המצוד אחר הקריסטל

ננסק

New member
המצוד אחר הקריסטל

אומרים שבליבו של האדם מתרכזים כל רצונותיו וחלומותיו. הגרעין מתחיל להיווצר בתוך כל אחד מאיתנו כבר בלידתנו, גדל ביחד עם שאיפותנו, מתקשה לכדי אבן הלב כאשר אנו נעשים בוגרים ומתקבעים בתוך עולמנו. וכאשר אנו מתים, וחלומותינו נאבדים לעד... מתפוגג הלב עימם. כל אחד יוצר את ליבו שלו, חייו מעצבים את צורתו וצבעו; מספר הצורות והצבעים מגוון כמספר בני האדם בחמשת הממלכות. בעולמנו מסתובבות קבוצות של ציידי קריסטלים, סוכני הארגון המסתורי Syn, ולהם שאיפות חזקות במיוחד: לאסוף את הקריסטלים האבודים, שרידים רבי עוצמה מעידן עתיק. קריסטלים אלו אוגרים בתוכם את חלומותיו של העולם עצמו: האוחז בהם מסוגל להפעיל את כוח רצונו על המציאות, ליצור ניסים מופלאים מעין כמותם. האחד יוכל לזמן לעזרתו את הרוח עצמה, אחרת תהיה מסוגלת להגביר את כוחה פי עשרות מונים, ושלישי יוכל לגרום לעצים לנוע ממקומם ולעשות את דבריו. אך על מנת להשתמש בכוח זה, צריך האדם להקריב קורבן נורא: את ליבו שלו. סוכני Syn מסוגלים לשלוף את ליבו של אדם מחזהו, והם משתמשים ביכולת מסוכנת זו כדי להשתיל בתוך עצמם את הקריסטלים היקרים להם כל כך. עם כוחותיהם המאיימים הפכו סוכני Syn לסמל של פחד ויראה בכל אשר יפנו. הם מסתובבים ברחבי חמשת הממלכות בחיפושם הבלתי פוסק אחר אחוזות קבר והריסות ערים הפזורות ברחבי העולם, שאריותיו השכוחות של העידן הקדום, מאחר ורק בהם עשויים להימצא הקריסטלים המסתוריים - מוסתרים עמוק, מאחורי מלכודות אין ספור, מפלצות חדות טלפיים, וקללות רבות עוצמה. אלו הם סוכני Syn. חסרי חיבה. חסרי רחמים. חסרי לב.

ננסק

New member
אודות המערכה

זוהי מערכת Big Eyes Small Mouth, משחק באווירת אנימה, אשר מתרחשת בעולם שנקרא "חמשת הממלכות". עידן הזהב עבר באסון גדול, וכעת, כאלף שנים מאוחר יותר, מסתובבים סוכני Syn ברחבי העולם ומחפשים אחר הקריסטלים המסתוריים, אותם אפשר למצוא בהריסות וקברים שנשארו עוד בסביבה. בעולם הזה אין לבני האדם את הלב הביולוגי אותו אנו מכירים: ליבם נוצר במהלך ילדותם, מתגבש והופך לאבן צבעונית בחזם. ובכל זאת, הלב הוא מקור החיים של הגוף, ממש כמו אצלנו. יחסית לסדרת מאנגה, זה לגמרי הגיוני. את הקריסטלים שאנשי Syn מוצאים הם מסוגלים להשתיל בתוך גופם, בכך מחליפים את הלב איתו נולדו, אך בתמורה לכוחות יוצאי דופן ומופלאים. הארגון משכיר את אנשיו עבור עבודות של שומרי ראש, אך גם מבצע ניתוחי החלפת לבבות באנשים עשירים ורבי עוצמה, המבקשים להשיג עוצמה רבה עוד יותר. השחקנים מגלמים קבוצה של אנשי Syn אשר סיימו את שלוש שנות הלימודים באקדמיה, וכעת הם עוזבים את הבסיס - טירת Syn העצומה המרחפת בינות העננים - ויוצאים לחפש אחר הקריסטלים. זוהי סדרת אקשן\הרפתקאות בת כ-20 פרקים (כל פרק הינו פגישה, בערך) וכמו בכל סידרת אנימה, יהיה הרבה גיוון, מכות, דרמה, וגילויים חדשים. חמשת הממלכות הן: פיורדסטאד, הצפונית והמושלגת, שם הברברים עטופי הפרוות נלחמים בתושבי ערי האקדמיה השונות; בוגוביה במזרח, ארץ עגומה ומלאת ביצות ויערות עד, אשר תושביה חדורים אמונות טפלות, חוששים מפני יצורי הלילה; מסיאה במערב, ארץ של מישורי דשא רחבים ומדבריות מצוקיים, שם ההרים מרחפים באוויר; בדרום מערב נמצאת ויין-טראל, ארץ של ג'ונגלים לחים, שבטי פרא, גאיות אדירים וסופות אין ספור; ובדרום אואסיה הצחיחה, שממה מדברית מלאת דיונות, חול, וסודות קבורים. מעבר להריה הדרומיים של אואסיה שוכנת הממלכה השישית: סולפוראס, ארץ של הרי געש ונהרות לבה, בה האוויר עצמו רעיל לנשימה. מספרים כי בעידן הקודם חיו בה שליטי העולם עצמם... בטרם השחיתו את כל שניתן להם ובנפילתם גררו עימם את כל התרבות האנושית. לאן תוביל אותו דרכו של הצוות? זאת אשאיר להם לספר. (או במילים אחרות: נתתי בסיס, עכשיו תורם לספר את אירועי הפרקים)

chatenoire

New member
הויזואל

בקרוב הפרק הראשון, ואם תהיו טובים, אולי אפילו הצצה על הדמויות.

Nihau

New member
בעיות של אקולוגיים...

או שהעולם הזה מקולקל ומזוהם בקסם עד האוזניים או שהוא לא עגול ועדיין מזוהם בקסם אבל רק עד התחתונים. למה שמדבר כזה גדול יהיה באותו קו רוחב ו\או אורך של שני יערות טרופיים?

Nihau

New member
הצעה תמימה

אם אפשר לישר את הארצות הטרופיות אחת עם השניה על אותו קו רוחב פחות או יותר ואת המדבר להנמיך כך שיהיה ממוקם ממש למטה ולא רק בצד התחתון ה די יישר את העולם במיוחד אם מוסיפים קרח בשולי המדבר

Nihau

New member
אקולוגית... כן...

מה גם שאני מצפה להגיון פנימי כלשהו בבנית עולם, לא סתם לזרוק איזורים רנדומלית כי זה נחמד. בתוק מי שצברה יותר מ1000 שעות במשחקים בנויים היטב כמו פיינל פנטזי לדורותיו וBOF אני לא רואה איפה זה מזיק לבנות עולם היטב ולתת הסבר הגיוני שאחר כך לא צריך לעקם את כל המשחק סביבו בגלל חוסר קונסיסטנטיות.

ננסק

New member
גם אנחנו מצפים להגיון פנימי

אבל אחר - ההגיון הפנימי כאן הוא "מה יהיה יותר מגניב". המפה נוצרה רק אחרי שכבר יצרנו והחלטנו מהו האופי של כל אחת מששת הממלכות, כך שהיא היתה צריכה להתאים את עצמה לעובדה שכל ממלכה היא - בכוונה - אקלים שונה בעליל. זה לא חדש, הרבה עולמות פנטזיה יפניים זונחים את הדבקות המציאותית של העולמות הטולקיניים (אני נשבע, יש לי בבית מפה של כיווני רוחות לפי עונות בארץ התיכונה). כל עולם פוקימון מבין השלושה (אני חושב) שיש בנוי באותו אופן, וגם העולם של נארוטו לא מתעקש מדי להיות תואם לחוקי האקולוגיה, מלבד זה שבצפון יש קרח. טוב, *תמיד* בצפון יש קרח, את זה כולם יודעים. בעולם של Chrono Trigger אפילו זה לא הכרחי. הדוגמא הטובה ביותר היא העולם של Baten Kaitos, משחק תפקידים די מוצלח לגיימקיוב, שמתרחש בכלל בארץ עננים. כמובן שהאקולוגיה של עולם שכזה לא אמורה בכלל להיות דומה לזאת של העולם האמיתי - ואני טוען, שאותו כלל תקף גם על כל שאר עולמות הפנטזיה היפנית (שרוצים בכך), אפילו שהם נראים גיאוגרפית דומים. הייתי מסכים עם כל ההודעה שלך, אילו מציאותיות היתה הקו המנחה שלנו - אבל היא לא, ויש הסכמה לגבי זה בחבורה. מבחינתי, שהצפון במפה יהיה בכלל הצד השמאלי-עליון שלה, זה לא משנה. כמו ב-Full Metal Alchemist, הגיאוגרפיה לא באמת חשובה, ולא שמים עליה דגש בסדרה עצמה. היא משרתת אותנו, ולא ההיפך.

IceMaster

New member
RESPECT

גם אני צופה בנארוטו וFMA אני עכשיו בפרק 31 נראה לי זה פאקין חזק ברמה של לאיודעמה

chatenoire

New member
פאקינג איי.

FMA השאיר אותנו די המומים. אנימה מעולה מכל כיוון שמסתכלים עליה.

0Pandemonium0

New member
הסוף לא משהו.

הוא מדהים, אבל מבלבל, מלא טוויסטים ותהפוכות וקצת מאכזב. נארוטו חזקה ביותר, במיוחד לקראת פרק 40 (שהוא השיא, אבל רק בגלל שינו
). אז האנימה הגיעה גם לקהילת חובבי משחקי התפקידים? נחמד.

IceMaster

New member
כן

חבר שלי התחיל להוריד פרקים זה חמוד חוץ מהמוזריות בהגזמות

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהתחיל? כבר ממזמן הגעתי

למצב של היפנים ^__^

0Pandemonium0

New member
אני באמת צריך להמשיך להוריד

(מפרק 5), כנראה כשאסיים את קארד קאפטור סאקורה, שמשום מה החלטתי שאני צריך לראות אותה ביפנית. אני פשוט רואה גם סאקורה וגם נארוטו, וקשה לי שלוש סדרות ביחד @@

למעלה