המצוד אחר הקריסטל

DIDGIN

New member
אנסאלון ברומח הדרקון

היא דווקא בחצי הכדור הדרומי של קריין, והקח נמצא בדרום. על פי מה שכולם אומרים זה אמור להיות העולם הכי 'נוסחתי' שיש, אבל היי, לפחות הקרחונים מקוריים...

chatenoire

New member
במקרה...

זהו עולם שבו החוקים הגאוגרפיים הרבה יותר ניתנים לשינוי מאשר קבצי פוטושופ מוכנים.

Nihau

New member
its a sad sad world

טוב, זה משאיר מקום לתיאוריות נפלאות על מאגר עצום של לבבות שבורים באמצע המדבר שהסדקים בהם שואבים אנרגיה מהסביבה ולאורך השנים יצרו את המדבר - כמו סהרה שהיה גם הוא בעבר יער טרופי.

IceL

New member
זאת המפה המדוברת?

מרכין ראש. יותר יפה משלי...

ננסק

New member
אכן המפה המדוברת =)

ובשבועות הקרובים נמלא אותה במקומות ואתרים, ככל שהחבורה תתקדם בעולם.

ננסק

New member
התשובה במהופך

אוקי, לא באמת במהופך (ארורים קודי האסקי האלה!), אבל בהודעה שמעל שלך.

JuffoWup

New member
נראה רעיון יפה-

תעדכן אותנו איך זה מתפתח? נ.ב מה שכן- זה אחד הרעיונות היותר מקוריים ששמעתי למערכה.

ננסק

New member
זאת היתה השאיפה

סדרות אנימה מתאפיינות בחוקי בסיס שונים בעליל ממה שאנחנו מכירים בעולם המערבי - לא "קסם יסודות" לעומת "קסם לחשים" או הבדלים מינוריים יחסית כאלה, אלא ממש חיסול של ה-א' ב', ובנייתו מחדש באופן אחר. ניסיתי בכוונה ליצור משהו כזה, כי אני אוהב אותם ורוצה לשחק בהם. הרעיון התחיל בשני מקומות. זה התחיל כשמשהו גרם לי לרצות נורא להריץ משחק אנימה שמבוסס על חבורת שודדי קברים מגניבים ומיומנים. (לא זוכר מה בדיוק גרם לי למשיכה דווקא לכיוון הזה). ואז, לפני כמה שבועות שמעתי את המשפט "יש אנשים עם לב של אבן", וזה הקפיץ לי פתאום את התשובה לשאלה "מה בעצם הם מחפשים בקברים האלה". אחר כך ישבתי עם השחקנים איזה ערב אחד, ופיתחנו את זה כולנו לכדי עולם שלם.

מירטל

New member
האמת, עשית לי חשק לנסות ...

לבנות את העולם המקביל של הדבר הזה : "יש אבנים עם לב אדם "
משחק תפקידים של אבני הכותל, שלא זזות, ורק מדברות בינהן.

JuffoWup

New member
מה האקשן בזה?

מצד שני, אני שוקל לקרוא לחבורה שלי האבנים המתגלגלות...

מירטל

New member
חייב להיות אקשן?

יש לך אבן, עכשיו, האם היא לא יכולה להרגיש? אולי יש לה כוחות שאולי לא מאפשרים לה לזוז, אבל אולי יש כוחות אחרים...

דוכסי הבטון

בזמנו, אחרי שקראתי כמה סקירות על נוביליס ולא הבנתי על מה הרעש, חשבתי שיהיה נורא משעשע לכתוב משחק בשם "דוכסי הבטון" בו משחקים בניינים. אולי כדאי שאעשה את זה, אארוז את זה בעטיפה יפה ואכתוב לפאה מאמר ביקורת אובייקטיבי ואוהד על המוצר של עצמי.

למעלה