבל המנגינה והלחן והמילים יפות, אז עוד איכשהו..

RJlake

New member
בהתחלה אני גם חשבתי שהיא שרה גרוע

אבל אחרי כמה השמעות היא סבבה.מתרגלים. ואני ממש אוהבת את השיר הזה.

Sweet Revenge

New member
לא קשה..

ישראלי: אינפקטד יפתי [כן, עדיין..] כנסיית השכל ג'וני אחריות- יוני בלוך בינלאומי: אוטובוס- אהבה כואבת איך להציל חיים פול אאוט בוי גמילה תגיד את זה נכון- פוטטו

RJlake

New member
טםטםטםטםטםטם

ישראלי: בין הצלילים - מוש בן ארי הבוקר יאיר - שירה גבריאלוב ולמרות - בועז שרעבי כשתבוא אהבה - יהודית רביץ לראות אותה היום - ארקדי דוכין ולימור עמר בינלאומי:<היה קשה> how to save a life - fray Lil' star - Kelis & Cee-Lo Love hurts - Incubus Rehab - Amy Winehouse The sweet escape - Gwen Stefani

למעלה