המציק התורני

JD Wannabe

New member
בוודאי שמרשה! (רטרואקטיבית)

מצטער אם נשמעתי כל כך לחוץ על ה"סטייל". לצערי עדיין לא הגעתי למצב שאני ממש נהנה מאלכוהול (אני מניח שאני צריך להתרגל קצת), אז בינתיים אני נהנה רק מהאווירה בפאב ומלתפוס ראש. אם היית רואה אותי במציאות בטח ישר היית מבחינה שאני לא בדיוק מקפיד על כל צווי האופנה. אבל עדיין בפאב אני לא לבד, אני בחברה שאני לא ממש בקיא בקודי ההתנהגות בה, אז אני לפחות רוצה לדעת איך להימנע מפאדיחות. לא מעניין אותי להיות הכי "שיקי" שיש, ממש לא, אבל עדיין אני לא רוצה להיות החייזר שם. אולי כשיהיה לי יותר ביטחון, לא יהיה לי כל כך אכפת מהאחרים, אבל בינתיים זה מה יש. לילה טוב גם לך! אני הלילה כנראה סוף סוף אנסה את הקייפיריניה.

JD Wannabe

New member
עוד משהו

אני חס וחלילה לא אומר שמי ששותה מה שהוא אוהב וכו' נחשב מוזר אם זה לא הדברים הרגילים המקובלים. פשוט אני עכשיו בור ועם הארץ בכל מה שקשור לאלכוהול והתרבות הנילווית אז אני מעדיף "להשתלב" בינתיים, אחרת אני ארגיש לא בנוח וכמו חוצן. אני אוהב הבי מטאל, וזה ממש לא מה שהיה מקובל בבי"ס שלי. עדיין, לא התביישתי להסתובב עם חולצות של מטאליקה במקום שכולם אוהבים טראנסים ומזרחית. אבל זה רק אחרי שהחלטתי שאני אוהב את זה ולא אכפת לי מה האחרים חושבים על זה. באלכוהול אין לי מושג, אז אני כרגע מרגיש בנוח לזרום עם המקובל ולא לעשות מה שבראש שלי (כי אין בראש שלי כלום...).

Crazy_Bitch

New member
שיהיה בכיף...

אבל לפי דעתי, מה שמקובל כרגע- זה ייגרמייסטר, וודקה+רדבול ואלכופופס... ואני אישית לא סובלת אף אחד מהם, אז קצת קשה לי לתמוך בקטע של "לזרום עם המקובל". ואגב, הקשר קאיפירינייה לחולצות של מטאליקה הוא מקרי בהחלט...

למעלה