המצעד השנתי שלי 1982

אריה31

Member
מנהל
3

את השיר הזה אני מקדיש לשני אנשים: שיר - מתה על השיר הזה כמוני אבי (זנגביל) - אוהב כמוני כל שיר של אבבא head over heels - abba

1Shir

New member
תודה על ההקדשה

טוב אני הייתי שמה בשנה הזאת במקום הראשון את עצמי כי אני שיר ונולדתי ב-1982.. סתאאאם הייתי שמה במקום ראשון את השיר ה - מה לעשות - מדהים ובעל משמעות של דוראן דוראן, save a prayer. לגבי השיר של שיקאגו (hard to say I'm sorry), זה מעניין, ההתחלה שלו מקסימה בעיני, אבל הפזמון ממש בינוני ומוריד לי את השיר. עכשו לגבי השיר המעולה הנוכחי, תגיד ממתי אתה מאוד אוהב אותו? כי אני חיה באשליה שאולי זה בזכותי, למרות שיותר הגיוני שלא.. פשוט אני זוכרת שלפני כמה שנים טובות (בסביבות 1999 נראה לי) היינו יחד באוטו שלך (לדעתי מקום המפגש מס.1 שלנו..) ושמענו את השיר הזה כמה פעמים שוב ושוב.. ואני זוכרת שאני התחלתי לאהוב אותו לפני זה, אז גם אתה, ופשוט אנחנו אוהבים מאוד את אותו שיר? או שבאמת השפעתי עליך? סליחה מראש אם אני מנסה למצוא קרדיטים שלא שייכים לי, זה לא בכוונה..

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo9.gifהקרדיט שלך שיר הרבה יותר גדול

את לא השפעת עליי לאהוב את השיר, נדמה לי שאת פשוט הכרת לי אותו, כנראה לפני 7 שנים או משהו. בבקשה
ותודה

1Shir

New member
הוספת לי קרדיט, אבל גם לקחת לי!!

אתה בטוח שמעבר ללהכיר לך אותו, שזה אולי יותר חשוב ברמה הפרקטית, אני גם לא השפעתי עליך לאהוב אותו, שזה יותר חשוב ברמה הרגשית?..
לדעתי כן, אז באוטו כששמענו אותו

אריה31

Member
מנהל
אני פשוט לא זוכר

אבל מן הסתם גם השפעת אם כי אני אוהב אותו מאוד בעצמי, אז לא יודע

אריה31

Member
מנהל
2

בתחילת שנות ה-80' היה בימי ראשון תוכנית שנקראה "עוד להיט". שבוע אחד היו שירים לועזיים, שבוע אחד שירים עבריים. אני בדרך כלל חיכיתי לשירים העבריים, גם בגלל קטעי הקישור המצחיקים של דורי בן זאב. לא התעניינתי אז בכלל במוסיקה לועזית, אבל לא יכולתי לפספס את הזמר המוזר עם משקפי שמש. לפי השם המקורי - אלי רוברט פיטוסי, אני כמעט משוכנע שהוא יהודי. גם ארץ ההולדת - תוניסיה - מחזקת את ההערכה הזו. הוא מוכר יותר כ-פ.ר. דייויד, והוא נחשב לזמר צרפתי. עוד one hit wonder קלאסי, עוד סנונית שמבשרת על הולדת היורופופ. ובעיקר בלדת דאנס רומנטית. words - f.r. david

א ו ח נ ה

New member
אחד מלהיטי הענק שיצאו מהאייטיז

ללא ספק אחד מהשירים הכי טובים באותה שנה

אריה31

Member
מנהל
שיר השנה../images/Emo47.gif

אני לא יודע לאיפה נעלם אלעד, בטח הוא בצבא, בכל מקרה אני מניח שהוא היה צופה את המקום השני, גם את החמישי, אפילו את הרביעי, לא ממש את השלישי, ובטח לא את הראשון. אותי הוא לא הפתיע, במצעד של 1982 שעשיתי לפני שנתיים הוא היה מקום שני, עכשיו מתברר לי שהוא שווה יותר. דיון וורוויק היתה בת 42 כשהבי ג'יס (כן, שוב הם) כתבו לה את "שובר לבבות". היא התחילה לשיר גוספל, אחר כך עברה לנשמה ומשם הגיעה לבלדות, שזה התחום שלי, בטח כשמדובר בזמרת שכולה נשמה. שיר השנה שלי 1982: heartbreaker - dionne warwick

milkshakit

New member
לא אהבתי את מקום ראשון../images/Emo189.gif

לדעתי היו פה שירים שהיו בקלות יכולים להיות מקום ראשון
שוב תודה על המצעד אריה, ממש אוהבת את המצעדים שלך
ותודה על ההקדשה כמובן

אריה31

Member
מנהל
רק שיר אחד יכול להיות במקום הראשון

כאילו מבחינה מתמטית חחחחח תודה רבה לך על כל התגובות, קארין

א ו ח נ ה

New member
קלאסיקה של שיר בלי שום ספק

דיון וורוויק אחת מהכותבות המוכשרות ביותר ב-4 העשורים האחרונים שיר יפה ביותר וראוי למקום הראשון!

TheRasmus

New member
צדקת בקשר אליי..

ולומר לך בכנות, לא הייתי מצליח לנחש אפילו אחד מ-5 הגדולים. כשאגיע לשנה הזאת[אם בכלל], תראה עד כמה הטעם שלנו שונה באייטיז

קרנוק

New member
אחלה מצעד

את הצמרת לא ממש מכירה. אבל היו פה רבים וטובים. תודה על ההקדשה. ועל ההשקעה במצעד. עדיין לא נולדתי(מחכה לשנה שלי
)

למעלה