המצעד השנתי שלי 1982

אריה31

Member
מנהל
דווקא לי הוא עדיין עושה את זה

למרות ששמעתי אותו אינספור פעמים, הוא היה להיט ענק ענק, חלק בלתי נפרד מהסידרה.

אריה31

Member
מנהל
7

view from a bridge - kim wilde את רוצה עוד הקדשה, קארין?

kobbar

New member
לגבי קמבודיה....

מישהו יכול לספר לי בקצרה על מה השיר? לפי מה שהבנתי, בעל ואישה, שהבעל הולך לצבא לאיזו פעולה צבאית, והוא נלקח בשבי, והבחורה לא רואה אותו יותר. לא?? ואולי זה בכלל משהו אחר לגמרי? לחן נהדר דרך אגב ל"קמבודיה", כובש. ותודה אריה על כל המצעד, נתת לי אספקה לאימיול הלילה בשעה 12-1-2 כשישעמם לי.

אריה31

Member
מנהל
6

את השיר הזה אני מקדיש לזכרה של הזמרת האמריקאית המצויינת שהלכה לפני שנה וחצי לעולמה והיא בת 47 בלבד. gloria - laura branigan

א ו ח נ ה

New member
לורה ברניגן המדהימה

כמה בכיתי כשהיא ניפטרה בטרם עת...היה ממש ממש עצוב אחת מהזמרות שגדלתי עליהן באייטיז עם קול מדהים פשוט אין מילים.

אריה31

Member
מנהל
5

את השיר הזה אני מקדיש לאוחנה ידידי שקצת נעלם - לא רק לי, לא רק לפורום הזה, אפילו לפורום של רדיו ירושלים. מי כמוהו אוהב בלדות רומנטיות כאלו. hard to say i'm sorry - chicago

אריה31

Member
מנהל
אז מה נשאר לנו?

קודם כל אני רוצה לציין שהצמרת חזקה מאוד, כמעט לא נופלת מהשנים הקודמות. ברביעייה הראשונה נותרו שני one hit wonder להקה דיי מוכרת וזמרת לא מספיק מוערכת.

אריה31

Member
מנהל
4

באופן רשמי היורופופ התחיל ב-85', ניצנים ראשונים אפשר למצוא כבר ב-82' עם ההרכב הגרמני האלקטרוני הזה the model - kraftwerk

א ו ח נ ה

New member
בהתחלה ממש אהבתי את השיר הזה

אבל ביחד עם כריסטופר קרוס, אלה הם 2 השירים הכי מדכאים מבחינתי באותה שנה, ואם אני חייב לבחור אחד מבין השניים אז זה בהחלט לוקח את המקום הראשון.

למעלה