המצלמה לא מתחברת אני מנסה לעלות לשידור ולא מצליח ובשאר תוכנות המחשב המצלמה כן פועלת מה עליי לעשות
ד דנידין60 New member 7/4/07 #1 המצלמה לא מתחברת אני מנסה לעלות לשידור ולא מצליח ובשאר תוכנות המחשב המצלמה כן פועלת מה עליי לעשות
ד דנידין60 New member 7/4/07 #2 חסימה של המצלמה אני מנסה לעלות לשידור ולא מצליח נפתח לי חלון שהמצלמה נדחית נכנסתי להגדרות אבל הנקודה השחורה לא זזה מהדחיה איך אני מעביר את הנקודה השחורה לאשר את המצלמה? אני ישמח לתגובה מהירה
חסימה של המצלמה אני מנסה לעלות לשידור ולא מצליח נפתח לי חלון שהמצלמה נדחית נכנסתי להגדרות אבל הנקודה השחורה לא זזה מהדחיה איך אני מעביר את הנקודה השחורה לאשר את המצלמה? אני ישמח לתגובה מהירה
T TiM99 New member 8/4/07 #3 אישור המצלמה בבלוג קליק ימיני על חלון השידור > swttings > ובלשונית הראשונה העבר את הסימון
ד דנידין60 New member 9/4/07 #4 הבעיה לא נפתרה זה מה שעשיתי אך הנקודה השחורה נמצאת על דחייה והיא איננה עוברת לאישור המצלמה אני ישמח לדעת איך לעביר את מצב המצלמה בכדי שהיא תפעל? חג שמח
הבעיה לא נפתרה זה מה שעשיתי אך הנקודה השחורה נמצאת על דחייה והיא איננה עוברת לאישור המצלמה אני ישמח לדעת איך לעביר את מצב המצלמה בכדי שהיא תפעל? חג שמח
S syrus New member 10/4/07 #7 תעלי בבקשה צילום מסך אחרי שהפעלת את המחשב מחדש ולא התחברת לאף תוכנה לרבות מסנג'ר/אייסיקיו וכד'.
ד דנידין60 New member 10/4/07 #8 אני לא מצליחה לשלוח צילום מסך אני לא מצליחה לשלוח צילום מסך . כשאני לוחצת על שלח מופיעה לי הודעה "חלה טעות"
אני לא מצליחה לשלוח צילום מסך אני לא מצליחה לשלוח צילום מסך . כשאני לוחצת על שלח מופיעה לי הודעה "חלה טעות"
ב בלאק הוק דאון New member 17/4/07 #12 כנסי דני דין או כנס לא משנה יש פיתרון תסמני את הALLOW ואז תסמני את הREMEMBER ולאחר מכן CLOSE וזה יסתדר לך בבקשה
כנסי דני דין או כנס לא משנה יש פיתרון תסמני את הALLOW ואז תסמני את הREMEMBER ולאחר מכן CLOSE וזה יסתדר לך בבקשה
ד דנידין60 New member 17/4/07 #13 אני עדיין לא מצליחה אני עדיין לא מצליחה להעביר את הנקודה השחורה לALLOW. אני מנסה עם החיצים עם העכבר עם TABכלום לא מצילח.
אני עדיין לא מצליחה אני עדיין לא מצליחה להעביר את הנקודה השחורה לALLOW. אני מנסה עם החיצים עם העכבר עם TABכלום לא מצילח.