המצלמה חמההה

יש סקוטרים מהירים

התקופה הישנה... לפני שהם נהיו האפי קלאב קור אבל ניאופייט וחבריו כפרה עליהם זה הארדקור הימנונים ואם כבר הימנונים אני אומר Evil Activities

orberman

New member
../images/Emo122.gif

Evil Activities - Dedicated Evil Activities ft. dj panic - Be Quiet Evil Activities - Harder & Harder

Moby - Thousand

הטראק הכי מהיר בהיסטוריה. משהו כמו 1,040 בי.פי.אם. אגב, גם בארץ מנגנים עדיין גאבר והארדקור פשוט זה נעשה באירועים יותר מחתרתיים. יש ליין מסיבות בקפה ברזילי שנקרא Ultraviolenct שעוסקות בצדדים הקשים יותר של המוזיקה האלקטרונית. וגם הלייבל המצויין G6PD מארגן מדי פעם כל מיני רייבים מחתרתיים של מוזיקת גאבר, ברייקור וכיו"ב...

orberman

New member
Ultraviolenct

יש עוד ליין בקפה ברזילי של הרדקור? אחר לא השם הזה לא? נראה לי...

X Ripper

New member
קפה ברזילאי ז"ל

עוד מועדון אנדגראונד התווסף לבית קברות למועדוני אנדרגראנד...

orberman

New member
למה אבל מי שמכיר ומעוניין

בא לשם לא? אנשים באים מי שמכיר אוהב את הסגנון אפילו סתכלו בתמונות בכל מיני מסיבות תראו את האנשים נראה הרבה יותר טוב ממועדונים אחרים...מה אנשים לא באים? ויש להם גם אחלה ליינים...אני מוכן ללכת לשם גם לסגנון שאני פחות אוהב אני יהנה שם...

באמת מועדון מצויין

בתכל'ס יש לי סיבה להיות עצוב אבל מנסיון העבר אני יודע שהמועדונים האלה כל הזמן נסגרים (ראה ערך: דינמו דבש, סופהביט, הצופה) ונפתחים אחרים במקומם. ככה זה עובד בת"א...

ואגב...

אתמול הייתי במסיבה של אינפיוז באיזה חניון בת"א. והיו שם מודעות על מסיבות בקפה ברזילי כאילו לא קרה כלום. אז לכל המעוניין, יום שישי הבא: T-1000 אחד הדי.ג'יים המובילים של סצינת הדטרויט-טכנו מגיע ושבוע אחרי זה מסיבת Ultra Violence עם איזשהו די.ג'יי מברלין ושוקולאב (די.ג'יי ברייקביט ישראלי, שמן הסתם ינגן במסיבה הזאת דברים שיותר מתקרבים לברייקור). צפו לעדכונים ושינויים.

orberman

New member
גרגרגר?

אמממ אבל אני לא יודע אם ז הלגיל שלי המועדון הזה? יתנו לי להיכנס? אולי בגלל שזה "אנדרגראונד" אז יתנו לי? נגיד אני יודע יש מסיבה ב22 החודש שם הפקה של "מיוזיק" עם אורי ליכטיק !!!!!!! וזיו מטושקה וכל מיני טכנואידים לפנים בלילה אחד! אז אממ אני מעוניין ואני יודע שלמסיבה הזאת אני לא יכול ללכת שאלתי אמרו לי לא יתנו לי להיכנס אז נוו לליינים אחרים יתנו לי?

בסדר אחי, זמנך יגיע...

אתה יכול להתנחם בזה שאני בגילך לא היה לי מושג מכל הדברים האיכותיים שאתה שומע, וגם לא כמה שנים מאוחר יותר. אני צופה לך עוד עתיד מוזיקלי מזהיר !

orberman

New member
שיאווווווווווו

שמעתי את הקטע של מובי איזה מטורףףף כאילו מה הקטע בו אבל נחמד זה קרחנה קשה ממש ממש ממשששש

למעלה