המצלמה חמההה

eldad88

New member
המצלמה חמההה

הביאו לי דיסקק שיש בו את כל ההפועה מאילת SUNDANCE ראגה ראם סקוטר אינפקטד ועוד מלא גדולים שעתיים של טראנס טהורר משהו מדהיםםם

X Ripper

New member
וואלה? מגניב אתה

סקוטר מלך עולם ראגה ענקיייייייייייי טראנס טהור פששששששששששש ליגה פסיכודאליים אחי וכאלה? יענו טראקים אברבאנל? תביא לינק כפרע עליך....

TRANCE ADDICT

New member
הייי האנייי!!! מה קורה נפש תאומה

שלי??? התגעגתי לימים של הקיץ....איזה כיף היה ..בלוגים צחוקים שידורים של אריק היו זמנים ...ועכשיו עצוב עצוב....מצב חרבנא...

MULAN30

New member
היי מתוקי .. כן .. תכל'ס געגעתי

אבל אל תידאג יעבור.. תקופה כזאת של נאחס...

orberman

New member
גרגרגרררגגגרררגגגרגרר

יאללה צריך לעשות יום נוסטלגיית החופש הגדול עם ידיד הוירטואלים חחח נווו לא היה בלוג לא שידור רדיווו לא דיוני ספאם של שעותתת איפההה הבושהההה?? חחחח

orberman

New member
אין אין הם חזקיםםםם

חח סתם הם שלושה לא? חחח אחד צועק אחד עושה כאלה קולות מוזרים וההוא עושה קיקים פתוחים "ומהר"...

TRANCE ADDICT

New member
כל הקטעים שלהם נשמעים אותו דבר..

חח לא ככה?? הוא צועק כמו אידיוט ''יהההה יההההה'' וניגונים מסריחים וקיקים גועל נפש..מוזיקה של רוסים מקועקעים בכל הגוף בתחנה מרכזית....''פותחת תיק בקשה''...חחחח

Mike A

New member
move your ass

????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

X Ripper

New member
אוסף שיצא בזמנו(1995 או 1994)

של מוזיקת הארדקור-גאבגר-רייב 180 ביפיאם חחחחחחחח

Mike A

New member
180?

למזלנו המוזיקה הזו עברה מן העולם

X Ripper

New member
עברה מהארץ כן

בהולנד ,אוסטריה וגרמניה אומנים של הסגנון הזה מגיעים לאלבומי זהב ופלטינות חחחחח 180 אצלם זה כמו פסייביאנט אצלנו זה מגיע עד 220 לפעמים.....

X Ripper

New member
חחחחחחחחחחחח

תריץ חיפוש על המילה ספידקור או גאבר אגב גם בדראם אנד בייס/ג'אנגל יש מהיריות כאלו.....

אמת

אבל יש מפיקים שעושים ממש עבודה יפה גם על 200+ BPM... אל נא תלגלג Speedfreak Gabba Front Berlin מה שעולה לי לראש לדוגמא... ויש גם מעפנים כמו נויזקיק... כמו בכל ז'אנר

orberman

New member
../images/Emo45.gif

יש דברים טובים וסקטור איזה בקושי 130 זה סתם נשמע ככה לא יודע למה כולם אומרים שהם מהירים... גם לייבל איכותי לפעמםי יוצאים להם קטעים כאלה מפגרים ולעוסים כמו שאמרת לי פעם אבל בכל זאת יש דברםי טובים וסטים מטריפים... Neophyte

למעלה