המצב קשה

מי שכועס . ורוגז זו את . אני מביע

את דעתי . על זה שהעיצות לא עוזרות . לאדם שהוא במינוס . עיצות של משכנתה זה משהוא אחר . כל מה שמתארים כאן חובות רק פיס יעזור . אני עסקתי בשנים 82-95 בכבלים פרטיים . כולם אמרו קרמר זה לא בישבלך אתה לא עבריין , כולל אישתי . דפקה בנותי תמכו בי . הייה לי עורך דין חבר אמר גם קרמר זה לא בישבלך . אבל עבדתי עד שנולדו הכבלים החוקיים . והיגעתי למה שהיגעתי ללא עזרה של רעיונות מאף אחד . הכל מחשבה שלי . כי שום אדם לא יכול להעמיד את עצמו בימקום האחר . אני לא כועס רק כותב את דעתי . ושיהייה לך ליי מנוחה

אתה יודע מה?

לדעתי הבחירות שלך מראות על חשיבה אנלוגית מוטעית: מה אתה משווה את עצות הפורום למקרה אחיטופל? זה ממש לא נכון! לגבי חכמי חלם- גם עליהם אין לך מושג- לא לגבי חכמה ולא לגבי מורשת חלם! משעמם לך?

את רואה שלא לימדו אותי נכון

כי עיצות אחיתופל . היסבירו לי . זה לתת עיצות שלא מועילות , יש כזה סיפור בתנך . 2. חכמי חלם עשו הרבה שטיות כמו שדחפו בית מרחץ גנבו להם את הבגדים אמרו יה כמה שכבר דחפנו . אולי את מקירה את זה בצורה שונה . אבל לי היבירו כך . את המקור לר קראתי . לי יש מספיק ניסיון חיים . את צעירה . כאשר תגיעי לגילי עים שגיעות הכתיב שלי . תצדיקי אותי

אלוני.

New member
אחיתופל

הייתי שמח אם היית פונה למקורות ומספר מה הייתה עצתו של אחיתול..... והאם זה שקיבל את העצה הקשיב לה ומה יצא בסוף?

אז ככה

אמנם בפורום הזה אני חדשה אבל הייתי בפורומים רבים בחיי. הטכנאי קרמר, רציתי להגיד לך כמה דברים, קדם כל אם יש לך כל כך הרבה רכוש וכסף "מיותר" אתה מוזמן להזרים אותו לפה
ודבר שני, אני נכנסתי לפורום הזה מתוך מצוקה, המצוקה היא לא רק כלכלית ולא חשבתי לרגע שברגע שאני אתחבר לפורום הזה יתחיל לזרום מכונני המחשב שלי כסף והבעיות יפתרו. אבל, כשיש מצב כלכלי לא טוב בבית זה גורם גם למועקה נפשית. זה גורם ללחץ בחזה והרגשת חוסר אונים. אולי אתה לא מכיר את זה כי ההורים "עזרו" אבל יש כאלו שאין להם הורים שיעזרו, או שההורים בעצמם צריכים עזרה. אז לא, לא באתי לפה במטרה לקבל כסף אבל כן, להיות כאן בפורום נתן לי קצת שלווה פנימית, נתן לי את האומץ להכנס אתמול בבוקר לבוסית שלי ולבקש העלאה, נתן לי קצת אוויר לנשימה נתן לי כיוון שהוא לדעתי מאוד נכון. לא , לא התעשרתי בלילה ולא פתרתי את כל הבעיות אבל לפחות המועקה פחתה משמעותית. וכמו ששונילשוניל אמרה אף אחד לא מכריח אף אחד להיות פה אז אם לדעתך הפורום מיותר אתה יכול לעזוב (יש למעלה בצד ימין או שמאל X כזה תלחץ עליו) ולתת לאלו ששמחים להיות פה ותורמים אחד לשני ולו רק מילה טובה ועידוד לנהל את הפורום בעצמם. תודה ויום טוב

אל האבודה . אים זה עזר לך רק נפשית

וזה עשה לך טוב . יערב לך . כסף מיותר אין לי . אבל אני לא במינוס ויכול להרשות לעצמי הרבה דברים . בקשר ל"אחיטופל" לי סיפרו . כמו שכאן "עוזרים". שנתנו לאחיטופל עיצה שלא עזרה . במילואים שמעתי את זה מחייל שנתן עיצות . וחייל דתי ענה לו זהעיצות אחיטופל . דאלתי את החייל מה זה אחיטופל ענה עיצות לא מועילות .אולי זה א נכון אבל זה מה שהיסבירו לי . כמו העיצות שנותנים פו .שלא מועילות .

סנטימנט

New member
עני כושב שכדאי שטיפרוק את תיסקוליך

במכום אחר! קן מנסים לאזור ולא לספר לענשים קמה הם תיפשים.

טוב שאתה מבין מי מגיע לכאן

שגיעות כתיב . מה לעשות עולה חדש מפולין בן 58 טוב שאת זה אני יודע . אבל זה לא מפריע לי בחיים . ולראייה אני לא במינוס . עים שגיעות הכתיב

ממש כדאי לך../images/Emo160.gif

יש פורום נהדר בשבילך, תלונות וקיטורים, תוכל לנסות לפקוח את העיניים של כולם והם לך. וממש ממש הכרחי פורום אספרנטו, שם כולם יבינו אותך.

סנטימנט ושונילשוניל

לא יודעת מה אתכם אותי נורא שעשע שבכרטיס של קרמר ב"על עצמי" הוא כתב "מיסתדר עים כולם כמו דג בים" יום טוב לשניכם

ה א ו ג ר

New member
אולי...

לעבור לגור עם ההורים או עם האחים(רעיון קיצוני אבל צריך לקחת את זה בחשבון עד שתיסדתרי) ואם זה דירה שלכן תוכלו גם להשכיר או למכור אותה...

לא דירה שלנו

והאחים שניים קטנים וגרים עם ההורים השלישית גרה מעליהם בדירת 3 חדרים עם בעלה ושתי ילדות וההורים בשום פנים ואופן לא יהיו מוכנים ששתינו נגור איתם ויש גם שני חתולים וכלבה שגם הם לא יתקבלו בברכה. מעבר לעובדה שהם גרים במרכז ואני בצפון כך שגם מבחינת עבודה זה לא פרקטי.

למעלה