המצוד אחר DELAY

doc monti

New member
המצוד אחר DELAY

התחלתי לחפש דיליי חדש. מצד אחד יש מבחר גדול היום, וחלק לא מבוטל גם מיוצג בארץ בצורה כזו או אחרת. מצד שני לרוב הפדאלים אין את כל הפיצ'רים שאני רוצה, ולאלה שיש מתלווה גם מחיר כבד והמון פיצ'רים שאני לא צריך... הדרישות שלי מהפדאל: 1. DELAY TIME של כשניה (אפשר גם פחות, באזור של 800ms) 2. סאונד אנלוגי (דעיכה של הגבוהים בחזרות, מודולציה של החזרות עם אפשרות שליטה על כמות המודולציה) 3. TAP TEMPO 4. לופר של לפחות 15 שניות- יתרון 5. מחיר- מקסימום 1500 ש"ח לחדש (רצוי פחות) חשוב לי לציין ששמעתי הרבה סמפלים ב YOUTUBE, יעזור לי אם יש אנשים שיש להם נסיון ממשי עם הפדאלים

Kaldot01

New member
הדרישות שלך

מאוד דומות לאלה שלי היו, אני קניתי את ה Nova Repater של T.C, סאונד מעולה, טאפ טמפו, מלא אופציות של סאונד + קביע של המקצב של החזרות שזה מאוד שימושי. עלה לי 160 דולר, והשולח כתב ערך נמוך על החבילה כך שזה הגיע הביתה ללא מכס וכו. מאוד מאוד פונקציונאלי, הכל מה שקשור לתפקידי Rythem שאני שם דיליי הוא בהחלט עושה את העבודה נהדר, אבל בכל מה שקשור לליד הוא כאילו יותר מידי מדויק ומאבד לפי דעתי קצת מהקסם של דילי אנלוגי. זו דעתי כמובן ולכן רככשתי גם דיללי אנלוגי של מלקו. שחכתי לציין שיש לו מוד על החזרות ויברטו או קורס, אפשר לשלוט בטון של החזרות ע"י נוב וזה אחלה. מקווה שזה עוזר :)

המלצה

אחרי גם כן הרבה התלבטויות, קניתי את זה - Diamond Memory Lane Jr. מבסוט מאד, כל מה שאני צריך, בלי סיבוכים, קטן, פשוט ונשמע נפלא. 1. 1200ms 2. הפדאל עם צ'יפ דיגיטלי, אך הדייקרט אנלוגי, וחזרות עם סאונד חם ועשיר. מודולציה סופנית, ושימושית לכל טווח הכפתור, נשמעת לא בדיוק כמו טייפ אבל קרוב, וטבעית ביותר. 3. יש TAP, לחיצה ארוכה מכפילה, + כפתור בורר לטריפלים וכו. 4.אין לופר
5. 1125ש"ח יש סוויץ' פנימי לבחירת טרו-בייפס או באפר (לחזרות כשמכבים). קראתי שבגרסאות החדשות יותר (ממש מעכשיו) נוסף עוד סוויץ שאמנם מקצר את הדיליי ל 600ms אבל נותן את המשחק שיש בפיץ' כשמשנים את ה time (כרגע הסיגנל נקטע לרגע כשמשנים, לא ביג דיל). אני חולה על הפדאל הזה, איכותי ביותר, וסאונד מרגש ממש. השירות של "המיתר השישי" מושלם!

Ido Moshe

New member
יש לי פדאל שעונה על כל הדרישות שלך ועוד

hardwire DL8, במצב חדש. שוב, יש לו אינסוף מצבים, כולל את כל מה שרשמת והוא נשמע מצוין. אני כל פעם מעלה אותו למכירה כי אני לא משתמש בו, ואחרי שבוע מתחרט למקרה שמתישהו כן ארצה אותו. אז יש לך הזדמנות פז עכשיו - 650 ש"ח, יחד עם הספק שלו - 750 ש"ח.

thewierdo

New member
למה לא?

אני לא מכיר את המוכר, אבל אני מכיר את המוצר, טרו ביפאס, לופר של 20 שניות, דיליי אנלוגי מאוד מוצלח וטאפ טמפו. לפי כל הדרישות שלך זה נכון.. למה לא בעצם?

למעלה