המצמצן החדש

• פותח הנושא moco
  • פורסם בתאריך

moco

New member
המצמצן החדש

ישבתי על הרצפה, והבטתי בנר הדולק בחשיכת החדר גיליתי שגם כשאני עוצם את עיניי אני עדיין רואה את הלהבה בוערת בתודעה שלי וגיליתי עוד משהו, אפילו יותר מדהים: כל פעם שעצמתי את העיניים, האש זזה קצת בתודעה. הבנתי שהנר מנסה לומר לי משהו. סגרתי ופקחתי את העיניים לסירוגין, וגיליתי שהנר מצייר לי את האות ה`. קפאתי מפחד. ה` זה אלוהים. אלוהים נגלה אלי בלהבה. האות השניה היתה פ`. כנראה קיצור של ``פה``. אלוהים פה. עברה בי צמרמורת. אחר כך באו האותיות כ` ו-ת`. אלוה יעקב בכבודו ובעצמו קורא לי להקים כת. הייתי חייב לעשות הפסקה מהמיצמוצים, כי כאבו לי העיניים, וכאבה לי הבטן מהתרגשות. כשחזרתי למצמץ אלוהים הזהיר אותי מפני המשטרה הצבאית (ל` מ` צ` - ``להיזהר ממשטרה צבאית``) וחזר פעם שניה על האותיות מ` צ`, כנראה כדי להדגיש את הסכנה של המשטרה. זה היה לי קצת מוזר, כי השתחררתי מהצבא לפני שנים, אבל מילה של אלוהים זו מילה של אלוהים. את האות האחרונה, נ` סופית, פשוט לא הצלחתי להבין. לכן המשכתי למצמץ כל חיי, ליתר ביטחון, אולי יבוא גם הסבר.

Hell is beige

New member
ובכן...

ברובד הגלוי - על איזה בחור שמקבל את המסר ``הפכת למצמצן`` ומוצא בזה פירושים שונים ומשונים חוץ מ זה שהוא ``הפך למצמצן`` ברובד הסמוי - הצגה מוקצנת של הנטיה האנושית לחפש את הנסתר ולהתעלם מהגלוי, לעתים עד כדי כך שהוא לא שם לב לברור מכל...

למעלה